Liste over varer fra brand Nestle

100 Grand 43 g 100 Grand 43 g 2
Tilgængelig
Chokolade

100 Grand

Nestle
43 g
11,95 kr.
100 Grand udbyder en rigere, mere berigende snackoplevelse på grund af dets sprøde chokolade, væld af blød, chewy karamel og naturlige association med penge.
Baby Ruth 60 g Baby Ruth 60 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Baby Ruth

Nestle
60 g
14,95 kr.
Baby Ruth er en chokoladebar fyldt med peanuts, tyk karamel og chewy nougat.
Butterfinger 54 g Butterfinger 54 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger

Nestle
54 g
14,95 kr.
Modigere end modig trang kan ikke beherskes. Specielt når de er sprøde, knasende og peanut-buttery. Så værsgo og forkæl dig selv med denne All-American klassikers unikke smag, der aldrig ville kunne erstattes.
Butterfinger Bites 90.7 g Butterfinger Bites 90.7 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger Bites

Nestle
90.7 g
24,95 kr.
Modigere end modig er også tilgængelig i mindre portioner end normalt. Nyd al den sprøde, knasende peanut-buttery herlighed fra dine elskede, klassiske BUTTERFINGER i sjove mundfuldestore stykker
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger Nest Eggs

Nestle
226 g
54,95 kr.
Butterfinger NestEggs er æggeformede mælkechokolader fra NESTLE med sprøde og knasende stykker af BUTTERFINGER-jordnødder. Dette søde guf er perfekt i din slikskål eller i en påskekurv! Nyd påsken endnu mere med denne skønne snack!
Butterfinger Peanut Butter Cups 43 g Butterfinger Peanut Butter Cups 43 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger Peanut Butter Cups

Nestle
43 g
14,95 kr.
Peanutbutter kopper med et hint af sprødt mod. Forkæl dig selv med den perfekte kombination af creamy mælkechokolade og blød peanutbutter, tilført lige den rette mængde Butterfinger sprødhed.
Lion Black White 40 g
Tilgængelig
Chokolade

Lion Black White

Nestle
40 g
9,95 kr.
LION Black White er en bar med kontrasterende farver – sort og hvid. Kontrasteffekten er opnået ved at tilføje cacao til alle ingredienser: Vafler, creme, karamel og knas. Hele baren er dækket med en lækker, hvid baggrund, som giver en god kontrast til barens mørke kakao.
MILKYBAR Medium Bar 25 g MILKYBAR Medium Bar 25 g 2
Tilgængelig
Chokolade

MILKYBAR Medium Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Lækker mælkeagtig og cremet Milkybar er en af Storbritanniens yndlings, hvide chokoladebarer! Nestle Milkybar er en gavmild portion chokolade, som du kan nyde alene eller dele med andre.
Tilgængelig
59,95 kr.
Den traditionelle ensartethed og høje kvalitet har ført til opfindelsen af Nestlé Carnation Original. Malt og mælk har sammen et gammelt ry for stabilitet. Både producenter og forbrugere anerkender værdien af det førende produkt på markedet grundet dets nærende ingrediencer. Nestle Carnation Malted Milk Mix har en 70 år gammel tradition for at levere en...
Nestle Chocapic Bar 25 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Chocapic Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Nestle Chokapic morgenmads-bar – børns yndlingsmorgenmadsgryn i form af en håndterlig snack. Produktet indeholder vigtige vitaminer, kalcium og jern. Nestle CHOKAPIC fiber-bar er lækker som et mellemmåltid i skolen eller på legepladsen. Indeholder kalcium, vitaminer og hele kerner, som gør det til en perfekt kombination af lækker smag og værdifulde...
Nestle Cinnamon Toast Crunch Breakfast Bar 25 g
Tilgængelig
9,95 kr.
Sprød fiber-bar med kanelsmag og et lag af mælkecreme nederst. Indeholder hele kerner, som er en kilde til kalcium, jern og fem vitaminer. En morgenmadsbar med smarte hvirvler på hvert stykke – Nestle Cinnamon Bar – en kanelsmag, som kan ses! Lavet med fuldkorn og otte, essentielle vitaminer.
 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Coffee Crisp 2 To Share

Nestle
75 g
24,95 kr.
Giv dine smagsløg en forfriskende COFFEE CRISP. Den harmoniske blanding af sprød vaffel, et tyndt chokoladeovertræk og den subtile kaffearoma gør det til en skøn og lille snack. Ikke for tung, ikke for sød – perfekt balanceret.
 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Milkybar Mini Eggs

Nestle
90 g
21,95 kr.
Hvis du godt kan lide Milky Bars hvide chokolade, vil du elske disse små æg. De er perfekte som gaver til ethvert barn eller voksen, der elsker hvid chokolade. Hæld nogle i din slikskål, og gør dem til en del af dine påskedekorationer!
 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Mirage

Nestle
41 g
14,95 kr.
Det ene øjeblik er den her, det næste øjeblik er den forsvundet! MIRAGE er lavet med bobblende mælkechokolade for at opnå en uimodståelig let, men dog alligevel kraftig bid. En chokoladebar så god, at du vil komme til at sværge på, den er et fatamorgana! Denne mælkede, overdådige og cremede chokoladebar er fyldt med nogle luftbobler for at gøre chokoladen...
Nestle Nesquik Bar 25 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Denne lækre cereal bar fra Nesquik er et sikkert hit blandt både store og små. Den lækre bar er lavet af lækre crunchy pops med den populære Nesquik kakaosmag. Baren er dyppet i cremet hvid chokolade og giver en sød og lækker smagsoplevelse. Nesquik Cereal Bar kommer i individuelle indpakninger, så de er lette at have med på farten.
Nestle Nesquik Delice Cereal Bar 23 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Delice Cereal Bar

Nestle
23 g
9,95 kr.
Nestlé Nesquik Delice er en unik morgenmadsbar med en unik form og en lækker mælkechokolade.
Nestle Nesquik Milk Cream 26 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Milk Cream

Nestle
26 g
9,95 kr.
Nesquick småkage er en kakaosmåkage fyldt med mælkecreme. Nesquick småkagen indeholder 26 % mindre sukker og 20 % mindre fedt end andre småkage-sandwich på markedet. Den er tilmed lavet af mælk, som gør det til den perfekte snack til dit barn. Den har den Nesquick-smag, som de har lært at holde af!
Nestle Rolo 52 g Nestle Rolo 52 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Rolo

Nestle
52 g
10,95 kr.
For at opnå den klassiske kombination af tyggevenlig karamel og mælkechokolade, grib en rulle af ROLO chokolade omgivet af karameller
 2
Tilgængelig
Chokolade

Princessa Kokosowa Wafer

Nestle
36 g
9,95 kr.
Delikat og sprød vaffel omkring en luftig kokoscreme dyppet i en hvid chokolade, der simpelthen vil smelte i munden på dig.
 2
Tilgængelig
Chokolade

Princessa Orzechowa Wafer

Nestle
34 g
9,95 kr.
Delikat og sprød vaffel med lag af luftig hasselnødscreme, dyppet i mælkechokolade, der simpelthen smelter i munden.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.