Liste over varer fra brand Kinder

Kinder er her for dig, når du får lyst til at dele et øjeblik af glæde med dit barn. I mere end 40 år har man hos Kinder produceret produkter af garanteret, høj kvalitet og genkendelige smage, som er designet med tanke på børns ønsker. I dag er mærket Kinder velkendt over hele Europa, og kendskabet udvides hurtigt rundt om i verdenen, hvor de anerkendes for udvalget, kvaliteten og kreativiteten af sine produkter.

Mere
 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Schoko-Bons

Kinder
125 g
24,95 kr.
Et blødt og cremet indre med sprøde hasselnødder omgivet af en skal af fin Kinder chokolade. En unik smagsoplevelse, der er perfekt at dele, da de alle er individuelt indpakkede. Kinder Schoko-Bons kombinerer i små chokoladekugler den traditionelle og velkendte smag af Kinders lækre mælkechokolade og cremede mælkefyld med den sprøde følelse og smagen af...
 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Maxi Bar

Kinder
21 g
3,95 kr.
Kinder Maxi er en vidunderlig kombination af mælk og chokolade. Denne chokolade bar er med blødt og velsmagende mælkefyld og indeholder ingen kunstige farvestoffer eller hydrogenerede fedtstoffer.
Kinder Joy 20 g Kinder Joy 20 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Joy

Kinder
20 g
14,95 kr.
Kinder Joy er det eneste produkt, der kombinerer lækker mælkecreme og kakaocreme med to sprøde vaffelkugler og mange nye og overraskende stykker legetøj. Kinder Joy er en oplevelse for børns smagsløg, sind og fantasi.
Kinder Happy Moments Mini Mix 162 g Kinder Happy Moments Mini Mix 162 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Happy Moments Mini Mix

Kinder
162 g
44,95 kr.
Kinder Happy Moments Mini Mix er en praktisk blandet pakke af dine yndlings chokolader fra Kinder, og den vil garanteret bringe et smil på alles ansigter. Denne variantæske med chokolade fra Kinder har noget til alle typer søde tænder. Kinder Happy Moments er en assorteret æske chokolade, som består af fire produkter: Kinder Choco Bons, Kinder Country,...
Kinder Happy Hippo Cacao 20.7 g Kinder Happy Hippo Cacao 20.7 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Happy Hippo Cacao

Kinder
20.7 g
6,95 kr.
Kinder Happy Hippo er en sprød, flodhesteformet kiks med dobbelt cremefyld. Sprød vaffelkiks med fyld af mælk og kakao.
Kinder Happy Hippo 20.7 g Kinder Happy Hippo 20.7 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Happy Hippo

Kinder
20.7 g
6,95 kr.
1 Anmeldelser
Kinder Happy Hippo er en sprød, flodhesteformet kiks med dobbelt cremefyld. Sprød vaffelkiks med fyld af mælk og hasselnødder.
Kinder Country 23.5 g Kinder Country 23.5 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Country

Kinder
23.5 g
4,95 kr.
Vores lækre Kinder Country giver dig den herlige smag af mælkecremefyldt chokolade med oppustede ris. Nu kommer denne traditionelle, tyske slik til verdensmarkedets kunder og bringer dermed Tysklands uimodståelige søde smag direkte til dig.
Kinder Bueno White 39 g Kinder Bueno White 39 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Bueno White

Kinder
39 g
11,95 kr.
Kinder Bueno White er en lækker kombination af en let, sprød vaffel fyldt med creme af mælk og hasselnødder og overtrukket med marengsstykker, et drys kakao samt et tyndt lag af velsmagende, hvid chokolade
Kinder Bueno 43 g Kinder Bueno 43 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Bueno

Kinder
43 g
11,95 kr.
Bueno er en lækker chokolade bar med en vidunderlig smag. Hver eneste stykke, der smelter i munden, lover nydelse i form af cremede hasselnødder, blød chokolade og sprød vaffel. De enkelte portioner er individuelt indpakkede. Forkæl dig selv med en Bueno af mælkchokolade

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.