Varer fra Pokka

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Pokka Cappuccino Coffee
  Available
  Pokka Cappuccino Coffee
  240 ml

  Forsvind i den fyldige aroma og undersøg den rige, fløjlsbløde undertone af Pokka Cappuccino. Brygget virkelig med udvalgte Premium kaffebønner med arven af japansk kvalitet siden 1972. Hver oplevelse er en autentisk en af arten. Værsgo!

  15,95 DKK
 • Pokka Melon
  Available
  Pokka Melon
  240 ml

  Elsker du melonbrød, melon vingummi og melon sodavand? Jamen så har vi et drik for dig! Denne melon mælkedrik er en dåse fyldt med sød, lækker, melonsmagende lækkerhed. Serveres bedst koldt. 

  14,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Pokka Milk Coffee
  Available
  Pokka Milk Coffee
  240 ml

  Fordyb dig selv i Pokka Milk Coffee's rige, luksuriøse aroma. En autentisk bryg lavet udelukkende med topkvalitets kaffebønner. Fra folkene der bragte dig din første uforglemmelige oplevelse siden 1972. Vi kan love dig for, at du er i gode hænder. 

  15,95 DKK
 • Pokka Vanilla Milk Coffee
  Available
  Pokka Vanilla Milk Coffee
  240 ml

  En dåse vaniljekaffe med mælk fra den superbe drikkevareproducent Pokka. Pokka har brygget populær dåsekaffe i Japan i årevis, og denne “rigtig brygget” serie er specielt tiltænkt kaffe-elskere med dets fyldige kaffe lavet med friskkværnede kaffebønner. Nyd denne dåse vaniljekaffe varm eller kold. 

  15,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere