Varer fra Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • Mike and Ike Berry Blast Mike and Ike Berry Blast
  Available
  Mike and Ike Berry Blast
  141 g

  Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalg af slik med bærsmag omfatter vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær, fersken bær. 

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Cotton Candy Mike and Ike Cotton Candy
  Available
  Mike and Ike Cotton Candy
  141 g

  Tilbage på grund af stor efterspørgsel! MIKE AND IKE Cotton Candy smag slik giver dig smagen af al den sjov, du havde under en tur til cirkus, marked og forlystelsespark rullet ind i et… og derefter pakket ind i en 141g teaterboks. Så ikke nok med at du kan tage det med dig, men du vil ikke ende med klistrede fingre, når du tager en håndfuld. 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Jolly Joes Mike and Ike Jolly Joes
  Available
  Mike and Ike Jolly Joes
  141 g

  Tilfredsstil din vindrue forventninger med Jolly Joes! Oplev den sande frugtjuicesmag i Jolly Joes chewy, slik med vindruesmag. Denne store 141g teaterboks er perfekt til at dele med venner og familie under en filmaften, sportskamp eller biltur.

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Mega Mix Mike and Ike Mega Mix
  Available
  Mike and Ike Mega Mix
  141 g

  Kan du ikke beslutte dig for, hvilke Mike and Ike smag du bedst kan lide? Så lad vær! Bare grib en pakke Mike and Ike Mega Mix! 10 lækre smag, perfekt til biografen eller en aften hjemme. Kan ikke overvindes!

  24,95 DKK
 • Mike and Ike NBA 2K17
  Available
  Mike and Ike NBA 2K17
  141 g

  Det her er tre-points NBA blanding – tygbare blandede slik med frugtsmag fra Mike & Ike med kirsebær, vindrue og appelsinsmag. For basketball og Mike & Ike fans!!! 

  19,95 DKK
 • Mike and Ike Original Fruits Mike and Ike Original Fruits
  Available
  Mike and Ike Original Fruits
  141 g

  Den originale Mike and Ike slik med jordbær, citron, kirsebær, lime og appelsin i en skøn, chewy amerikansk slik, som du vil elske. Stol på os! Vi ved, hvad vi snakker om. 

  24,95 DKK
 • Mike and Ike RedRageous Mike and Ike RedRageous
  Available
  Mike and Ike RedRageous
  141 g

  En uhørt blanding af røde bær og vandmelonsmag i en boks – det er derfor Mike and Ike har navngivet denne bløde slik Redrageous! Helt klart frugtigt, lækkert juicy… det er sådan VI ser det! Få dig en pakke i dag! 

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Strawberry Reunion Mike and Ike Strawberry Reunion
  Available
  Mike and Ike Strawberry Reunion
  141 g

  Hvis du elsker Mike and Ikes jordbær smag, er denne udgave bestemt perfekt til dig! Hvert stykke indeholder jordbærsmag i et udvalg af skøre og frugtige kombinationer! Du har Jordbær, Jordbær Banan smoothie, Jordbær Vandmelon, Jordbær Mandarin og Jordbær Ananas! Der er masser af jordbær i disse små og chewy piller, men vi kan love for, at de er suBÆR gode!

  24,95 DKK
 • Mike and Ike Sundae Sweets
  Available
  Mike and Ike Sundae Sweets
  141 g

  Sørg for at samle en håndfuld af vores nye begrænset udgave Sundae Sweets denne sommer. De indeholder et sortiment af seks lækre smag, herunder vaniljeis, chokolade fuge, karameldrys, knust ananas, banana split og kirsebær. Du må hellere skynde dig og tage til før de er væk! 

  19,95 DKK
 • GRATIS Mike and Ike Tropical Typhoon
  -70%
  Available
  Mike and Ike Tropical Typhoon 51g
  51 g

  Mike and Ike’s version af slik med smagen af tropiske frugter er uden tvivl en af de bedste … det samme gælder for de smag, de har valgt. Tjek de her ud: Kiwi Banana Caribbean Punch Paradise Punch Strawberry Banana Mango. Hvordan kan du modstå det?

  4,49 DKK 14,95 DKK -70%
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere