Liste over varer fra brand Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Mere
Mike and Ike Sundae Sweets 141 g Mike and Ike Sundae Sweets 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Sundae Sweets

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Sørg for at samle en håndfuld af vores nye Sundae Sweets i den begrænsede udgave denne sommer. De indeholder et sortiment af seks lækre smagsvarianter, herunder: Vaniljeis, chokoladekaramel, karameldrys, knust ananas, banana-split og kirsebær. Du må hellere skynde dig at tage fra før, de er væk!
Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Strawberry Reunion

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Hvis du elsker Mike and Ikes jordbær smag, er denne udgave bestemt perfekt til dig! Hvert stykke indeholder jordbærsmag i et udvalg af skøre og frugtagtige kombinationer! Du kan få jordbær, jordbær-banan smoothie, jordbær-vandmelon, jordbær-mandarin og jordbær-ananas! Der er masser af jordbær i disse små og tyggevenlige piller, men vi kan love dig for, at...
 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Sour-Licious Green Apple

Mike and Ike
22 g
4,95 kr.
Nyd den pikante smag af grønt æble, som eksploderer ved hver eneste bid af MIKE AND IKE SOUR-LICIOUS slik med smag af grønt æble!
Mike and Ike Original Fruits 141 g Mike and Ike Original Fruits 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Original Fruits

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Det originale Mike and Ike slik med jordbær, citron, kirsebær, lime og appelsin i en skøn, tyggevenlig, amerikansk type slik, som du vil elske. Stol på os! Vi ved, hvad vi taler om.
 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Mega Mix Sour!

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Lad dine smagsløg komme op på et helt nyt niveau med disse MEGA MIX SOUR! Med hele 10 mundsammensnerpende, syrlige stykker frugtslik i en æske er der garanti for en kraftfuld chokbølge. 10 smagsvarianter: ”Sour Zappin' Apple; Sour Slammin Strawberry; Sour Screamin' Cherry; Sour Juicy Lemon; Sour Green Limeade; Sour Pucker Punch; Sour Power Pineapple; Sour...
Mike and Ike Mega Mix 141 g Mike and Ike Mega Mix 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Mega Mix

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Kan du ikke beslutte dig for, hvilken Mike and Ike smag du bedst kan lide? Så lad være! Bare grib en pakke Mike and Ike Mega Mix! 10 lækre smage, perfekt til biografen eller en aften hjemme. Kan ikke overgås!
Mike and Ike Jolly Joes 141 g Mike and Ike Jolly Joes 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Jolly Joes

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Tilfredsstil dine vindrue-forventninger med Jolly Joes! Oplev den sande frugtjuicesmag i Jolly Joes tyggevenlige slik med vindruesmag. Denne store 141 g æske er perfekt til at dele med venner og familie under en filmaften, sportskamp eller biltur.
 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Cherri and Bubb

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike og Ike Cherri og Bubb konfekture er søde og lækre stykker slik med kirsebær- og tyggegummismag, som er i en retro-æske. Den blev oprindelig introduceret i 1989, og Cherri og Bubb var en af de første dobbeltsmags-varianter, som blev lanceret af mærket Mike og Ike. Nu er dette lækre slik tilbage på markedet grundet efterspørgsel fra kunderne! Dem må du...
Mike and Ike Berry Blast 141 g Mike and Ike Berry Blast 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Berry Blast

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalget af slik med bærsmag omfatter: Vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær og fersken.
Hot Tamales Fierce Cinnamon 141 g Hot Tamales Fierce Cinnamon 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Hot Tamales Fierce Cinnamon

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Led efter dine smagsløg med dette smagfulde slik, som er enestående, sejt, og med kanelsmag. Det originale sortiment af HOT TAMALES Brand candies leverer et intenst brag af varm kanel ved hver bid. Så hvad venter du på? Grib en håndfuld, og oplev en brændende mund!
Tilgængelig
Slik

Hot Tamale Fire & Ice

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Bliv optændt og køl ned igen med disse hotte tamales fire & ice! Amerikas yndlingsslik med kanel og cool mint! To forskellige smagsvarianter i hver æske! Slik som er krydret som ild og koldt som is. Begge smagsvarianter i hver æske.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.