Liste over varer fra brand Lucky Charms

Lucky Charms 326 g Lucky Charms 326 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Lucky Charms

Lucky Charms
297 g
64,95 kr.
Lucky Charms er en absolut favorit på morgenmadsbordet for både børn og voksne. Vi er ikke sikre på om, hvorvidt det er den lækre skumfidus´ herlighed eller den gode marketing der har skabt en sådan dedikeret følgeskare, men deres popularitet er bestemt ikke dalet med tiden.
Lucky Charms Chocolate 340 g Lucky Charms Chocolate 340 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Lucky Charms Chocolate

Lucky Charms
340 g
64,95 kr.
Lucky Charms med chokoladesmag er en absolut favorit på morgenmadsbordet for både børn og voksne. Vi er ikke sikre på, hvorvidt det er den lækre skumfidus-herlighed eller den gode marketing der har skabt en sådan dedikeret følgeskare, men deres popularitet er bestemt ikke dalet med tiden.
Lucky Charms Cups 49 g
Tilgængelig
Kolonial

Lucky Charms Cups

Lucky Charms
49 g
21,95 kr.
1 Anmeldelser
Er du ikke sikker på, hvorvidt du vil kunne lide Lucky Charms? Er der ikke nok tid til et måltid mad derhjemme? Så grib nogle Lucky Charms Cups - enkeltpakkede portioner af den magiske, lækre morgenmad, der er ideel som morgenmadssnack lige til at tage med på arbejde.
Lucky Charms Frosted Flakes 391 g
Tilgængelig
Kolonial

Lucky Charms Frosted Flakes

Lucky Charms
381 g
64,95 kr.
De er fortryllende lækre. Første ingrediens er hele kerner, et fuldkornsprodukt, der udnytter alle tre dele af kernen. Sødet cornflakes-morgenmad med skumfiduser. Et fuldkornsprodukt, der bruger alle tre dele af kernen. Dette produkt indeholder mere fuldkorn end nogen anden ingrediens.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.