Liste over varer fra brand Millions

Millions Bubble Gum 60 g Millions Bubble Gum 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Millions Bubble Gum

Millions
60 g
14,95 kr.
Små, tyggevenlige, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smagsvarianter. Millions slik er perfekte forfriskninger. Uanset om du vil forkæle din søde tand eller forberede din næste fest, er de perfekte. Disse rør af tyggegummi Millions slik er også godkendt af the Vegetarian Society" og er velegnede til både vegetarer og veganere.
Millions Cola 60 g Millions Cola 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Millions Cola

Millions
60 g
14,95 kr.
Små, tyggevenlige, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smagsvarianter. Millions slik er perfekte forfriskninger. Uanset om du vil forkæle din søde tand eller forberede din næste fest, er de perfekte. Disse rør af cola Millions slik er også godkendt af the Vegetarian Society" og er velegnede til både vegetarer og veganere.
Millions Raspberry 60 g Millions Raspberry 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Millions Raspberry

Millions
60 g
14,95 kr.
Små, tyggevenlige, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smagsvarianter. Millions slik er perfekte forfriskninger. Uanset om du vil forkæle din søde tand eller forberede din næste fest, er de perfekte. Disse rør af hindbær Millions slik er også godkendt af the Vegetarian Society" og er velegnede til både vegetarer og veganere."
Millions Strawberry 60 g Millions Strawberry 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Millions Strawberry

Millions
60 g
14,95 kr.
1 Anmeldelser
Små, tyggevenlige, lækre og tilgængelige i en kæmpe variation af smagsvarianter. Millions slik er perfekte forfriskninger. Uanset om du vil forkæle din søde tand eller forberede din næste fest, er de perfekte. Disse rør af jordbær Millions slik er også godkendt af the Vegetarian Society" og er velegnede til både vegetarer og veganere."

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.