Varer fra Mrs. Freshley's

Prøv at se godt efter, og du vil se Mrs. Freshley’s kæmpe udvalg af bagværksprodukter, der med sikkerhed vil friste enhver søde tand. De er ikke blot et hit hos forbrugere, men også hos industrielle prisgivere.

Viser 1 - 11 af 11 produkter
 • Mrs Freshley's Birthday Cake Bar 77 g
  Available
  Mrs Freshley's Birthday Cake Bar
  77 g

  Fejr hver dag med den nye Mrs Freshley's; Birthday Cake kagebar! Birthday Cake kagebaren leverer en lækker dosis sødhed med denne dejlige og farverige fødselsdagskage, der smelter i munden og er toppet med sød glasur og multifarvede drys. Det er en lækker fornøjelse, der vil søde din dag til!

  19,95 DKK
 • Mrs Freshley's Birthday Cake Mini Donuts 85 g
  Available
  Mrs Freshley's Birthday Cake Mini Donuts
  85 g

  Nu kan du fejre hver dag med disse bløde og søde Birthday Cake inspirerede mini donuts! De er perfekte mundfuldstore snackkager, der vil tilfredsstille din søde tand. Disse donuts med fødselsdagskagesmag er omgivede af multifarvede drys, der vil tilsøde din dag til enhver tid!

  19,95 DKK
 • Mrs Freshley's Chocolate Bells 100 g
  Available
  Mrs Freshley's Chocolate Bells
  100 g

  Disse lækre chokolade Bells fra Mrs. Freshley’s, der er perfekte som en morgensnack sammen med din kaffe, vil give dig en god start på dagen. Disse chokolade Bells, der er lavet med Hershey’s kakao, indeholder en blød cremet indre omgivet af chokoladekage, dækket med lag af glat mælkechokolade. Du kan ikke andet end at elske det! 

  14,95 DKK
 • Mrs Freshley's Oreo Brownie 85 g
  Available
  Mrs Freshley's Oreo Brownie
  85 g

  Nogle gange er din trang til søde sager så stærk, at du ikke kan proppe dig med nok lækkerier. Fortvivl ej, Mrs. Freshley’s har gjort det for dig med deres Oreo Brownie. Mrs. Freshley starter ud med sin berømte chokolade brownieopskrift og topper med en ton Oreo kiksstykker. Grib én med det samme og tilfresdsstil din uregerlige søde tand.

  14,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Mrs. Freshley's Cinnamon Mini Donuts 85 g
  Available
  Mrs. Freshley's Cinnamon Mini Donuts
  85 g

  Hvad er ikke til at elske ved mini-donuts?! Mundfuldstore bid af en af de bedste lækkerier, der nogensinde har eksisteret på Jorden! Mrs Freshleys har skabt den unikke twist med disse... kanel donuts. Indeni vil du finde det samme søde og bløde bagværk som altid, men med en kanelsukker glasur på ydersiden, der betyder, at disse meget vel kan blive din nye...

  19,95 DKK
 • Mrs. Freshley's Powdered Mini Donuts 85 g Mrs. Freshley's Powdered Mini Donuts 85 g
  Available
  Mrs. Freshley's Powdered Mini Donuts
  85 g

  Disse donuts er blevet dækket til med en let og sød flormelis, der fremhæver deres lækre, søde sukkersmag. Du vil have svært ved at holde dig til en enkel! 

  19,95 DKK
 • Mrs. Freshley's Raspberry Dreamies 113 g
  Available
  Mrs. Freshley's Raspberry Dreamies
  113 g

  Disse lækre cremefyldte kager er perfekte som på-farten-snacks. Ikke ulig Hostess Twinkies, vil den søde kages ydre og lækre cremefyld tilfredsstille din søde tand med dens kombination af blød, fugtig kage og glatte, klæbrige fyld. Den skarpe og frække hindbærsmag er en, du ikke ønsker at gå glip af. 

  19,95 DKK
 • Mrs. Freshley's Red Velvet Cupcakes 113 g
  Available
  Mrs. Freshley's Red Velvet Cupcakes
  113 g

  Mrs. Freshley’s Red Velvet Cupcakes fremkalderrr en dekadens med den velkendte red velvet kage, der vil få dine tænder til at løbe i vand. En rig farve, blød tekstur, et hint af rig kakao og cremefyld gør Red Velvet Cupcakes til en vidunderlig snack eller dessert. Disse cupcakes kommer i to en-portions pakker.

  14,95 DKK
 • Mrs. Freshley's Snowballs 120 g Mrs. Freshley's Snowballs 120 g
  Available
  Mrs. Freshley's Snowballs
  120 g

  Mrs. Freshleys Snowballs indeholder Devil's food kage med et cremet fyld og pink skumfidusovertræk toppet med kokosflager. Hver pakke indeholder to snebolde.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere