Varer fra Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Viser 1 - 11 af 11 produkter
 • Mike and Ike Berry Blast Mike and Ike Berry Blast
  Available
  Mike and Ike Berry Blast
  141 g

  Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalg af slik med bærsmag omfatter vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær, fersken bær. 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Cherry Cola
  Available
  Mike and Ike Cherry Cola
  141 g

  Nu kan du gå i biografen uden at rejse dig fra sofaen! Disse lækkerbidder fra Mike & Ike med kirsebær sodavandssmag sætter et lækkert spin på den originale favorit. 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Italian Ice Mike and Ike Italian Ice
  Available
  Mike and Ike Italian Ice
  141 g

  Få smagen af din yndlings italienske is med denne megaseje udgave af Mike and Ikes! Denne chewy udvalg af frugtsmag kommer med en lækker kombination af følgende smag af italienske is lavet af rigtig frugtjuice, der vil få dine tænder til at løbe i vand: Kirsebær, Citron, Vandmelon, Blå Hindbær og Appelsin! De vil nedkøle dine smagsløg og slukke din...

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Mega Mix Mike and Ike Mega Mix
  Available
  Mike and Ike Mega Mix
  141 g

  Kan du ikke beslutte dig for, hvilke Mike and Ike smag du bedst kan lide? Så lad vær! Bare grib en pakke Mike and Ike Mega Mix! 10 lækre smag, perfekt til biografen eller en aften hjemme. Kan ikke overvindes!

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Original Fruits Mike and Ike Original Fruits
  Available
  Mike and Ike Original Fruits
  141 g

  Den originale Mike and Ike slik med jordbær, citron, kirsebær, lime og appelsin i en skøn, chewy amerikansk slik, som du vil elske. Stol på os! Vi ved, hvad vi snakker om. 

  19,95 DKK
 • Mike And Ike Pakke Mike And Ike Pakke
  -10%
  Available
  Mike And Ike Pakke

  143,64 DKK 159,60 DKK -10%
 • Mike and Ike Patriotic Mix Mike and Ike Patriotic Mix
  Available
  Mike and Ike Patriotic Mix
  141 g

  Mike and Ike Patriotic Mix Theatre Box indeholder en speciel blanding af rød, hvid og blå farver. Smagene er Kirsebærtærte, Vanilje is og blåbær cobbler. 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike RedRageous Mike and Ike RedRageous
  Available
  Mike and Ike RedRageous
  141 g

  En uhørt blanding af røde bær og vandmelonsmag i en boks – det er derfor Mike and Ike har navngivet denne bløde slik Redrageous! Helt klart frugtigt, lækkert juicy… det er sådan VI ser det! Få dig en pakke i dag! 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Sundae Sweets
  Available
  Mike and Ike Sundae Sweets
  141 g

  Sørg for at samle en håndfuld af vores nye begrænset udgave Sundae Sweets denne sommer. De indeholder et sortiment af seks lækre smag, herunder vaniljeis, chokolade fuge, karameldrys, knust ananas, banana split og kirsebær. Du må hellere skynde dig og tage til før de er væk! 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Tropical Typhoon Mike and Ike Tropical Typhoon
  Available
  Mike and Ike Tropical Typhoon
  141 g

  Mike and Ike’s version af slik med smagen af tropiske frugter er uden tvivl en af de bedste … det samme gælder for de smag, de har valgt. Tjek de her ud: Kiwi Banana Caribbean Punch Paradise Punch Strawberry Banana Mango. Hvordan kan du modstå det?

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Warcraft Battle Blend Mike and Ike Warcraft Battle Blend
  -50%
  Available
  Mike and Ike Warcraft Battle Blend
  141 g

  Mike and Ike forenet med den legendariske spil – Warcraft. Begyndelsen præsenterer en kamp af blandede kirsebær og kanelslik i en begrænset tid! 

  9,98 DKK 19,95 DKK -50%
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere