Liste over varer fra brand Moon Pie

Du ved godt, at Moon Pies er lækre. Du ved, at de er den mest perfekte kombination af skumfidus, grahamskiks og chokolade. Men ved du også, hvor du kan købe dem? Du behøver aldrig mere at bekymre dig om, hvor du mon kan finde Moon Pies. Du kan få hver eneste variant og størrelse, som er på markedet, lige her. Vis dem stolt til venner og familie, så alle kan se, hvor højt du elsker verdens eneste Moon Pie

Mere
Moon Pie Banana 78 g Moon Pie Banana 78 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Moon Pie Banana

Moon Pie
78 g
14,95 kr.
Den traditionelle dobbeltdækker Moon Pie med grahamskiks og skumfiduscreme men nu med et fantastisk bananovertræk, der skaber en snack, du absolut vil elske! Få dig en Banana Moon Pie med det samme!
Moon Pie Bites Theatre Box 88 g Moon Pie Bites Theatre Box 88 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Moon Pie Bites Theatre Box

Moon Pie
88 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Lækre slikoplevelser som kombinerer klassisk graham skumfidus og chokoladesmag i en velsmagende, mundret lækkerbisken, der simpelthen hører til i en anden verden! Perfekte mini-snackstykker! Det er sjovere i en enkelt mundfuld!
Moon Pie Chocolate 78 g Moon Pie Chocolate 78 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Moon Pie Chocolate

Moon Pie
78 g
14,95 kr.
En dobbeltdækker Moon Pie med fire grahamskiks der er pakket omkring en lækker skumfiduscreme med en god omgang chokoladeovertræk. En amerikansk klassiker. Nyd den med en sodavand fra vores sortiment allerede i dag
Moon Pie Salted Caramel 78 g Moon Pie Salted Caramel 78 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Moon Pie Salted Caramel

Moon Pie
78 g
14,95 kr.
Trend møder tradition! Lækker smag - hjemmelavet, sød med blot et hint af salt.  En dobbelt månetærte indeholdende fire grahamkiks mellem en lækker, skumfidus-creme og et overtræk af virkelig god, saltet karamel.
Moon Pie Vanilla 78 g Moon Pie Vanilla 78 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Moon Pie Vanilla

Moon Pie
78 g
14,95 kr.
Hvordan kan det blive bedre, spurgte du? Tja, hvad ved at fordoble det! Tilføj en ekstra kiks og et ekstra lag med skumfidusfyld, og det giver en endnu større snack, du kan nyde! Denne dobbeltdækker Moon Pie er omgivet af blødt vaniljeovertræk, der på perfekt vis komplimenterer den sprøde Grahamskiks og puffede skumfidusfyld.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.