Liste over varer fra brand Mountain Dew

Mountain Dew (stiliseret Mtn Dew) er en sodavand med brus, som produceres og ejes af PepsiCo. MTN DEW er en favorit blandt mænd fra årtusindskiftetog forbrugere, som gerne vil leve her og nu. Det kan næppe undre, at MTN DEW besidder den højeste købsfrekvens af nogen sodavand overhovedet, og er den bedst sælgende enkeltvise servering i sin kategori.

Mere

Med sin enestående citrussmag, begejstrer Mountain Dew alle og slukker al tørst ved hver eneste tår.Ud over den originale Mountain Dew og Mountain Dew light, inkluderer det permanente udvalg af DEW: Mountain Dew Code Red, Mountain Dew LiveWire, Mountain Dew Throwback, Mountain Dew Voltage and Mountain Dew White Out.

Mindre
Mountain Dew Code Red
Tilgængelig
Drikkevarer

Mountain Dew Code Red

Mountain Dew
355 ml
11,95 kr.
Det er anderledes på bjerget. Mountain Dew Code Red Soda har Mountain Dews fantastiske smag og opstemthed med et knald af kirsebær. Mountain Dew Code Red Soda. Med et rus af kirsebærsmag og andre, naturlige smagsstoffer, lavt saltindhold, uden fedt og gluten.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.