Varer fra M&M's

I flere år var vi nødt til at klare os med mælkechokolade M&Ms. Så fik vi peanut. Woohoo!! Imens har USA nydt en stor række M&M smag og typer. Så er det nok! iKiosk har været ude og fået fat i alle de M&Ms produkter, som USA har holdt for sig selv, så DU også kan nyde dem!

Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • M&M's Almond (deling størrelse) M&M's Almond (deling størrelse)
  Available
  M&M's Almond (deling størrelse)
  80 g

  Nyd et lækkert spin på den gamle klassiker med denne M&M's: Almond Chocolate. Disse M&M's, i en 80g pose, er en lækker kombination af blød mælkechokolade, der smelter i din mund og friske, ristede mandler.

  19,95 DKK
 • M&M's Coffee Nut (deling størrelse) M&M's Coffee Nut (deling størrelse)
  Available
  M&M's Coffee Nut (deling størrelse)
  92.7 g

  Nye M&M'S Coffee Nuts vil kæmpe om at blive stemt USA's yndlings peanut. Takket være denne kandidat venter en tæt kamp os. Prøv Coffee Nut M&MS, en klassisk peanut smag med et twist af kaffesmag. Køb det, prøv det og skynd dig over for at stemme.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • M&M's M&M's
  -10%
  På lager i nogle varianter
  M&M's Pakke

  109,49 DKK 121,65 DKK -10%
 • M&M's Peanut Butter (Deling Størrelse) M&M's Peanut Butter (Deling Størrelse)
  Available
  M&M's Peanut Butter (Deling Størrelse)
  80g

  M&M's Peanut Butter Chocolate er en lækker fornøjelse, der kombinerer salt-sød peanut butter med mælkechokolade. Med den store pose af M&M's er der nok til at nyde og dele med venner.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • M&M's Pretzel Sharing Size M&M's Pretzel Sharing Size
  Available
  M&M's Pretzel Sharing Size
  80.2 g

  M&M'S Pretzel Chocolate Slik er lavet med små stykker knasende saltkringle omgivet af cremet mælkechokolade og dækket til med en farverig slikskal. Disse M&M'S chokoladestykker med saltkringler er absolut lækre og en opdateret spin på den tidløse chokolade fornøjelse. Del dem med dine venner og familier eller tag en pose med til din næste fest; de...

  19,95 DKK
 • M&M's Strawberry Nut Share Size
  Available
  M&M's Strawberry Nut Share Size
  92.7 g

  Lækker M&M peanuts med jordbærsmag. Jordbærsmagen er ikke overvældende. Lige tilpas til at nyde. 

  19,95 DKK
 • M&M's White Chocolate
  Ny
  Available
  M&M's White Chocolate
  42.5 g

  Tilfredsstil din søde tand med M&M's White chokoladeslik. Disse M&M's er fantastiske til at dele eller som snacks på farten og er perfekt designede til at smelte i munden i stedet for på hænderne. Den lækre hvide chokolade er en ny twist på den klassiske favorit. 

  14,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere