Liste over varer fra brand Lemonhead

Snerp din mund sammen for her kommer ægte frugtsmag. Millioner af mennesker rundt om i verdenen er forbundet af deres fælles glæde ved at spise den runde, sure slik kendt som Lemonhead. Populære varianter inkluderer: Grapeheads, Cherryheads og Appleheads.

Mere
Apple Head 23 g Apple Head 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Apple Head

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Ferrara Pan Appleheads er en klassisk favorit. Slikkugler med æblesmag og en skarp skal med æblesmag er hvad, der gør dem knasende men ikke fuldstændig skrøbelige. Disse skarpe æble-bolsjer er perfekte for enhver, der ikke bare elsker æbleslik, men også syrligt slik.
Grape Head 23 g Grape Head 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Grape Head

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Druehoveder er små panerede stykker slik med en sød druesmag. De plejede at blive kaldt Alexander the Grape.
Lemon Head Berry Awesome Small 23 g Lemon Head Berry Awesome Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemon Head Berry Awesome Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Et udvalg af bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rød hindbær, blå hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Lemon Head Fruit Mix Small 23 g Lemon Head Fruit Mix Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemon Head Fruit Mix Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Fem forskellige Lemonhead-varianter med frugtsmag i en tilfredsstillende tyggekaramel. De er søde og sure, og gode at tygge, så hvorfor spiser du egentlig ikke nogle lige nu? Den fantastiske frugtsmag af Lemonheads, men bare i en lækker tyggekaramel!
Lemonhead Original 142 g Lemonhead Original 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Original

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Når de amerikanske bolsjer Lemonheads brister, afslører de et indhold af rigtig citronjuice i hvert slikstykke. Sød og sur smag, ethvert barn elsker Lemonhead!
Lemonhead Redrific Small 23 g Lemonhead Redrific Small 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Redrific Small

Lemonhead
23 g
4,95 kr.
Fantastisk vingummislik fra producenterne af Lemonhead. Denne pakke indeholder masser af små stykker slik med røde bær og vandmelonsmag, der vil eksplodere på dine smagsløg ved hver eneste mundfuld. Bestil en pakke med det samme! De er fantastiske som snacks eller mens, du ser en film, eller blot til at dele med vennerne.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.