Varer fra Lemonhead

Viser 1 - 12 af 12 produkter
 • Apple Head 23 g Apple Head 23 g
  Available
  Apple Head
  23 g

  Ferrara Pan Appleheads er en klassisk favorit. Slikkugler med æblesmag og en skarp skal med æblesmag er hvad, der gør dem knasende men ikke fuldstændig skrøbelige. Disse skarpe æble-bolsjer er perfekte for enhver, der ikke bare elsker æbleslik, men også syrligt slik.

  4,95 DKK
 • Lemon Head Berry Awesome Small 23 g Lemon Head Berry Awesome Small 23 g
  Available
  Lemon Head Berry Awesome Small
  23 g

  Et udvalg af bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rød hindbær, blå hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!

  4,95 DKK
 • Lemon Head Blue Raspberry 23g 23 g
  Available
  Lemon Head Blue Raspberry 23g
  23 g

  Tygbare Blue Raspberry Lemonheads er lækre twists på en barndoms favoritslik. En pakke med tygbar, skarp og sur Lemonheads fyldt med rigtig blå hindbærsmag er både en sød og sur brag af smag for dine smagsløg. Du vil modtage to 0.8oz pakker med denne amerikanske snack. Så du kan enten dele den ekstra pakke med venner og familie eller gemme den til senere. 

  4,95 DKK
 • Lemonhead Berry Awesome 142 g Lemonhead Berry Awesome 142 g
  Available
  Lemonhead Berry Awesome
  142 g

  Et udvalg af forskellige bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rødt hindbær, blåt hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!

  24,95 DKK
 • Lemonhead Fiercely Citrus 142 g
  Available
  Lemonhead Fiercely Citrus
  142 g

  Citrus chewy Lemonheads slik i et nyt sortiment af frugtsmage. Som noget helt nyt fra Lemonheadfronten slår disse Fiercely Citrus Chewy Lemonheads igennem med dens intense citrus. Smag omfatter jordbær, limonade, pink limonade, citron og citron-lime. Dette nye slik besidder en ansigtsrynkende kraft.

  24,95 DKK
 • Lemonhead Fruit Mix 142 g Lemonhead Fruit Mix 142 g
  Available
  Lemonhead Fruit Mix
  142 g

  Fem Lemonhead frugtsmage i en tilfredsstillende type tyggevenligt slik. De er søde og sure og tyggevenlige, så hvorfor spiser du egentlig ikke nogle lige nu?

  24,95 DKK
 • Lemonhead Original 142 g Lemonhead Original 142 g
  Available
  Lemonhead Original
  142 g

  Når de amerikanske bolsjer Lemonheads brister, afslører de et indhold af rigtig citronjuice i hvert slikstykke. Sød og sur smag, ethvert barn elsker Lemonhead!

  24,95 DKK
 • LemonHead Pakke LemonHead Pakke
  -10%
  Available
  LemonHead Pakke

  130,10 DKK 144,55 DKK -10%
 • Lemonhead Pink Lemonade 142 g
  Available
  Lemonhead Pink Lemonade
  142 g

  Pink limonade chewy Lemonheads slik har en forfriskende pink limonadesmag med et fængslende twist, der har en rynkende kraft. Prøv denne og alle de nyeste tyggevenlige Lemomheads og tyggevenlige, red hot smage.

  24,95 DKK
 • Lemonhead Redrific 23g 23 g Lemonhead Redrific 23g 23 g
  Available
  Lemonhead Redrific 23g
  23 g

  Fantastiske vingummislik fra Lemonheadproducenterne – denne pakke indeholder masser af små slik med røde bær og vandmelonsmag, der vil eksplodere på dine smagsløg ved hver mundfuld. Bestil en pakke med det samme – de er fantastiske som snacks eller mens du ser en film, eller blot til at dele med vennerne. 

  4,95 DKK
 • Lemonhead Tropical Chewy 23 g Lemonhead Tropical Chewy 23 g
  Available
  Lemonhead Tropical Chewy
  23 g

  Tyggevenlige Lemonhead & Friends er nu tilgængelig med nye, tropiske smagsvarianter! Med to smage og farver i hvert stykke, er de som vidunderlige ferier for din mund. Smagskombinationer som: Kiwi-jordbær, fersken-mango, kirsebær-vandmelon, pink limonade-limonade og bær-banan bringes sammen, og giver dig masser af fantastisk, frugtagtig lækkerhed.

  4,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere