Liste over varer fra brand Kraft

Kraft Heinz Company er en betroet, global producent af skønne fødevarer, og de leverer høj kvalitet, fantastisk smag og næringsstoffer til alle spisesituationer hvad enten det er hjemme, på restaurant eller på farten.

Mere
Kraft Easy Mac Cup Original 58 g Kraft Easy Mac Cup Original 58 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Kraft Easy Mac Cup Original

Kraft
58 g
24,95 kr.
Original Mac & Cheese middag, som er cheesy men let. Gå fra 0 til mums på blot 3.5 minutter med denne Original Dinner Cup. 1 Portion. Tilføj vand og kom i mikrobølgeovnen.
Kraft Easy Mac Triple Cheese Cup 58 g Kraft Easy Mac Triple Cheese Cup 58 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Kraft Easy Mac Triple Cheese Cup

Kraft
58 g
24,95 kr.
Prøv denne lækre Mac & Cheese fra Kraft. Den fuldender et lækkert måltid for hele familien ved minimal indsats fra din side! Perfekt til osteelskere. Hvorfor ikke prøve den som tilbehør til din næste grillfest eller festmiddag?
Tilgængelig
49,95 kr.
Kraft Deluxe Mac & Cheese med ægte ost fra Kraft og albueformet makaroni for at opnå en smag, som din familie vil elske. Du skal kun tilføje vand og komme retten i mikrobølgeovnen. Den er klar efter 3,5 minutter. Fyldig og cremet måltid på få minutter. Det er makaroni og ost, når det er lettest. Den er fyldig. Den er cremet. Det er kærlighed ved første...
Kraft Macaroni Cheese Original 206 g Kraft Macaroni Cheese Original 206 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Kraft Macaroni Cheese Original

Kraft
206 g
29,95 kr.
Den ikoniske, originale makaroni og cheese-opskrift fra Kraft indeholder smagen af ost og makaroni formen, der har været elsket af generationer. Den klassiske, amerikanske trøstemad, der er så ostet, lækker og nem at tilberede, at du vil kunne nyde en lækker måltid i løbet af minutter! Både voksne og børn elsker dets ostesmag.
Kraft Macaroni Cheese Three Cheese 206 g
Tilgængelig
Kolonial

Kraft Macaroni Cheese Three Cheese

Kraft
206 g
29,95 kr.
Hvorfor nøjes med to typer ost, når du kan få tre? Den tredobbelte osteret fra Kraft giver hver eneste bid et tredobbelt ”spark”af ostesmag. Åbn munden op for denne skønne, gyldne bid, som hverken indeholder kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.