Liste over varer fra brand Lemonhead

Snerp din mund sammen for her kommer ægte frugtsmag. Millioner af mennesker rundt om i verdenen er forbundet af deres fælles glæde ved at spise den runde, sure slik kendt som Lemonhead. Populære varianter inkluderer: Grapeheads, Cherryheads og Appleheads.

Mere
Apple Head 23 g Apple Head 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Apple Head

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Ferrara Pan Appleheads er en klassisk favorit. Slikkugler med æblesmag og en skarp skal med æblesmag er hvad, der gør dem knasende men ikke fuldstændig skrøbelige. Disse skarpe æble-bolsjer er perfekte for enhver, der ikke bare elsker æbleslik, men også syrligt slik.
Grape Head 23 g Grape Head 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Grape Head

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Druehoveder er små panerede stykker slik med en sød druesmag. De plejede at blive kaldt Alexander the Grape.
Lemon Head Berry Awesome Small 23 g Lemon Head Berry Awesome Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemon Head Berry Awesome Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Et udvalg af bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rød hindbær, blå hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Lemonhead Berry Awesome 142 g Lemonhead Berry Awesome 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Berry Awesome

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Et udvalg af forskellige bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rødt hindbær, blåt hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Lemonhead Fruit Mix 142 g Lemonhead Fruit Mix 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Fruit Mix

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Fem Lemonhead frugtsmage i en tilfredsstillende type tyggevenligt slik. De er søde og sure og tyggevenlige, så hvorfor spiser du egentlig ikke nogle lige nu?
Lemonhead Original 142 g Lemonhead Original 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Original

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Når de amerikanske bolsjer Lemonheads brister, afslører de et indhold af rigtig citronjuice i hvert slikstykke. Sød og sur smag, ethvert barn elsker Lemonhead!
Lemonhead Redrific Small 23 g Lemonhead Redrific Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Redrific Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Fantastisk vingummislik fra producenterne af Lemonhead. Denne pakke indeholder masser af små stykker slik med røde bær og vandmelonsmag, der vil eksplodere på dine smagsløg ved hver eneste mundfuld. Bestil en pakke med det samme! De er fantastiske som snacks eller mens, du ser en film, eller blot til at dele med vennerne.
Lemonhead Tropical Chewy 23 g Lemonhead Tropical Chewy 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Tropical Chewy Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Tyggevenlige Lemonhead & Friends er nu tilgængelig med nye, tropiske smagsvarianter! Med to smage og farver i hvert stykke, er de som vidunderlige ferier for din mund. Smagskombinationer som: Kiwi-jordbær, fersken-mango, kirsebær-vandmelon, pink limonade-limonade og bær-banan bringes sammen, og giver dig masser af fantastisk, frugtagtig lækkerhed.
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

LemonHead Twists

Lemonhead
113 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Lemonhead har givet os et lille twist – dette skarpe og søde, bløde og tyggevenlige slik kombinerer din favoritsmag fra Lemondhead med andre frugtsmage, alt sammen i en enkelt bid. Smagskombinationerne inkluderer citron-kirsebær, citron-lime samt citron-vandmelon. Du kan godt begynde at snurre dine smagsløg rundt!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.