Varer fra Kinder

Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Kinder Country Kinder Country
  Available
  Kinder Country
  23.5 g

  Vores lækre Kinder Country giver dig den herlige smag af mælkecremefyldt chokolade med oppustede ris. Nu kommer denne traditionelle tyske slik til verdensmarkedets kunder og bringer dermed Tysklands uimodståelige søde smag direkte til dig. 

  4,95 DKK
 • Kinder Friends Kinder Friends
  Available
  Kinder Friends
  200 g

  Ferrero Kinder Friends er små og smagfulde chokolade-hærdet slik: børns favorit. Til vennerne af Kinder chocolade, Kinder Country, Kinder Bueno, Kinder Chocobons her er en pakke med mini-lækkerier. De 34 stykker er individuelt indpakkede og ideelle som snacks, du kan dele med vennerne og hele familien! 

  44,95 DKK
 • Kinder Happy Hippo Kinder Happy Hippo
  Available
  Kinder Happy Hippo
  20.7 g

  Kinder Happy Hippo er en sprød flodhesteformet kiks med dobbelt cremefyld. Sprød vaffelkiks med fyld af mælk og  hasselnødder.

  6,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • kinder Happy Hippo Cacao kinder Happy Hippo Cacao
  Available
  Kinder Happy Hippo Cacao
  20.7 g

  Kinder Happy Hippo er en sprød flodhesteformet kiks med dobbelt cremefyld. Sprød vaffelkiks med fyld af mælk og kakao.

  6,95 DKK
 • Kinder Joy Kinder Joy
  Available
  Kinder Joy
  20 g

  Kinder Joy er det eneste produkt, der kombiner lækker mælkecreme og kakaocreme med to sprøde vaffelkugler og mange nye og overraskende legetøj. Kinder Joy: er en oplevelse for børns smagsløg, sind og fantasier. 

  14,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere