Varer fra Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Viser 1 - 9 af 9 produkter
 • Hot Tamales Cinnamon Apple 141 g Hot Tamales Cinnamon Apple 141 g
  Available
  Hot Tamales Cinnamon Apple
  141 g

  Hot Tamales er blødt vingummislik, som nu kommer i en ny variant: Kanel æble - smagen af efterår! Denne unikke smag er perfekt under efterårssæsonen, og byder på den perfekte kombination af sødt æble og varmende kanelsmag.

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Berry Blast 141 g Mike and Ike Berry Blast 141 g
  Available
  Mike and Ike Berry Blast
  141 g

  Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalget af slik med bærsmag omfatter: Vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær og fersken.

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Cotton Candy 141 g Mike and Ike Cotton Candy 141 g
  Available
  Mike and Ike Cotton Candy
  141 g

  Tilbage på grund af stor efterspørgsel! MIKE AND IKE slik med Cotton Candy smag giver dig smagen af al den sjov, du havde under en tur til cirkus, marked og forlystelsespark tilsammen... og derefter pakket ind i en 141 g æske. Så ikke nok med at du kan tage det med dig, men du ender heller ikke med klistrede fingre, når du tager en håndfuld.

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Easter Treats 141 g Mike and Ike Easter Treats 141 g
  -25%
  Available
  Mike and Ike Easter Treats
  141 g

  MIKE AND IKE serverer de sødeste forårssnacks med disse påske-smagende blandinger af tyggebare mærkevare slik. De er godkendte af påskeharen. Smag omfatter vindrue, ananas-banan, jordbær, citron-lime og kirsebær. 

  18,71 DKK 24,95 DKK -25%
 • Mike and Ike Jolly Joes 141 g Mike and Ike Jolly Joes 141 g
  Available
  Mike and Ike Jolly Joes
  141 g

  Tilfredsstil dine vindrue-forventninger med Jolly Joes! Oplev den sande frugtjuicesmag i Jolly Joes tyggevenlige slik med vindruesmag. Denne store 141 g æske er perfekt til at dele med venner og familie under en filmaften, sportskamp eller biltur.

  24,95 DKK
 • Mike and Ike RedRageous 141 g Mike and Ike RedRageous 141 g
  Available
  Mike and Ike RedRageous
  141 g

  En uhørt blanding af røde bær og vandmelonsmag i én æske - det er derfor Mike and Ike har navngivet dettee bløde slik Redrageous! Helt klart frugtagtigt, lækkert saftigt... Det er sådan VI ser det! Få dig en pakke i dag!

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g
  Available
  Mike and Ike Strawberry Reunion
  141 g

  Hvis du elsker Mike and Ikes jordbær smag, er denne udgave bestemt perfekt til dig! Hvert stykke indeholder jordbærsmag i et udvalg af skøre og frugtagtige kombinationer! Du kan få jordbær, jordbær-banan smoothie, jordbær-vandmelon, jordbær-mandarin og jordbær-ananas! Der er masser af jordbær i disse små og tyggevenlige piller, men vi kan love dig for, at...

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Sundae Sweets 141 g Mike and Ike Sundae Sweets 141 g
  Available
  Mike and Ike Sundae Sweets
  141 g

  Sørg for at samle en håndfuld af vores nye Sundae Sweets i den begrænsede udgave denne sommer. De indeholder et sortiment af seks lækre smagsvarianter, herunder: Vaniljeis, chokoladekaramel, karameldrys, knust ananas, banana-split og kirsebær. Du må hellere skynde dig at tage fra før, de er væk!

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Tropical Typhoon 141 g Mike and Ike Tropical Typhoon 141 g
  Available
  Mike and Ike Tropical Typhoon
  141 g

  Mike and Ike's version af slik med smagen af tropiske frugter er uden tvivl en af de bedste ... Det samme gælder for de smagsvarianter, de har valgt. Tjek de her ud: Kiwi, banan, Caribisk punch, paradis-punch, jordbær-banan, mango. Hvordan kan du modstå det?

  24,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere