Varer fra Millions

Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Million Apple Million Apple
  Available
  Millions Apple
  65 g

  Små, chewy, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smag, Millions slik er perfekte forfriskninger. Perfekt uanset om du vil forkæle din søde tand eller forbereder din næste fest, disse rør af æble Millions slik er også godkendt af ”the Vegetarian Society” og er velegnede til både vegetarer og veganere.

  14,95 DKK
 • Millons Blackcurrant Millons Blackcurrant
  Available
  Millions Blackcurrant
  65 g

  Små, chewy, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smag, Millions slik er perfekte forfriskninger. Perfekt uanset om du vil forkæle din søde tand eller forbereder din næste fest, disse rør af solbær Millions slik er også godkendt af ”the Vegetarian Society” og er velegnede til både vegetarer og veganere.

  14,95 DKK
 • Millons Bubble Gum Millons Bubble Gum
  Available
  Millions Bubble Gum
  65 g

  Små, chewy, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smag, Millions slik er perfekte forfriskninger. Perfekt uanset om du vil forkæle din søde tand eller forbereder din næste fest, disse rør af tyggegummi Millions slik er også godkendt af ”the Vegetarian Society” og er velegnede til både vegetarer og veganere.

  14,95 DKK
 • Millions Cola Millions Cola
  Available
  Millions Cola
  65 g

  Små, chewy, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smag, Millions slik er perfekte forfriskninger. Perfekt uanset om du vil forkæle din søde tand eller forbereder din næste fest, disse rør af cola Millions slik er også godkendt af ”the Vegetarian Society” og er velegnede til både vegetarer og veganere.

  14,95 DKK
 • Millions Pakke Millions Pakke
  -10%
  Available
  Millions Pakke

  80,73 DKK 89,70 DKK -10%
 • Millions Raspberry Millions Raspberry
  Available
  Millions Raspberry
  65 g

  Små, chewy, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smag, Millions slik er perfekte forfriskninger. Perfekt uanset om du vil forkæle din søde tand eller forbereder din næste fest, disse rør af hindbær Millions slik er også godkendt af ”the Vegetarian Society” og er velegnede til både vegetarer og veganere.

  14,95 DKK
 • Millons Strawberry Millons Strawberry
  Available
  Millions Strawberry
  65 g

  Små, chewy, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smag, Millions slik er perfekte forfriskninger. Perfekt uanset om du vil forkæle din søde tand eller forbereder din næste fest, disse rør af jorbær Millions slik er også godkendt af ”the Vegetarian Society” og er velegnede til både vegetarer og veganere.

  14,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere