Liste over varer fra brand Maltesers

Maltesers er en lille smule frækhed, men med en opløftende personlighed og en masse sjov. Under det lækre chokoladelag er der en let og sprød midte af luftigt honningfyld, der smelter i munden. 

Mere
 2
Tilgængelig
Chokolade

Maltesers Bunny

Maltesers
29 g
10,95 kr.
Mælkechokoladekanin med et cremet malt-fyld (31%) og sprøde, lette bikagestykker (5.5%). En mælkechokolade Malteser-kanin med en sprød og cremet MALTESERS kerne
Maltesers Milkshake 350 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Maltesers Milkshake

Maltesers
350 ml
19,95 kr.
Maltesers med mælkesmag og uden tilsat sukker er produceret af firmaet bag Mars, den bedste chokolade. Fantastisk at bruge i morgenmaden! Det giver en god start på dagen. Maltesers er uden tilsat sukker. Mælkesmagen er sød men indeholder naturligt forekommende sukkerstoffer. Drikken der passer til ethvert måltid. Rystes grundigt. Skøn maltsmag....
Maltesers Teasers 35 g Maltesers Teasers 35 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Maltesers Teasers

Maltesers
35 g
9,95 kr.
Hvis du elsker Maltesers, vil du elske denne nye Maltesers Teasers chokoladebar. Maltesers Teasers er en solid mælkechokoladebar med knasende små stykker af Maltesers bikage, der flyder igennem. Dette er Maltesers, der ikke ruller væk.
MALTESERS Teasers Block 100 g MALTESERS Teasers Block 100 g 2
Tilgængelig
Chokolade

MALTESERS Teasers Block

Maltesers
100 g
19,95 kr.
Hvis du elsker Maltesers, vil du elske denne nye Maltesers Teasers chokoladeplade. Maltesers Teasers er en solid mælkechokoladebar med knasende små stykker af Maltesers bikage, der flyder igennem. Det er Maltesers, der ikke ruller væk. 

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.