Liste over varer fra brand Lemonhead

Snerp din mund sammen for her kommer ægte frugtsmag. Millioner af mennesker rundt om i verdenen er forbundet af deres fælles glæde ved at spise den runde, sure slik kendt som Lemonhead. Populære varianter inkluderer: Grapeheads, Cherryheads og Appleheads.

Mere
Lemonhead Tropical Chewy Small 23 g Lemonhead Tropical Chewy Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Tropical Chewy Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Tyggevenlige Lemonhead & Friends er nu tilgængelig med nye, tropiske smagsvarianter! Med to smage og farver i hvert stykke, er de som vidunderlige ferier for din mund. Smagskombinationer som: Kiwi-jordbær, fersken-mango, kirsebær-vandmelon, pink limonade-limonade og bær-banan bringes sammen, og giver dig masser af fantastisk, frugtagtig lækkerhed.
Lemonhead Original 142 g Lemonhead Original 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Original

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Når de amerikanske bolsjer Lemonheads brister, afslører de et indhold af rigtig citronjuice i hvert slikstykke. Sød og sur smag, ethvert barn elsker Lemonhead!
Lemonhead Fruit Mix 142 g Lemonhead Fruit Mix 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Fruit Mix

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Fem Lemonhead frugtsmage i en tilfredsstillende type tyggevenligt slik. De er søde og sure og tyggevenlige, så hvorfor spiser du egentlig ikke nogle lige nu?
Lemonhead Berry Awesome 142 g Lemonhead Berry Awesome 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Berry Awesome

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Et udvalg af forskellige bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rødt hindbær, blåt hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Lemon Head Fruit Mix Small 23 g Lemon Head Fruit Mix Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemon Head Fruit Mix Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Fem forskellige Lemonhead-varianter med frugtsmag i en tilfredsstillende tyggekaramel. De er søde og sure, og gode at tygge, så hvorfor spiser du egentlig ikke nogle lige nu? Den fantastiske frugtsmag af Lemonheads, men bare i en lækker tyggekaramel!
Lemon Head Berry Awesome Small 23 g Lemon Head Berry Awesome Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemon Head Berry Awesome Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Et udvalg af bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rød hindbær, blå hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Grape Head 23 g Grape Head 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Grape Head

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Druehoveder er små panerede stykker slik med en sød druesmag. De plejede at blive kaldt Alexander the Grape.
Cherryhead 23 g Cherryhead 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Cherryhead

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Den ydre skal er lettere syrlig som en lemonhead, mens det hårde indre er sødt med kirsebærsmag. Hvis du elsker syrlige kirsebærkugler, så prøv disse! De er ikke tyggevenlige som syrlige kugler, men lige så gode!
Apple Head 23 g Apple Head 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Apple Head

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Ferrara Pan Appleheads er en klassisk favorit. Slikkugler med æblesmag og en skarp skal med æblesmag er hvad, der gør dem knasende men ikke fuldstændig skrøbelige. Disse skarpe æble-bolsjer er perfekte for enhver, der ikke bare elsker æbleslik, men også syrligt slik.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.