Liste over varer fra brand Kracie Popin' Cookin'

Den får dig til at føle dig som en rigtig kok! Det er tid til at lave skønt slik med dette Popin Cookin kit! Hvis du bryder de små grå fordi, du ikke ved, hvordan du selv laver slik, så er du kommet til det rigtige sted. Popin’ Cookin’-serien af gør-det-selv-slik til børn(R), som nærer børns kreativitet.

Mere
Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit 27 g Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit 27 g 2
Tilgængelig
Slik

Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit

Kracie Popin' Cookin'
27 g
59,95 kr.
Gå ikke glip af denne skøre og sjove, japanske slik-oplevelse! Popin' Cookin' Gummy Land er et japansk gør-det-selv slik-kit. Den indeholder alt det, du har brug for til at lave dine egne, 100 % spiselige frugtvingummier i nuttede former. Pulverposer er inkluderet i røde, blå og gule farver. Bland dem med vand og derefter med hinanden for at skabe en...
Kracie Soft Grape DIY Candy Kit 23 g
Tilgængelig
Slik

Kracie Soft Grape DIY Candy Kit

Kracie Popin' Cookin'
23 g
34,95 kr.
Dette gør-det-selv slikkit indeholder tre numererede poser, to med slikpulver med druesmag og en med farverige og brusende druestykker. Desuden også en speciel bakke med et aftageligt målebæger. Bland de to slikpulvere med vand og omdan på magisk vis deres konsistens og farver. Dyp slikken i slikstykkerne for at lave dit eget, lækre, farverige drueslik.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.