Liste over varer fra brand Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Mere
Mike and Ike Berry Blast 141 g Mike and Ike Berry Blast 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Berry Blast

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalget af slik med bærsmag omfatter: Vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær og fersken.
Mike and Ike Buttered Popcorn 141 g Mike and Ike Buttered Popcorn 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Buttered Popcorn

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Oplev et lækkert pust fra fortiden med denne saftige og søde smag af popcorn med smeltet smør fra MIKE AND IKEs retro-variant, som kun sælges i en begrænset periode. Denne klassiske smagsvariant er perfekt til en filmaften, hvor du deler med vennerne eller beholder helt for dig selv!
Mike and Ike Cherry Cola 141 g Mike and Ike Cherry Cola 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Cherry Cola

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Nu kan du gå i biografen uden at rejse dig fra sofaen! Disse lækkerbidder fra Mike & Ike med smag af kirsebærsodavand giver et lækkert spin til den originale favorit.  Send dine smagsløg på en forrygende tidsrejse med den kendte smag af Cherry Cola. I en begrænset periode fås disse MIKE AND IKE-stykker i en retro-variant, som vækker minder om den...
 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Easter Treats

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
MIKE AND IKE serverer de sødeste forårssnacks med disse påske-smagende blandinger af tyggevenligt mærkevareslik. De er godkendte af påskeharen. Smagsvarianter omfatter: Vindrue, ananas-banan, jordbær, citron-lime og kirsebær. 
Mike and Ike Mega Mix 141 g Mike and Ike Mega Mix 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Mega Mix

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Kan du ikke beslutte dig for, hvilken Mike and Ike smag du bedst kan lide? Så lad være! Bare grib en pakke Mike and Ike Mega Mix! 10 lækre smage, perfekt til biografen eller en aften hjemme. Kan ikke overgås!
Mike and Ike RedRageous 141 g Mike and Ike RedRageous 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Red Rageous

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
En uhørt blanding af røde bær og vandmelonsmag i én æske - det er derfor Mike and Ike har navngivet dettee bløde slik Redrageous! Helt klart frugtagtigt, lækkert saftigt... Det er sådan VI ser det! Få dig en pakke i dag!
Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Strawberry Reunion

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Hvis du elsker Mike and Ikes jordbær smag, er denne udgave bestemt perfekt til dig! Hvert stykke indeholder jordbærsmag i et udvalg af skøre og frugtagtige kombinationer! Du kan få jordbær, jordbær-banan smoothie, jordbær-vandmelon, jordbær-mandarin og jordbær-ananas! Der er masser af jordbær i disse små og tyggevenlige piller, men vi kan love dig for, at...
Mike and Ike Sundae Sweets 141 g Mike and Ike Sundae Sweets 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Sundae Sweets

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Sørg for at samle en håndfuld af vores nye Sundae Sweets i den begrænsede udgave denne sommer. De indeholder et sortiment af seks lækre smagsvarianter, herunder: Vaniljeis, chokoladekaramel, karameldrys, knust ananas, banana-split og kirsebær. Du må hellere skynde dig at tage fra før, de er væk!
Mike and Ike Tropical Typhoon 141 g Mike and Ike Tropical Typhoon 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Tropical Typhoon

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike and Ike's version af slik med smagen af tropiske frugter er uden tvivl en af de bedste ... Det samme gælder for de smagsvarianter, de har valgt. Tjek de her ud: Kiwi, banan, Caribisk punch, paradis-punch, jordbær-banan, mango. Hvordan kan du modstå det?

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.