Liste over varer fra brand LifeSavers

Lækre, små ringformede bolsjer der kommer i et udvalg af frugt- og mintsmag, der vil få dine tænder til at løbe i vand. Disse velsmagende lækkerier kommer i et udvalg af smag, der er så sitrende, som de er lækre og vil give dig en forfriskende frugtig kick.

Mere
Lifesavers 5 Flavors 32 g Lifesavers 5 Flavors 32 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers 5 Flavors

LifeSavers
32 g
11,95 kr.
Fem fantastiske smagsvarianter i én Life Savers pakke, herunder: Ananas og vandmelon. Hvad er de tre andre? Køb en pakke og find ud af det!
Lifesavers Butter Rum 32 g Lifesavers Butter Rum 32 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers Butter Rum

LifeSavers
32 g
11,95 kr.
1 Anmeldelser
Ikke en smag du typisk ville forvente i en rulle bolsjer, men sådan er det at være en Life Saver - klar til at bryde mønstre! Butter Rum er hurtigt blevet populær hos iKiosk-teamet. De er simpelthen så bløde og cremede.
Lifesavers Mints Pep O Mint 24 g Lifesavers Mints Pep O Mint 24 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers Mints Pep O Mint

LifeSavers
24 g
11,95 kr.
Når den velkendte trang rammer dig, så tilfredsstil din søde tand samtidig med, at du får opfrisket din ånde med en Life Savers med pebermyntesmag. Smagen, der startede det hele. Pep O Mint har været på markedet helt tilbage fra begyndelsen, og den holder stadigvæk munden så frisk som nogensinde.
Lifesavers Wild Cherry 32 g Lifesavers Wild Cherry 32 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers Wild Cherry

LifeSavers
32 g
11,95 kr.
Life Savers ikoniske bolsjer med et hul i midten. Med lækker Wild Cherry for at opnå en eksplosion af frugtsmag! Disse er blandt vores yndlings fra Life Savers-udvalget. Prøv dem og se selv hvorfor!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.