Varer fra Mrs. Freshley's

Prøv at se godt efter, og du vil se Mrs. Freshley’s kæmpe udvalg af bagværksprodukter, der med sikkerhed vil friste enhver søde tand. De er ikke blot et hit hos forbrugere, men også hos industrielle prisgivere.

Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • Mrs Freshley's Birthday Cake Bar
  Available
  Mrs Freshley's Birthday Cake Bar
  77 g

  Fejr hver dag med den nye Mrs Freshley's; Birthday Cake kagebar! Birthday Cake kagebaren leverer en lækker dosis sødhed med denne dejlige og farverige fødselsdagskage, der smelter i munden og er toppet med sød glasur og multifarvede drys. Det er en lækker fornøjelse, der vil søde din dag til!

  19,95 DKK
 • Mrs. Freshley's Raspberry Dreamies
  Available
  Mrs. Freshley's Raspberry Dreamies
  113 g

  Disse lækre cremefyldte kager er perfekte som på-farten-snacks. Ikke ulig Hostess Twinkies, vil den søde kage ydre og lækre cremefyld tilfredsstille din søde tand med dets kombination af blød, fugtig kage og glatte, klæbrige fyld. Den skarpe og frække hindbærsmag er en, du ikke ønsker at gå glip af. 

  14,95 DKK
 • Mrs. Freshley's Snowballs
  Available
  Mrs. Freshley's Snowballs
  120 g

  Mrs, Freshleys Snowballs indeholder Devil's food kage med en cremet fyld og pink skumfidus overtræk toppet med kokosflager. Hver pakke indeholder to Snowballs.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere