Liste over varer fra brand Mountain Dew

Mountain Dew (stiliseret Mtn Dew) er en sodavand med brus, som produceres og ejes af PepsiCo. MTN DEW er en favorit blandt mænd fra årtusindskiftetog forbrugere, som gerne vil leve her og nu. Det kan næppe undre, at MTN DEW besidder den højeste købsfrekvens af nogen sodavand overhovedet, og er den bedst sælgende enkeltvise servering i sin kategori.

Mere

Med sin enestående citrussmag, begejstrer Mountain Dew alle og slukker al tørst ved hver eneste tår.Ud over den originale Mountain Dew og Mountain Dew light, inkluderer det permanente udvalg af DEW: Mountain Dew Code Red, Mountain Dew LiveWire, Mountain Dew Throwback, Mountain Dew Voltage and Mountain Dew White Out.

Mindre
Mountain Dew Code Red
Tilgængelig
Drikkevarer

Mountain Dew Code Red

Mountain Dew
355 ml
11,95 kr.
1 Anmeldelser
Det er anderledes på bjerget. Mountain Dew Code Red Soda har Mountain Dews fantastiske smag og opstemthed med et knald af kirsebær. Mountain Dew Code Red Soda. Med et rus af kirsebærsmag og andre, naturlige smagsstoffer, lavt saltindhold, uden fedt og gluten.
Mountain Dew Ice Lemon Lime 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Mountain Dew Ice Lemon Lime

Mountain Dew
355 ml
11,95 kr.
En klar, forfriskende citron-lime Dew med et stænk af rigtig juice. Der er cool, og så er der Mtn dew ice. En klar, forfriskende citron-lime Dew med et stænk af rigtig juice, som hjælper med at holde dig opladt hele dagen. Slap ordenligt af og få en endnu hårdere forfriskning. En klar, forfriskende DEW med citron-limesmag som et twist til den klassiske...
Mountain Dew Throwback Real Sugar 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Mountain Dew Throwback Real Sugar

Mountain Dew
355 ml
11,95 kr.
Skru tiden tilbage med Mtn Dew Throwback og nyd den originale forfriskning, som er lavet på rigtigt sukker. Mtn Dew Throwback er lavet med rigtigt sukker, og tager dig på en forfriskende retro-tur tilbage i tiden. Så åbn en kold dåse Mtn Dew Throwback og lad dine smagsløg prøve, hvad det vil sige at blive forfrisket.
Mountain Dew Voltage 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Mountain Dew Voltage

Mountain Dew
355 ml
11,95 kr.
2 Anmeldelser
Mountain Dew Voltage er en sodavand smagt til med blå hindbær og tilført ginseng samt, har en skinnende blå farve. DEWs opkvikkende smag er ladt med ginseng, hindbær og citrussmag. Et lyn fanget i en flaske.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.