Varer fra Lemonhead

Snerp din mund sammen for her kommer ægte frugtsmag. Millioner af mennesker rundt om i verdenen er forbundet af deres fælles glæde ved at spise den runde, sure slik kendt som Lemonhead. Populære varianter inkluderer: Grapeheads, Cherryheads og Appleheads.

Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • Alexander the Grape 23 g Alexander the Grape 23 g
  Available
  Alexander the Grape
  23 g

  Det originale Alexander the Grape bolche, som du kender og elsker. Produceret med den klassiske kold-pande-teknik. En læskende eksplosion af lækker druesmag i hver eneste bid. Perfekt at dele med familie og venner – eller helt for dig selv.

  4,95 DKK
 • Apple Head 23 g Apple Head 23 g
  Available
  Apple Head
  23 g

  Ferrara Pan Appleheads er en klassisk favorit. Slikkugler med æblesmag og en skarp skal med æblesmag er hvad, der gør dem knasende men ikke fuldstændig skrøbelige. Disse skarpe æble-bolsjer er perfekte for enhver, der ikke bare elsker æbleslik, men også syrligt slik.

  4,95 DKK
 • Cherryhead 23 g Cherryhead 23 g
  Available
  Cherryhead
  23 g

  Den ydre skal er lettere syrlig som en lemonhead, mens det hårde indre er sødt med kirsebærsmag. Hvis du elsker syrlige kirsebærkugler, så prøv disse! De er ikke tyggevenlige som syrlige kugler, men lige så gode!

  4,95 DKK
 • Lemonhead Berry Awesome 142 g Lemonhead Berry Awesome 142 g
  Available
  Lemonhead Berry Awesome
  142 g

  Et udvalg af forskellige bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rødt hindbær, blåt hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!

  24,95 DKK
 • Lemonhead Fruit Mix 142 g Lemonhead Fruit Mix 142 g
  Available
  Lemonhead Fruit Mix
  142 g

  Fem Lemonhead frugtsmage i en tilfredsstillende type tyggevenligt slik. De er søde og sure og tyggevenlige, så hvorfor spiser du egentlig ikke nogle lige nu?

  24,95 DKK
 • Lemonhead Original 142 g Lemonhead Original 142 g
  Available
  Lemonhead Original
  142 g

  Når de amerikanske bolsjer Lemonheads brister, afslører de et indhold af rigtig citronjuice i hvert slikstykke. Sød og sur smag, ethvert barn elsker Lemonhead!

  24,95 DKK
 • Lemonhead Pink Lemonade 142 g
  Available
  Lemonhead Pink Lemonade
  142 g

  Pink limonade chewy Lemonheads slik har en forfriskende pink limonadesmag med et fængslende twist, der har en rynkende kraft. Prøv denne og alle de nyeste tyggevenlige Lemomheads og tyggevenlige, red hot smage.

  24,95 DKK
 • Lemonhead Pink Lemonade Small 23 g
  Available
  Lemonhead Pink Lemonade Small
  23 g

  Pink Lemonade er et tyggevenligt Lemonheads-bolsje, som er med den forfriskende pink limonadesmag, og har et forførende twist af den kraft, som får din mund til at snerpe sig sammen. Oplev den forfriskende smag af pink limonade i denne lille mundfuld. Prøv denne og alle de nyeste Lemonheads-tyggebolsjer i de helt vildt stærke smagsvarianter.

  4,95 DKK
 • Lemonhead Redrific Small 23 g Lemonhead Redrific Small 23 g
  Available
  Lemonhead Redrific Small
  23 g

  Fantastisk vingummislik fra producenterne af Lemonhead. Denne pakke indeholder masser af små stykker slik med røde bær og vandmelonsmag, der vil eksplodere på dine smagsløg ved hver eneste mundfuld. Bestil en pakke med det samme! De er fantastiske som snacks eller mens, du ser en film, eller blot til at dele med vennerne.

  4,95 DKK
 • Lemonhead Tropical Chewy 23 g Lemonhead Tropical Chewy 23 g
  Available
  Lemonhead Tropical Chewy
  23 g

  Tyggevenlige Lemonhead & Friends er nu tilgængelig med nye, tropiske smagsvarianter! Med to smage og farver i hvert stykke, er de som vidunderlige ferier for din mund. Smagskombinationer som: Kiwi-jordbær, fersken-mango, kirsebær-vandmelon, pink limonade-limonade og bær-banan bringes sammen, og giver dig masser af fantastisk, frugtagtig lækkerhed.

  4,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere