Varer fra Nestle

Viser 1 - 15 af 15 produkter
 • 100 Grand 43 g 100 Grand 43 g
  Available
  100 Grand
  43 g

  100 Grand udbyder en rigere, mere berigende snackoplevelse på grund af dets sprøde chokolade, væld af blød, chewy karamel og naturlige association med penge.

  11,95 DKK
 • Baby Ruth 60 g Baby Ruth 60 g
  Available
  Baby Ruth
  60 g

  Baby Ruth er en chokoladebar fyldt med peanuts, tyk karamel og chewy nougat.

  14,95 DKK
 • Butterfinger 54 g Butterfinger 54 g
  Available
  Butterfinger
  54 g

  Modigere end modig trang kan ikke beherskes. Specielt når de er sprøde, knasende og peanut-buttery. Så værsgo og forkæl dig selv med denne All-American klassikers unikke smag, der aldrig ville kunne erstattes.

  14,95 DKK
 • Butterfinger Bites 90.7 g Butterfinger Bites 90.7 g
  Available
  Butterfinger Bites
  90.7 g

  Modigere end modig er også tilgængelig i mindre portioner end normalt. Nyd al den sprøde, knasende peanut-buttery herlighed fra dine elskede, klassiske BUTTERFINGER i sjove mundfuldestore stykker

  24,95 DKK
 • Butterfinger Crisp King Size 56.9 g Butterfinger Crisp King Size 56.9 g
  Available
  Butterfinger Crisp King Size
  56.9 g

  Flere lag, lette og sprøde vafler. NESTLE BUTTERFINGER er den verdenskendte, unikke chokoladebar med den knasende sprødhed, som jordnøddesmørforbrugere har elsket i over 70 år. Ingen andre chokoladebar kan konkurrere med en Butterfingers intense smag og tekstur.

  24,95 DKK
 • Butterfinger Dark 53.8 g
  Available
  Butterfinger Dark
  53.8 g

  Det er den skønne smag af jordnøddesmør indeni, helt indhyldet i dekadent, mørk, lækker chokolade. En klassisk “Butterfinger-oplevelse” af en sprød, knasende jordnøddesmørs midte, dækket med alt det gode fra den mørke chokolade. Det er en unik kombination af jordnøddesmag og -tekstur!

  14,95 DKK
 • Butterfinger King Size 104.8 g Butterfinger King Size 104.8 g
  Available
  Butterfinger King Size
  104.8 g

  Modigere end modig trang kan ikke beherskes. Specielt når de er sprøde, knasende og jornøddesmør-agtige. Så værsgo og forkæl dig selv med denne helt amerikanske klassikers unikke smag, der aldrig vil kunne erstattes.

  24,95 DKK
 • Butterfinger Peanut Butter Cups 43 g Butterfinger Peanut Butter Cups 43 g
  Available
  Butterfinger Peanut Butter Cups
  43 g

  Peanutbutter kopper med et hint af sprødt mod. Forkæl dig selv med den perfekte kombination af creamy mælkechokolade og blød peanutbutter, tilført lige den rette mængde Butterfinger sprødhed.

  14,95 DKK
 • Crunch Buncha Snack Mix 90.7 g Crunch Buncha Snack Mix 90.7 g
  Available
  Crunch Buncha Snack Mix
  90.7 g

  En sød og salt blanding af Buncha Crunch, Nestle Toll House Premier White Morsels, mini chokoladesmåkager med jordnødder. Når du er ude at rejse, er en god snack sommetider alt, hvad du behøver, som fx. chokolade- og sukkerbelagte snacks fra Crunch. 

  24,95 DKK
 • Lion Black White 40 g
  Available
  Lion Black White
  40 g

  LION Black White er en bar med kontrasterende farver – sort og hvid. Kontrasteffekten er opnået ved at tilføje cacao til alle ingredienser: Vafler, creme, karamel og knas. Hele baren er dækket med en lækker, hvid baggrund, som giver en god kontrast til barens mørke kakao.

  9,95 DKK
 • Nestle Chocapic Bar 25 g
  Available
  Nestle Chocapic Bar
  25 g

  Nestle Chokapic morgenmads-bar – børns yndlingsmorgenmadsgryn i form af en håndterlig snack. Produktet indeholder vigtige vitaminer, kalcium og jern. Nestle CHOKAPIC fiber-bar er lækker som et mellemmåltid i skolen eller på legepladsen. Indeholder kalcium, vitaminer og hele kerner, som gør det til en perfekt kombination af lækker smag og værdifulde...

  9,95 DKK
 • Nestle Cinnamon Toast Crunch Breakfast Bar 25 g
  Available
  Nestle Cinnamon Toast Crunch Breakfast Bar
  25 g

  Sprød fiber-bar med kanelsmag og et lag af mælkecreme nederst. Indeholder hele kerner, som er en kilde til kalcium, jern og fem vitaminer. En morgenmadsbar med smarte hvirvler på hvert stykke – Nestle Cinnamon Bar – en kanelsmag, som kan ses! Lavet med fuldkorn og otte, essentielle vitaminer.

  9,95 DKK
 • Nestle Crunch Dark 43.9 g Nestle Crunch Dark 43.9 g
  Available
  Nestle Crunch Dark
  43.9 g

  Den perfekte kombination af mælkeagtig, cremet mørk chokolade og luftig knas. Denne kombination af lækker, fyldig mørk chokolade og puffede ris vil få dit mundvand til at løbe, og indeholder et umiskendeligt knas og den skønne smag af sjov og ballade i hver eneste bid. 100 % rigtig chokolade.

  14,95 DKK
 • Nestle Nesquik Delice Cereal Bar 23 g
  Available
  Nestle Nesquik Delice Cereal Bar
  23 g

  Nestlé Nesquik Delice er en unik morgenmadsbar med en unik form og en lækker mælkechokolade.

  9,95 DKK
 • Nestle Peppermint Crisp 35 g Nestle Peppermint Crisp 35 g
  Available
  Nestle Peppermint Crisp
  35 g

  Den kølige, friske, myntesmag i PEPPERMINT CRISP vil tage pusten fra dig. Cremet mælkechokolade rundt om et sprødt pebermyntefyld.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere