Liste over varer fra brand Peeps

Bløde, lækre chewy skumfiduser, der kommer i mange forskellige sjove former og størrelser. Hver peeps produkt passer ind i en bestemt anledning, alt fra Påske til Halloween, så du altid har en undskyldning til at nyde dem! Peeps skumfidusprodukter er også vidunderlige i bageopskrifter eller som kagedekoration.

Mere
 2
Tilgængelig
Slik

Peeps Christmas Trees

Peeps
31 g
15,95 kr.
Disse dejlige juletræer er fantastiske gaver, der passer under dit eget juletræ ... Eller endnu bedre, send dem til dine medarbejdere som en tak for alt deres hårde arbejde. Uanset deres formål vil disse fortryllende Marshmallow Christmas Trees, der er drysset med let grønt sukker og dekoreret på smuk vis med frostings-ornamenter, lysne enhvers højtid op!
 2
Tilgængelig
Slik

Peeps Ghosts

Peeps
31 g
15,95 kr.
PEEPS Marshmallow Ghosts er så fantastisk lækre til halloween, at det er farligt! Brug dem i opskrifter, kunstværk eller som en sød halloweensnack. Disse luftige skumfidusspøgelser garanterer et smil på læben hos alle dine små trolde.
 2
Tilgængelig
Slik

Peeps Marshmallow Pumpkins

Peeps
31 g
15,95 kr.
PEEPS Marshmallow Pumpkins forbedrer enhver halloween. Luftig skumfidus og sødt sukker kombineret for at gøre disse græskarformede lækkerier til et ideelt valg til halloweenopskrifter og kunsthåndværk.
 2
Tilgængelig
Slik

Peeps Snowmen

Peeps
31 g
15,95 kr.
Fra producenten af Peeps originale Marshmallow-kyllinger! Disse nuttede snemænd smelter i munden, når du gnasker på dem. Disse fortryllende Marshmallow Snowmen, der er drysset med let, hvid sukker og dekoreret på smuk vis, vil lysne enhvers højtid op!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.