Liste over varer fra brand M&M's

I flere år var vi nødt til at klare os med mælkechokolade M&Ms. Så fik vi peanut. Woohoo!! Imens har USA nydt en stor række M&M smag og typer. Så er det nok! iKiosk har været ude og fået fat i alle de M&Ms produkter, som USA har holdt for sig selv, så DU også kan nyde dem!

Mere
M&M's Almond Share Size 80 g M&M's Almond Share Size 80 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Almond Share Size

M&M's
80 g
24,95 kr.
Nyd et lækkert spin på den gamle klassiker med denne M&M's: Almond Chocolate. Disse M&M's, i en 80 g pose, er en lækker kombination af blød mælkechokolade, der smelter i din mund og friske, ristede mandler
 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Candy Corn White Big Bag

M&M's
226.8 g
59,95 kr.
Nyd Halloween med disse White Chocolate Candy Corn M&M's ! De fås i hvide, gule og orange farver, og hylder dermed de berømte halloweenlækkeriers sande farver. Hver 48g M&M's pose indeholder 220 kalorier per portion. Det er en fantastisk snack til fester eller til at uddele, når "Slik eller Ballade" banker på døren.
 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokoladeposer

M&M's Candy Corn White Chocolate

M&M's
42.5 g
14,95 kr.
Nyd Halloween med disse White Chocolate Candy Corn M&Ms! De fås i hvide, gule og orange farver, og hylder dermed de berømte halloweenlækkeriers sande farver. Hver 48g M&Ms pose indeholder 220 kalorier per portion. Det er en fantastisk snack til fester eller til at uddele, når "Slik eller Ballade" banker på døren.
M&M's Caramel Share Size 80.2 g M&M's Caramel Share Size 80.2 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Caramel Share Size

M&M's
80.2 g
24,95 kr.
Et blødt karamelindre omgivet af tyk mælkechokolade og en knasende slikskal. Disse lækre mundfulde er fyldt med smag og innovation. Hver pose er perfekt at dele med en ven, og med otte poser kan du nyde M & Ms Caramel Candy med alle.
M&M's Caramel Sharing Size Big Bag 272.2 g M&M's Caramel Sharing Size Big Bag 272.2 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Caramel Sharing Size Big Bag

M&M's
272.2 g
59,95 kr.
For første gang nogensinde præsenterer vi M&Ms med karamel. En midte med blød karamel, som er dækket af fylding mælkechokolade og overtrukket med en knasende sukkerskal. Disse lækre bidder er fulde af smag og opfindsomhed. Hver pose er stor nok til at dele, og vil være perfekt at dele med en ven. Der er otte poser M&Ms Caramel, så du kan dele med...
M&M's Coffee Nut Share Size 92.7 g M&M's Coffee Nut Share Size 92.7 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Coffee Nut Share Size

M&M's
92.7 g
12,48 kr. 24,95 kr.
1 Anmeldelser
Nye M & Ms Coffee Nuts vil kæmpe for at blive USAs yndlingspeanut. Takket være denne kandidat venter en tæt kamp os. Prøv Coffee Nut M & Ms. En klassisk peanutsmag med et twist af kaffesmag. Køb den, prøv den og skynd dig over for at stemme.
M&M's Crunchy Espresso Share Size 80.2 g M&M's Crunchy Espresso Share Size 80.2 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Crunchy Espresso Share Size

M&M's
80.2 g
24,95 kr.
Mørke chokoladedråber med espressosmag og et sprødt, puffet riskorn i midten, som er overtrukket med en tynd sukkerskal, som fuldender disse M&Ms. M&Ms Crunchy Espresso chokoladedråber er produceret med mørk chokolade og et puffet riskorn med kakaosmag i midten, alt sammen overtrukket af en farverig sukkerskal.
M&M's Crunchy Mint Share Size 80.2 g
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Crunchy Mint Share Size

M&M's
80.2 g
24,95 kr.
M&Ms Crunchy Mint slik er produceret af mørk chokolade og et sprødt, puffet riskorn med kakaosmag i midten, og så er det hele omgivet af en farverig sukkerskal. Den skønne kombination af mørk chokolade, mint og puffede kakaoriskorn er det oplagte valg, når du længes efter en skøn snack. Tag en ven med eller få dig en ny ven for, denne pose er stor nok...
M&M's Minis Mega Tubes 50.2 g M&M's Minis Mega Tubes 50.2 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Minis Mega Tubes

M&M's
50.2 g
24,95 kr.
Den klassiske mælkechokolade M & M smag, skrumpet til mini størrelser og serveret i et sjovt rør!
M&M's Minis Tubes 30.6 g M&M's Minis Tubes 30.6 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Minis Tubes

M&M's
30.6 g
14,95 kr.
Den klassiske mælkechokolade M&M smag, skrumpet til mini størrelser og serveret i et sjovt rør! 
M&M's Mint 43 g M&M's Mint 43 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Mint

M&M's
43 g
14,95 kr.
M&M'S Mint Dark Chocolate Candy - en lækker snack for chokoladeelskere. Et hint af mintsmag og rigtig, mørk chokolade er en perfekt kombination for en lækker chokoladesnack. Din slikskål har aldrig set bedre ud end med denne mint-dækkede chokolade omgivet af slikskaller med toner af grøn farve.
M&M's Peanut Butter Share Size 80 g M&M's Peanut Butter Share Size 80 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Peanut Butter Share Size

M&M's
80 g
24,95 kr.
1 Anmeldelser
M&M's Peanutbutter chokolade er en lækker fornøjelse, der kombinerer salt-sød peanutbutter med mælkechokolade. Med den store pose af M&M's er der nok til at nyde og dele med venner.
M&M's Pretzel Sharing Size 80.2 g M&M's Pretzel Sharing Size 80.2 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Pretzel Sharing Size

M&M's
80.2 g
24,95 kr.
M&Ms Pretzel Chokolade  er lavet med små stykker, knasende saltkringle omgivet af cremet mælkechokolade og dækket til med en farverig slikskal. Disse M & Ms chokoladestykker med saltkringler er absolut lækre og en opdateret udgave af den tidsløse chokoladefornøjelse. Del dem med dine venner og familier eller tag en pose med til din næste fest. De...
M&M'S Snack Mix Milk Chocolate Sweet & Salty 49.6 g
Tilgængelig
24,95 kr.
Et sødt og saltet twist til den klassiske cokoladeknap! M&Ms Milk Chocolate Candies Snack blanding er lidt en ”nød”, meget smagfuld og altid fuld af sjov. Hver pose indeholder en blanding af M&Ms Milk Chocolate Candies, M&Ms Crispy Chocolate Candies, mandler og saltkringler.
M&M'S Snack Mix Peanut Sweet & Salty 49.6 g
Tilgængelig
Chokolade

M&M'S Snack Mix Peanut Sweet & Salty

M&M's
49.6 g
24,95 kr.
En blanding af to typer M&Ms — jordnød og jordnøddesmør — med jordnødder og kugler af saltkringle. M&Ms chokolade med jordnødder og ristede mandler, knasende saltkringle og shortbread-småkage. Den rammer den perfekte balance mellem det salte og søde.
M&M's Strawberry Nut Share Size 92.7 g M&M's Strawberry Nut Share Size 92.7 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Strawberry Nut Share Size

M&M's
92.7 g
24,95 kr.
Lækker M&M's jordnød med jordbærsmag. Jordbærsmagen er ikke overvældende. Lige tilpas til at nyde.
M&M's White Chocolate Share Size 70 g
Tilgængelig
Chokolade

M&M's White Chocolate Share Size

M&M's
70 g
24,95 kr.
Tilfredsstil din søde tand med M & Ms White chokoladeslik. Disse M & Ms er fantastiske at dele eller som snacks på farten, og er perfekt designede til at smelte i munden i stedet for i hænderne. Den lækre, hvide chokolade er et nyt twist til den klassiske favorit.

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.