Varer fra Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • Mike & Ike Caramel Apple
  Available
  Mike & Ike Caramel Apple
  141 g

  Mike and Ike's ikoniske slik lavet med efterårs- og vintersmag – der passer ind på dette tidspunkt på året, synes du ikke? Kombinationen af karamel og æblesmag er lige så traditionel som lækker, men har du prøvet den i slikform? Nu kan du – så skynd dig at bestille nogle! 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Berry Blast Mike and Ike Berry Blast
  Available
  Mike and Ike Berry Blast
  141 g

  Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalg af slik med bærsmag omfatter vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær, fersken bær. 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Cotton Candy Mike and Ike Cotton Candy
  Available
  Mike and Ike Cotton Candy
  141 g

  Tilbage på grund af stor efterspørgsel! MIKE AND IKE Cotton Candy smag slik giver dig smagen af al den sjov, du havde under en tur til cirkus, marked og forlystelsespark rullet ind i et… og derefter pakket ind i en 141g teaterboks. Så ikke nok med at du kan tage det med dig, men du vil ikke ende med klistrede fingre, når du tager en håndfuld. 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Italian Ice Mike and Ike Italian Ice
  Available
  Mike and Ike Italian Ice
  141 g

  Få smagen af din yndlings italienske is med denne megaseje udgave af Mike and Ikes! Denne chewy udvalg af frugtsmag kommer med en lækker kombination af følgende smag af italienske is lavet af rigtig frugtjuice, der vil få dine tænder til at løbe i vand: Kirsebær, Citron, Vandmelon, Blå Hindbær og Appelsin! De vil nedkøle dine smagsløg og slukke din...

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Mega Mix Mike and Ike Mega Mix
  Available
  Mike and Ike Mega Mix
  141 g

  Kan du ikke beslutte dig for, hvilke Mike and Ike smag du bedst kan lide? Så lad vær! Bare grib en pakke Mike and Ike Mega Mix! 10 lækre smag, perfekt til biografen eller en aften hjemme. Kan ikke overvindes!

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Original Fruits Mike and Ike Original Fruits
  Available
  Mike and Ike Original Fruits
  141 g

  Den originale Mike and Ike slik med jordbær, citron, kirsebær, lime og appelsin i en skøn, chewy amerikansk slik, som du vil elske. Stol på os! Vi ved, hvad vi snakker om. 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Sundae Sweets
  Available
  Mike and Ike Sundae Sweets
  141 g

  Sørg for at samle en håndfuld af vores nye begrænset udgave Sundae Sweets denne sommer. De indeholder et sortiment af seks lækre smag, herunder vaniljeis, chokolade fuge, karameldrys, knust ananas, banana split og kirsebær. Du må hellere skynde dig og tage til før de er væk! 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Tropical Typhoon Mike and Ike Tropical Typhoon
  Available
  Mike and Ike Tropical Typhoon
  141 g

  Mike and Ike’s version af slik med smagen af tropiske frugter er uden tvivl en af de bedste … det samme gælder for de smag, de har valgt. Tjek de her ud: Kiwi Banana Caribbean Punch Paradise Punch Strawberry Banana Mango. Hvordan kan du modstå det?

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere