Liste over varer fra brand Millions

Millions Strawberry 60 g Millions Strawberry 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Millions Strawberry

Millions
60 g
14,95 kr.
1 Anmeldelser
Små, tyggevenlige, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smagsvarianter. Millions slik er perfekte forfriskninger. Uanset om du vil forkæle din søde tand eller forberede din næste fest, er de perfekte. Disse rør af jordbær Millions slik er også godkendt af the Vegetarian Society" og er velegnede til både vegetarer og veganere."
Millions Bubble Gum 60 g Millions Bubble Gum 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Millions Bubble Gum

Millions
60 g
14,95 kr.
Små, tyggevenlige, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smagsvarianter. Millions slik er perfekte forfriskninger. Uanset om du vil forkæle din søde tand eller forberede din næste fest, er de perfekte. Disse rør af tyggegummi Millions slik er også godkendt af the Vegetarian Society" og er velegnede til både vegetarer og veganere.
Millions Blackcurrant 60 g Millions Blackcurrant 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Millions Blackcurrant

Millions
60 g
14,95 kr.
Små, tyggevenlige, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smagsvarianter. Millions slik er perfekte forfriskninger. Uanset om du vil forkæle din søde tand eller forberede din næste fest, er de perfekte. Disse rør af solbær Millions slik er også godkendt af the Vegetarian Society" og er velegnede til både vegetarer og veganere."
Millions Apple 60 g Millions Apple 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Millions Apple

Millions
60 g
14,95 kr.
Små, tyggevenlige, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smagsvarianter. Millions slik er perfekte forfriskninger. Uanset om du vil forkæle din søde tand eller forberede din næste fest, er de perfekte. Disse rør af æble Millions slik er også godkendt af the Vegetarian Society" og er velegnede til både vegetarer og veganere.."

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.