Liste over varer fra brand Milky Way

MilkyWay-baren er en kombination af en velsmagende kerne af nougat overtrukket med mælkechokolade.

Mere
Milky Way Crispy Rolls 25 g Milky Way Crispy Rolls 25 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Milky Way Crispy Rolls

Milky Way
25 g
9,95 kr.
1 Anmeldelser
Vaffelkiksestænger overtrukket med mælkechokolade (30%) og med let pisket fyld (45%). Milky Way-baren, som har været en sikker familiefavorit gennem årtier, har let pisket fyld i midten og er overtrukket med dejlig mælkechokolade. Op med humøret og mor dig med Milky Way! Milky Way Crispy Rolls-baren, som har været en sikker familiefavorit gennem årtier,...
Milky Way Magic Stars 91 g 91 g Milky Way Magic Stars 91 g 91 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Milky Way Magic Stars Big Bag

Milky Way
91 g
29,95 kr.
2 Anmeldelser
Denne pose med Mars Milky Way Magic Stars 91g tager den klassiske Milky Way-smag og pakker den om i praktiske mundrette bidder - perfekte til deling med venner og familie. Disse lækre stjerner, der egentlig er beregnet til børn, er også en syndig fornøjelse for mange voksne, og de er ideelle, når man er slikken, mens man hygger sig foran fjernsynet om...
Milky Way Midnight Dark 50 g Milky Way Midnight Dark 50 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Milky Way Midnight Dark

Milky Way
50 g
14,95 kr.
Forkæl din mørke side med Milky Way Midnight Bar. Du kan ikke gå galt i byen med en speciel kombination af mørk chokolade, gylden karamel og vaniljenougat.
Milky Way Milkshake 350 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Milky Way Milkshake

Milky Way
350 ml
19,95 kr.
Nu kan du nyde smagen af chokolade og nougat i en velsmagende mælkedrik, der er perfekt som en overbærende godbid. Hvis du elsker Milky Way, så er dette et milkshake produkt, du kommer til at elske. Det er en smagfuld milkshake, der smager af Milky Way. Den er perfekt som snack eller frokost eller, når du trænger til noget lækkert om aftenen.
MilkyWay Fudge 2 Bars 85.1 g
Tilgængelig
Chokolade

MilkyWay Fudge 2 Bars

Milky Way
85.1 g
24,95 kr.
Nyd den skønne kombination af mælkechokolade, cremet karamel og nougat. Dette er en chokoladebar i delestørrelse, og med to barer i hver pakke. Lækker mælkechokolade, nougat og cremet karamel. Pak en af disse chokoladebarer af fornuftig størrelse med i madpakken, så du kan give dig selv en distraherende, lækker eftermiddagssnack.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.