Varer fra Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Mike and Ike Berry Blast 141 g Mike and Ike Berry Blast 141 g
  Available
  Mike and Ike Berry Blast
  141 g

  Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalg af slik med bærsmag omfatter vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær, fersken bær. 

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Cotton Candy 141 g Mike and Ike Cotton Candy 141 g
  Available
  Mike and Ike Cotton Candy
  141 g

  Tilbage på grund af stor efterspørgsel! MIKE AND IKE Cotton Candy smag slik giver dig smagen af al den sjov, du havde under en tur til cirkus, marked og forlystelsespark rullet ind i et… og derefter pakket ind i en 141g teaterboks. Så ikke nok med at du kan tage det med dig, men du vil ikke ende med klistrede fingre, når du tager en håndfuld. 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Jolly Joes 141 g Mike and Ike Jolly Joes 141 g
  Available
  Mike and Ike Jolly Joes
  141 g

  Tilfredsstil din vindrue forventninger med Jolly Joes! Oplev den sande frugtjuicesmag i Jolly Joes chewy, slik med vindruesmag. Denne store 141g teaterboks er perfekt til at dele med venner og familie under en filmaften, sportskamp eller biltur.

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Original Fruits 141 g Mike and Ike Original Fruits 141 g
  Available
  Mike and Ike Original Fruits
  141 g

  Den originale Mike and Ike slik med jordbær, citron, kirsebær, lime og appelsin i en skøn, chewy amerikansk slik, som du vil elske. Stol på os! Vi ved, hvad vi snakker om. 

  24,95 DKK
 • Mike And Ike Pakke Mike And Ike Pakke
  -10%
  Available
  Mike And Ike Pakke

  130,23 DKK 144,70 DKK -10%
 • Mike and Ike RedRageous 141 g Mike and Ike RedRageous 141 g
  Available
  Mike and Ike RedRageous
  141 g

  En uhørt blanding af røde bær og vandmelonsmag i en boks – det er derfor Mike and Ike har navngivet denne bløde slik Redrageous! Helt klart frugtigt, lækkert juicy… det er sådan VI ser det! Få dig en pakke i dag! 

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g
  Available
  Mike and Ike Strawberry Reunion
  141 g

  Hvis du elsker Mike and Ikes jordbær smag, er denne udgave bestemt perfekt til dig! Hvert stykke indeholder jordbærsmag i et udvalg af skøre og frugtige kombinationer! Du har Jordbær, Jordbær Banan smoothie, Jordbær Vandmelon, Jordbær Mandarin og Jordbær Ananas! Der er masser af jordbær i disse små og chewy piller, men vi kan love for, at de er suBÆR gode!

  24,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere