Liste over varer fra brand Maltesers

Maltesers er en lille smule frækhed, men med en opløftende personlighed og en masse sjov. Under det lækre chokoladelag er der en let og sprød midte af luftigt honningfyld, der smelter i munden. 

Mere
 2
Tilgængelig
Chokolade

Maltesers Buttons

Maltesers
32 g
10,95 kr.
Mælkechokolade med stykker af bikage (7.0%). Virkelig sød og alles nye yndlingsven. Lækre mælkechokoladeknapper med stykker af bikage. Det er en fladere version af den traditionelle Malteser men med et fantastisk proportionsforhold mellem chokoladen og malten. Velegnet for vegetarer.
Maltesers Teasers 35 g Maltesers Teasers 35 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Maltesers Teasers

Maltesers
35 g
9,95 kr.
Hvis du elsker Maltesers, vil du elske denne nye Maltesers Teasers chokoladebar. Maltesers Teasers er en solid mælkechokoladebar med knasende små stykker af Maltesers bikage, der flyder igennem. Dette er Maltesers, der ikke ruller væk.
MALTESERS Teasers Block 100 g MALTESERS Teasers Block 100 g 2
Tilgængelig
Chokolade

MALTESERS Teasers Block

Maltesers
100 g
19,95 kr.
Hvis du elsker Maltesers, vil du elske denne nye Maltesers Teasers chokoladeplade. Maltesers Teasers er en solid mælkechokoladebar med knasende små stykker af Maltesers bikage, der flyder igennem. Det er Maltesers, der ikke ruller væk. 

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.