Liste over varer fra brand Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Mere
Mike and Ike Tropical Typhoon 141 g Mike and Ike Tropical Typhoon 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Tropical Typhoon

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike and Ike's version af slik med smagen af tropiske frugter er uden tvivl en af de bedste ... Det samme gælder for de smagsvarianter, de har valgt. Tjek de her ud: Kiwi, banan, Caribisk punch, paradis-punch, jordbær-banan, mango. Hvordan kan du modstå det?
Mike and Ike Sundae Sweets 141 g Mike and Ike Sundae Sweets 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Sundae Sweets

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Sørg for at samle en håndfuld af vores nye Sundae Sweets i den begrænsede udgave denne sommer. De indeholder et sortiment af seks lækre smagsvarianter, herunder: Vaniljeis, chokoladekaramel, karameldrys, knust ananas, banana-split og kirsebær. Du må hellere skynde dig at tage fra før, de er væk!
Mike and Ike Strawberries 'n Cream 141 g
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Strawberries 'n Cream

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
En klassisk slikkombination af jordbær og fløde er den perfekte pakke af nostalgi til, når du er på farten. Strawberries 'n Cream var en af de første flødekaramel-varianter fra Mike & Ike, og blev oprindelig introduceret i år 2000! Smag på sommeren i en begrænset periode med dette jordbær og fløde-slik fra Mike og Ike!
Mike and Ike Red Rageous 141 g Mike and Ike Red Rageous 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Red Rageous

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
En uhørt blanding af røde bær og vandmelonsmag i én æske - det er derfor Mike and Ike har navngivet dettee bløde slik Redrageous! Helt klart frugtagtigt, lækkert saftigt... Det er sådan VI ser det! Få dig en pakke i dag!
Mike and Ike Original Fruits 141 g Mike and Ike Original Fruits 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Original Fruits

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Det originale Mike and Ike slik med jordbær, citron, kirsebær, lime og appelsin i en skøn, tyggevenlig, amerikansk type slik, som du vil elske. Stol på os! Vi ved, hvad vi taler om.
Mike and Ike Mega Mix 141 g Mike and Ike Mega Mix 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Mega Mix

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Kan du ikke beslutte dig for, hvilken Mike and Ike smag du bedst kan lide? Så lad være! Bare grib en pakke Mike and Ike Mega Mix! 10 lækre smage, perfekt til biografen eller en aften hjemme. Kan ikke overgås!
Mike and Ike Jolly Joes 141 g Mike and Ike Jolly Joes 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Jolly Joes

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Tilfredsstil dine vindrue-forventninger med Jolly Joes! Oplev den sande frugtjuicesmag i Jolly Joes tyggevenlige slik med vindruesmag. Denne store 141 g æske er perfekt til at dele med venner og familie under en filmaften, sportskamp eller biltur.
Mike and Ike Cherri and Bubb 141 g Mike and Ike Cherri and Bubb 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Cherri and Bubb

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike og Ike Cherri og Bubb konfekture er søde og lækre stykker slik med kirsebær- og tyggegummismag, som er i en retro-æske. Den blev oprindelig introduceret i 1989, og Cherri og Bubb var en af de første dobbeltsmags-varianter, som blev lanceret af mærket Mike og Ike. Nu er dette lækre slik tilbage på markedet grundet efterspørgsel fra kunderne! Dem må du...
Mike and Ike Berry Blast 141 g Mike and Ike Berry Blast 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Berry Blast

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalget af slik med bærsmag omfatter: Vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær og fersken.