Liste over varer fra brand Lemonhead

Snerp din mund sammen for her kommer ægte frugtsmag. Millioner af mennesker rundt om i verdenen er forbundet af deres fælles glæde ved at spise den runde, sure slik kendt som Lemonhead. Populære varianter inkluderer: Grapeheads, Cherryheads og Appleheads.

Mere
Lemonhead Redrific Small 23 g Lemonhead Redrific Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Redrific Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Fantastisk vingummislik fra producenterne af Lemonhead. Denne pakke indeholder masser af små stykker slik med røde bær og vandmelonsmag, der vil eksplodere på dine smagsløg ved hver eneste mundfuld. Bestil en pakke med det samme! De er fantastiske som snacks eller mens, du ser en film, eller blot til at dele med vennerne.
 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Chewy Tropical

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Disse tyggevenlige Lemonheads indeholder dine yndlings frugtsmage i en læbebaskende slik. Hver eneste æske har klare farver, og indeholder en lækker, assorteret blanding af smagskombinationer i mundrette bidder tyggeslik. Kombinationerne inkluderer: Bær-banan, kirsebær-vandmelon, fersken-mango, pink limonade, samt jordbær--kiwi.
Lemonhead Berry Awesome 142 g Lemonhead Berry Awesome 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Berry Awesome

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Et udvalg af forskellige bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rødt hindbær, blåt hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Lemon Head Fruit Mix Small 23 g Lemon Head Fruit Mix Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemon Head Fruit Mix Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Fem forskellige Lemonhead-varianter med frugtsmag i en tilfredsstillende tyggekaramel. De er søde og sure, og gode at tygge, så hvorfor spiser du egentlig ikke nogle lige nu? Den fantastiske frugtsmag af Lemonheads, men bare i en lækker tyggekaramel!
Lemon Head Berry Awesome Small 23 g Lemon Head Berry Awesome Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemon Head Berry Awesome Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Et udvalg af bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rød hindbær, blå hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Grape Head 23 g Grape Head 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Grape Head

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Druehoveder er små panerede stykker slik med en sød druesmag. De plejede at blive kaldt Alexander the Grape.
Cherryhead 23 g Cherryhead 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Cherryhead

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Den ydre skal er lettere syrlig som en lemonhead, mens det hårde indre er sødt med kirsebærsmag. Hvis du elsker syrlige kirsebærkugler, så prøv disse! De er ikke tyggevenlige som syrlige kugler, men lige så gode!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.