Liste over varer fra brand Nestle

Butterfinger Crisp King Size 56.9 g Butterfinger Crisp King Size 56.9 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger Crisp King Size

Nestle
56.9 g
24,95 kr.
Flere lag, lette og sprøde vafler. NESTLE BUTTERFINGER er den verdenskendte, unikke chokoladebar med den knasende sprødhed, som jordnøddesmørforbrugere har elsket i over 70 år. Ingen andre chokoladebar kan konkurrere med en Butterfingers intense smag og tekstur.
Butterfinger Dark 53.8 g
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger Dark

Nestle
53.8 g
14,95 kr.
Det er den skønne smag af jordnøddesmør indeni, helt indhyldet i dekadent, mørk, lækker chokolade. En klassisk “Butterfinger-oplevelse” af en sprød, knasende jordnøddesmørs midte, dækket med alt det gode fra den mørke chokolade. Det er en unik kombination af jordnøddesmag og -tekstur!
Crunch Buncha Snack Mix 90.7 g Crunch Buncha Snack Mix 90.7 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Crunch Buncha Snack Mix

Nestle
90.7 g
24,95 kr.
En sød og salt blanding af Buncha Crunch, Nestle Toll House Premier White Morsels, mini chokoladesmåkager med jordnødder. Når du er ude at rejse, er en god snack sommetider alt, hvad du behøver, som fx. chokolade- og sukkerbelagte snacks fra Crunch. 
Lion Black White 40 g
Tilgængelig
Chokolade

Lion Black White

Nestle
40 g
9,95 kr.
LION Black White er en bar med kontrasterende farver – sort og hvid. Kontrasteffekten er opnået ved at tilføje cacao til alle ingredienser: Vafler, creme, karamel og knas. Hele baren er dækket med en lækker, hvid baggrund, som giver en god kontrast til barens mørke kakao.
Lion Latte 40 g
Tilgængelig
Chokolade

Lion Latte

Nestle
40 g
9,95 kr.
Nestle Butterfinger Cups Peanut Butter 86 g Nestle Butterfinger Cups Peanut Butter 86 g 2
Tilgængelig
21,95 kr.
Indeholder en midte med smag af blødt jordnøddesmør (40 %) med knasende karamelstykker (6 %) i en lille kop af mælkechokolade. Hver eneste af NESTLÉs BUTTERFINGER Peanut Butter Cups er en lækker kombination af blød jordnøddesmør og knasende karamelstykker, som er indhyllet i en glat skal af mælkechokolade.
Nestle Chocapic Bar 25 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Chocapic Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Nestle Chokapic morgenmads-bar – børns yndlingsmorgenmadsgryn i form af en håndterlig snack. Produktet indeholder vigtige vitaminer, kalcium og jern. Nestle CHOKAPIC fiber-bar er lækker som et mellemmåltid i skolen eller på legepladsen. Indeholder kalcium, vitaminer og hele kerner, som gør det til en perfekt kombination af lækker smag og værdifulde...
Nestle Cinnamon Toast Crunch Breakfast Bar 25 g
Tilgængelig
9,95 kr.
Sprød fiber-bar med kanelsmag og et lag af mælkecreme nederst. Indeholder hele kerner, som er en kilde til kalcium, jern og fem vitaminer. En morgenmadsbar med smarte hvirvler på hvert stykke – Nestle Cinnamon Bar – en kanelsmag, som kan ses! Lavet med fuldkorn og otte, essentielle vitaminer.
Nestle Crunch Dark 43.9 g Nestle Crunch Dark 43.9 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Crunch Dark

Nestle
43.9 g
14,95 kr.
Den perfekte kombination af mælkeagtig, cremet mørk chokolade og luftig knas. Denne kombination af lækker, fyldig mørk chokolade og puffede ris vil få dit mundvand til at løbe, og indeholder et umiskendeligt knas og den skønne smag af sjov og ballade i hver eneste bid. 100 % rigtig chokolade.
Tilgængelig
Kolonial

Nestle Milo

Nestle
200 g
59,95 kr.
Nestle Nesquik Bar 25 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Denne lækre cereal bar fra Nesquik er et sikkert hit blandt både store og små. Den lækre bar er lavet af lækre crunchy pops med den populære Nesquik kakaosmag. Baren er dyppet i cremet hvid chokolade og giver en sød og lækker smagsoplevelse. Nesquik Cereal Bar kommer i individuelle indpakninger, så de er lette at have med på farten.
Nestle Nesquik Delice Cereal Bar 23 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Delice Cereal Bar

Nestle
23 g
9,95 kr.
Nestlé Nesquik Delice er en unik morgenmadsbar med en unik form og en lækker mælkechokolade.
Nestle Nesquik Milk Cream 26 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Milk Cream

Nestle
26 g
9,95 kr.
Nesquick småkage er en kakaosmåkage fyldt med mælkecreme. Nesquick småkagen indeholder 26 % mindre sukker og 20 % mindre fedt end andre småkage-sandwich på markedet. Den er tilmed lavet af mælk, som gør det til den perfekte snack til dit barn. Den har den Nesquick-smag, som de har lært at holde af!
Nestle Peppermint Crisp 35 g Nestle Peppermint Crisp 35 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Peppermint Crisp

Nestle
35 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Den kølige, friske, myntesmag i PEPPERMINT CRISP vil tage pusten fra dig. Cremet mælkechokolade rundt om et sprødt pebermyntefyld.

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.