Liste over varer fra brand Mike and Ike

Mike and Ike slik – en af de mest populære amerikanske slik, der findes, og det er ved at finde sit vej til berømmelse udenfor USA også! Vi har bragt dig Mike and Ike slik i mere end et årti nu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte med det. De er ikke kun lækre, men mulighederne for smag og former er uendelige! Der er virkelig noget for alle her!

Mere
Tilgængelig
Slik

Hot Tamale Fire & Ice

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Bliv optændt og køl ned igen med disse hotte tamales fire & ice! Amerikas yndlingsslik med kanel og cool mint! To forskellige smagsvarianter i hver æske! Slik som er krydret som ild og koldt som is. Begge smagsvarianter i hver æske.
Mike and Ike Berry Blast 141 g Mike and Ike Berry Blast 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Berry Blast

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike and Ike slik er lavet med rigtig frugtjuice og er fyldt med smag. Udvalget af slik med bærsmag omfatter: Vilde bær, blå hindbær, jordbær, blåbær og fersken.
 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Cherri and Bubb

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike og Ike Cherri og Bubb konfekture er søde og lækre stykker slik med kirsebær- og tyggegummismag, som er i en retro-æske. Den blev oprindelig introduceret i 1989, og Cherri og Bubb var en af de første dobbeltsmags-varianter, som blev lanceret af mærket Mike og Ike. Nu er dette lækre slik tilbage på markedet grundet efterspørgsel fra kunderne! Dem må du...
Mike and Ike Cherry Cola 141 g Mike and Ike Cherry Cola 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Cherry Cola

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Nu kan du gå i biografen uden at rejse dig fra sofaen! Disse lækkerbidder fra Mike & Ike med smag af kirsebærsodavand giver et lækkert spin til den originale favorit.  Send dine smagsløg på en forrygende tidsrejse med den kendte smag af Cherry Cola. I en begrænset periode fås disse MIKE AND IKE-stykker i en retro-variant, som vækker minder om den...
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Easter Treats

Mike and Ike
141 g
12,48 kr. 24,95 kr.
MIKE AND IKE serverer de sødeste forårssnacks med disse påske-smagende blandinger af tyggevenligt mærkevareslik. De er godkendte af påskeharen. Smagsvarianter omfatter: Vindrue, ananas-banan, jordbær, citron-lime og kirsebær. 
 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Mega Mix Sour!

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Lad dine smagsløg komme op på et helt nyt niveau med disse MEGA MIX SOUR! Med hele 10 mundsammensnerpende, syrlige stykker frugtslik i en æske er der garanti for en kraftfuld chokbølge. 10 smagsvarianter: ”Sour Zappin' Apple; Sour Slammin Strawberry; Sour Screamin' Cherry; Sour Juicy Lemon; Sour Green Limeade; Sour Pucker Punch; Sour Power Pineapple; Sour...
Mike and Ike Original Fruits 141 g Mike and Ike Original Fruits 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Original Fruits

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Det originale Mike and Ike slik med jordbær, citron, kirsebær, lime og appelsin i en skøn, tyggevenlig, amerikansk type slik, som du vil elske. Stol på os! Vi ved, hvad vi taler om.
Mike and Ike RedRageous 141 g Mike and Ike RedRageous 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Red Rageous

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
En uhørt blanding af røde bær og vandmelonsmag i én æske - det er derfor Mike and Ike har navngivet dettee bløde slik Redrageous! Helt klart frugtagtigt, lækkert saftigt... Det er sådan VI ser det! Få dig en pakke i dag!
 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Sour-Licious Green Apple

Mike and Ike
22 g
4,95 kr.
Nyd den pikante smag af grønt æble, som eksploderer ved hver eneste bid af MIKE AND IKE SOUR-LICIOUS slik med smag af grønt æble!
 2
Tilgængelig
4,95 kr.
MIKE AND IKE SOUR-LICIOUS ZOURS med intens frugtsmag er den klassiske variant af ZOURS, som du allerede kender og elsker! Med smag af syrlig vandmelon, syrligt kirsebær, syrligt citron, syrligt æble og syrligt blå hindbær, som giver den skønne sødme og lige præcis den rigtige mængde af kapoow!
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Strawberries 'n Cream

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
En klassisk slikkombination af jordbær og fløde er den perfekte pakke af nostalgi til, når du er på farten. Strawberries 'n Cream var en af de første flødekaramel-varianter fra Mike & Ike, og blev oprindelig introduceret i år 2000! Smag på sommeren i en begrænset periode med dette jordbær og fløde-slik fra Mike og Ike!
Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g Mike and Ike Strawberry Reunion 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Strawberry Reunion

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Hvis du elsker Mike and Ikes jordbær smag, er denne udgave bestemt perfekt til dig! Hvert stykke indeholder jordbærsmag i et udvalg af skøre og frugtagtige kombinationer! Du kan få jordbær, jordbær-banan smoothie, jordbær-vandmelon, jordbær-mandarin og jordbær-ananas! Der er masser af jordbær i disse små og tyggevenlige piller, men vi kan love dig for, at...
Mike and Ike Sundae Sweets 141 g Mike and Ike Sundae Sweets 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Sundae Sweets

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Sørg for at samle en håndfuld af vores nye Sundae Sweets i den begrænsede udgave denne sommer. De indeholder et sortiment af seks lækre smagsvarianter, herunder: Vaniljeis, chokoladekaramel, karameldrys, knust ananas, banana-split og kirsebær. Du må hellere skynde dig at tage fra før, de er væk!
Mike and Ike Tropical Typhoon 141 g Mike and Ike Tropical Typhoon 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Mike and Ike Tropical Typhoon

Mike and Ike
141 g
24,95 kr.
Mike and Ike's version af slik med smagen af tropiske frugter er uden tvivl en af de bedste ... Det samme gælder for de smagsvarianter, de har valgt. Tjek de her ud: Kiwi, banan, Caribisk punch, paradis-punch, jordbær-banan, mango. Hvordan kan du modstå det?

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.