Liste over varer fra brand Nestle

Yorkie Original 46 g Yorkie Original 46 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Yorkie Original

Nestle
46 g
10,95 kr.
Yorkie Original er en heftig chokoladebar - tag ikke fejl! Som i alle ved er Yorkie ikke for piger - men gutter, tag i bare løs! Med Yorkie Original er tilfredsstillelse garanteret - hvert stykke af chokolade er en monumental skive, nærmest en chokoladebar i sig selv.
Toffee Crisp 38 g Toffee Crisp 38 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Toffee Crisp

Nestle
38 g
9,95 kr.
The Nestle Toffee Crisp er en fuldstændig britisk chokoladebar, der indeholder en savl-fremkaldende blanding af luftige ris og toffee omgivet af Nestles karakteristiske mælkechokolade. Den er forblevet en loyal del af konfektionærernes skranker, siden den først blev lanceret i 1963 - deraf de velkendte reklameslogans, der siger: Somebody, somewhere is...
Nestle Toffee Crisp Bites 107 g Nestle Toffee Crisp Bites 107 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Toffee Crisp Bites

Nestle
107 g
29,95 kr.
Mundrette bidder af lækker, blød karamel og sprøde stykker af kornprodukter, alt sammen indkapslet i glat mælkechokolade. Den lækre kombination af sprødt korn og den gode karamel, som er dækket med glat mælkechokolade, gør TOFFEE CRISP til en unik kombination af forskellige teksturer, som du vil elske. Da de er pakket i en 107 g stor pose, gør det dem til...
Nestle Rolo 52 g Nestle Rolo 52 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Rolo

Nestle
52 g
10,95 kr.
For at opnå den klassiske kombination af tyggevenlig karamel og mælkechokolade, grib en rulle af ROLO chokolade omgivet af karameller
Nestle Pixie Caramel Original 50 g Nestle Pixie Caramel Original 50 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Pixie Caramel Original

Nestle
50 g
19,95 kr.
Meget tyggevenligt karamelfyld overtrukket med mørk chokolade. Det er endnu en af favoritterne i New Zealand, med sit fantastiske fyld af tyggevenlig karamel indkapslet i lækker, mørk chokolade.
Nestle Pick & Mix 104 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Pick & Mix

Nestle
104 g
29,95 kr.
En blanding af Smarties (mælkechokolade (65%) i en sprød sukkerskal), Aero bubbles (mælkechokolade med en midte fyldt med luftbobler), sprøde karamelbidder (karamel (19%) og puffede korn (12%) overtrukket med mælkechokolade, og det hele i mundrette bidder) samt Rolos (mælkechokolade med fyld af blød karamel (45%)). En pose, der er stor nok til at dele,...
Nestle Peppermint Crisp 35 g Nestle Peppermint Crisp 35 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Peppermint Crisp

Nestle
35 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Den kølige, friske, myntesmag i PEPPERMINT CRISP vil tage pusten fra dig. Cremet mælkechokolade rundt om et sprødt pebermyntefyld.
Nestle Nesquik Milk Cream 26 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Milk Cream

Nestle
26 g
9,95 kr.
Nesquick småkage er en kakaosmåkage fyldt med mælkecreme. Nesquick småkagen indeholder 26 % mindre sukker og 20 % mindre fedt end andre småkage-sandwich på markedet. Den er tilmed lavet af mælk, som gør det til den perfekte snack til dit barn. Den har den Nesquick-smag, som de har lært at holde af!
Nestle Nesquik Delice Cereal Bar 23 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Delice Cereal Bar

Nestle
23 g
9,95 kr.
Nestlé Nesquik Delice er en unik morgenmadsbar med en unik form og en lækker mælkechokolade.
Nestle Nesquik Bar 25 g Nestle Nesquik Bar 25 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Denne lækre cereal bar fra Nesquik er et sikkert hit blandt både store og små. Den lækre bar er lavet af lækre crunchy pops med den populære Nesquik kakaosmag. Baren er dyppet i cremet hvid chokolade og giver en sød og lækker smagsoplevelse. Nesquik Cereal Bar kommer i individuelle indpakninger, så de er lette at have med på farten.
Nestle Munchies 104 g Nestle Munchies 104 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Munchies

Nestle
104 g
29,95 kr.
Munchies er mælkeovertrukne stykker guf med en midte, der består af blød karamel og sprød småkage. MUNCHIES leverer legesyg forkælelse i en genlukkelig pakke, og er perfekt at dele.
Nestle Milo 200 g Nestle Milo 200 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Kolonial

Nestle Milo

Nestle
200 g
29,98 kr. 59,95 kr.
Med sin smagfulde og anerkendte smag er Milo-mærket markedets største spiller inden for chokolade og malt forfriskninger, som kan laves med enten varm eller kold mælk eller endda vand. Den indeholder essentielle vitaminer og mineraler, som hjælper med til en korrekt ernæringssammensætning for unge som gamle. Den blev lanceret i Australien i de tidlige...
Nestle Milkybar Mix Ups 95 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Milkybar Mix Ups

Nestle
95 g
29,95 kr.
Milkybar Mix Ups er en spændende blanding af Milkybars hvide chokoladeknapper med et kakaocremefyld samt mælkechokoladeknapper, som er fyldt med en mælkecreme. En spændende blanding af Milkybars, som indeholder stykker af hvid chokolade med et lækkert kakaofyld som har en cremet smag, samt stykker af mælkechokolade med smag af skøn mælkecreme.
Nestle Chocapic Bar 25 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Chocapic Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Børnenes yndlingsmorgenmad i form som en handy snack. Produktet indeholder vigtige vitaminer, calcium og jern. Der er god grund til at spise den med god samvittighed for Nestle Chocapic Cereal Bar med chokolade indeholder både chokolade og vigtige vitaminer og mineraler som calcium og jern.
Nestle Cheerios Honey Breakfast Cereal Bar 22 g
Tilgængelig
9,95 kr.
Din HONEY CHEERIOS-morgenmad pakket i en morgenmadsbar, som lige er klar til at spise! Disse NESTLÉ HONEY CHEERIOS-barer indeholder fuldkorn som vigtigste ingrediens samt B-vitaminer, calcium og ingen tilsatte farve- eller smagsstoffer. De leveres i en praktisk individuelt indpakkede barer, og er velegnede at gumle når som helst på farten.
Nestle Blue Riband 6 Pack - 108 g Nestle Blue Riband 6 Pack - 108 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Nestle Blue Riband

Nestle
6 Pack - 108 g
19,95 kr.
The Blue Riband er en ægte favorit hos mange familier med sit indhold af fire lag sprød vaffel og cremet praline overtrukket med glat mælkechokolade. Denne chokoladebar har været på markedet i lang tid, men havde en pause i nogle år før, den blev relanceret i 2004.
MILKYBAR Medium Bar 25 g MILKYBAR Medium Bar 25 g 2
Tilgængelig
Chokolade

MILKYBAR Medium Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Lækker mælkeagtig og cremet Milkybar er en af Storbritanniens yndlings, hvide chokoladebarer! Nestle Milkybar er en gavmild portion chokolade, som du kan nyde alene eller dele med andre.
Lion Black White 40 g Lion Black White 40 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Lion Black White

Nestle
40 g
9,95 kr.
LION Black White er en bar med kontrasterende farver – sort og hvid. Kontrasteffekten er opnået ved at tilføje cacao til alle ingredienser: Vafler, creme, karamel og knas. Hele baren er dækket med en lækker, hvid baggrund, som giver en god kontrast til barens mørke kakao.
Lion 2GO Peanut Chocolate Bar 33 g Lion 2GO Peanut Chocolate Bar 33 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Lion 2GO Peanut Chocolate Bar

Nestle
33 g
9,95 kr.
Chokoladebar med jordnødder, rosiner, tranebær, puffede ris og mælkechokolade. En snack med bid i. Den lækre Lion 2Go Peanut er en solid nyskabelse fra Lion. Den lækre chokoladebar består af sprøde cornflakes og puffede ris. En god portion jordnødder og rosiner fuldender smagen.
Butterfinger Jingles 255.1 g Butterfinger Jingles 255.1 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger Jingles

Nestle
255.1 g
69,95 kr.
Sneen falder til jul med denne butterfingersnack! En stor pose chokoladeklokker med en lækker midte af den traditionelle butterfinger-smag. Julen falder tidligt i år med disse sprøde, knasende peanut butteragtige butterfingers, og mon ikke julemanden har en butterfinger eller to med i kande?
Butterfinger Bites 90.7 g Butterfinger Bites 90.7 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger Bites

Nestle
90.7 g
24,95 kr.
Modigere end modig er også tilgængelig i mindre portioner end normalt. Nyd al den sprøde, knasende peanut-buttery herlighed fra dine elskede, klassiske BUTTERFINGER i sjove mundfuldestore stykker
Butterfinger 54 g Butterfinger 54 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger

Nestle
54 g
14,95 kr.
Modigere end modig trang kan ikke beherskes. Specielt når de er sprøde, knasende og peanut-buttery. Så værsgo og forkæl dig selv med denne All-American klassikers unikke smag, der aldrig ville kunne erstattes.
Baby Ruth 60 g Baby Ruth 60 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Baby Ruth

Nestle
60 g
14,95 kr.
Baby Ruth er en chokoladebar fyldt med peanuts, tyk karamel og chewy nougat.