Liste over varer fra brand Necco

Amerikansk ikonisk slik. Hvis du nævner mærket NECCO, vil de fleste mennesker tænke på vafler, og med god grund. Necco har produceret denne skønne snack siden 1847, så det kan ikke overraske, at “NECCO” og “Wafers” er blevet synonymer. Enkel, sød og værd at nyde. Den dag i dag er NECCO Wafers lavet ud fra den samme opskrift, som Oliver Chase brugte tilbage i 1847, dengang han udfordrede Amerikas slikindustri. Nyd dit udvalg af Necco Wafer.

Mere
Necco Candy Buttons 14 g Necco Candy Buttons 14 g 2
Tilgængelig
Slik

Necco Candy Buttons

Necco
14 g
14,95 kr.
Necco Candy Buttons sidder godt fast på hvide stykker papir – lige klar til at blive pillet af en efter en og proppet i munden. Det er “rigtigt” børneslik, og lige så sjovt at se på, som det er at spise dette unikke slik i smagsvarianterne: Citron, lime og kirsebær. De er også rigtig gode som dekoration på kager, småkager og cupcakes.
Necco Sour Wafers 57 g Necco Sour Wafers 57 g 2
Tilgængelig
Slik

Necco Sour Wafers

Necco
57 g
14,95 kr.
En ny måde at nyde Necco Wafers på! Forskellige smagsvarianter, knasende, flade, cirkulære slikstykker i seks syrlige varianter. Størrelsen, formen og indholdet er stadig det samme, men nu tilbydes en ny blanding af syrlige frugtsmagsvarianter, som tilføjer en ny dimension til denne gamle slikfavorit. 
Necco Stark Slapstick Caramel Pops 19 g Necco Stark Slapstick Caramel Pops 19 g 2
Tilgængelig
9,95 kr.
De, der elsker gammeldags karamelslikkepinde vil blive vilde med Slap Stix Caramel Pops. Slap Stix karamelslikkepinde er stadig en blød, mælkeagtig karamel, der dækker en lækker banandrejning om en nougatmidte. Giv dine børn (eller børnebørn) glæden ved at nyde disse retro slikkepinde, som du gjorde som barn. Slikpinde, der egner sig til at dele.
Necco Tropical Wafers 57 g Necco Tropical Wafers 57 g 2
Tilgængelig
Slik

Necco Tropical Wafers

Necco
57 g
14,95 kr.
En tropisk drejning med en rigtig, gammel favorit. Necco Wafers når helt op til himlen med disse nye smagsvarianter. Med kokos, passionsfrugt, jordbær, lime, banan og mangosmag – en tropisk drejning på vores klassiske rulle med Necco Wafers!
Necco Valentine Sweethearts 25.5 Necco Valentine Sweethearts 25.5 2
Tilgængelig
Slik

Necco Valentine Sweethearts

Necco
25.5
7,95 kr.
Af og til kan det være svært at finde ordene til at udtrykke sine følelser. Heldigvis er der så Sweethearts, det søde, lille hjerte med de spøjse, små budskaber. De klassiske og originale “samtalehjerter”. De søde, små slikhjerter med det spøjse, lille budskab. Få dig en æske af de klassiske Sweethearts og del det kærlige budskab.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.