Liste over varer fra brand Lemonhead

Snerp din mund sammen for her kommer ægte frugtsmag. Millioner af mennesker rundt om i verdenen er forbundet af deres fælles glæde ved at spise den runde, sure slik kendt som Lemonhead. Populære varianter inkluderer: Grapeheads, Cherryheads og Appleheads.

Mere
Cherryhead 23 g Cherryhead 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Cherryhead

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Den ydre skal er lettere syrlig som en lemonhead, mens det hårde indre er sødt med kirsebærsmag. Hvis du elsker syrlige kirsebærkugler, så prøv disse! De er ikke tyggevenlige som syrlige kugler, men lige så gode!
Lemonhead Berry Awesome 142 g Lemonhead Berry Awesome 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Berry Awesome

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Et udvalg af forskellige bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rødt hindbær, blåt hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Lemonhead Fruit Mix 142 g Lemonhead Fruit Mix 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Fruit Mix

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Fem Lemonhead frugtsmage i en tilfredsstillende type tyggevenligt slik. De er søde og sure og tyggevenlige, så hvorfor spiser du egentlig ikke nogle lige nu?
Lemonhead Redrific Small 23 g Lemonhead Redrific Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Redrific Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Fantastisk vingummislik fra producenterne af Lemonhead. Denne pakke indeholder masser af små stykker slik med røde bær og vandmelonsmag, der vil eksplodere på dine smagsløg ved hver eneste mundfuld. Bestil en pakke med det samme! De er fantastiske som snacks eller mens, du ser en film, eller blot til at dele med vennerne.
Lemonhead Tropical Chewy 23 g Lemonhead Tropical Chewy 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Tropical Chewy

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Tyggevenlige Lemonhead & Friends er nu tilgængelig med nye, tropiske smagsvarianter! Med to smage og farver i hvert stykke, er de som vidunderlige ferier for din mund. Smagskombinationer som: Kiwi-jordbær, fersken-mango, kirsebær-vandmelon, pink limonade-limonade og bær-banan bringes sammen, og giver dig masser af fantastisk, frugtagtig lækkerhed.
Tilgængelig
Slik

LemonHead Twists

Lemonhead
113 g
24,95 kr.
Lemonhead har givet os et lille twist – dette skarpe og søde, bløde og tyggevenlige slik kombinerer din favoritsmag fra Lemondhead med andre frugtsmage, alt sammen i en enkelt bid. Smagskombinationerne inkluderer citron-kirsebær, citron-lime samt citron-vandmelon. Du kan godt begynde at snurre dine smagsløg rundt!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.