Liste over varer fra brand Milky Way

MilkyWay-baren er en kombination af en velsmagende kerne af nougat overtrukket med mælkechokolade.

Mere
Milky Way Magic Stars 33 g Milky Way Magic Stars 33 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Milky Way Magic Stars

Milky Way
33 g
10,95 kr.
Denne pose med Mars Milky Way Magic Stars 33g tager den klassiske Milky Way-smag og pakker den om i praktiske mundrette bidder - perfekte til deling med venner og familie. Disse lækre stjerner, der egentlig er beregnet til børn, er også en syndig fornøjelse for mange voksne, og de er ideelle, når man er slikken, mens man hygger sig foran fjernsynet om...
Milky Way Magic Stars 91 g 91 g Milky Way Magic Stars 91 g 91 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Milky Way Magic Stars Big Bag

Milky Way
91 g
29,95 kr.
2 Anmeldelser
Denne pose med Mars Milky Way Magic Stars 91g tager den klassiske Milky Way-smag og pakker den om i praktiske mundrette bidder - perfekte til deling med venner og familie. Disse lækre stjerner, der egentlig er beregnet til børn, er også en syndig fornøjelse for mange voksne, og de er ideelle, når man er slikken, mens man hygger sig foran fjernsynet om...
Milky Way Midnight Dark 50 g Milky Way Midnight Dark 50 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Milky Way Midnight Dark

Milky Way
50 g
14,95 kr.
Forkæl din mørke side med Milky Way Midnight Bar. Du kan ikke gå galt i byen med en speciel kombination af mørk chokolade, gylden karamel og vaniljenougat.
Milky Way Midtnight 2 To Go 80.2 g Milky Way Midtnight 2 To Go 80.2 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Milky Way Midtnight 2 To Go

Milky Way
80.2 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Forkæl din mørke side med Milky Way Midnight 2 To Go Bar. Du kan ikke gå galt i byen med en speciel kombination af mørk chokolade, gylden karamel og vaniljenougat.
MilkyWay Fudge 2 Bars 85.1 g
Tilgængelig
Chokolade

MilkyWay Fudge 2 Bars

Milky Way
85.1 g
24,95 kr.
Nyd den skønne kombination af mælkechokolade, cremet karamel og nougat. Dette er en chokoladebar i delestørrelse, og med to barer i hver pakke. Lækker mælkechokolade, nougat og cremet karamel. Pak en af disse chokoladebarer af fornuftig størrelse med i madpakken, så du kan give dig selv en distraherende, lækker eftermiddagssnack.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.