Liste over varer fra brand Kinder

Kinder er her for dig, når du får lyst til at dele et øjeblik af glæde med dit barn. I mere end 40 år har man hos Kinder produceret produkter af garanteret, høj kvalitet og genkendelige smage, som er designet med tanke på børns ønsker. I dag er mærket Kinder velkendt over hele Europa, og kendskabet udvides hurtigt rundt om i verdenen, hvor de anerkendes for udvalget, kvaliteten og kreativiteten af sine produkter.

Mere
Kinder Bueno 43 g Kinder Bueno 43 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Bueno

Kinder
43 g
11,95 kr.
Bueno er en lækker chokolade bar med en vidunderlig smag. Hver eneste stykke, der smelter i munden, lover nydelse i form af cremede hasselnødder, blød chokolade og sprød vaffel. De enkelte portioner er individuelt indpakkede. Forkæl dig selv med en Bueno af mælkchokolade
Kinder Bueno White 39 g Kinder Bueno White 39 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Bueno White

Kinder
39 g
11,95 kr.
Kinder Bueno White er en lækker kombination af en let, sprød vaffel fyldt med creme af mælk og hasselnødder og overtrukket med marengsstykker, et drys kakao samt et tyndt lag af velsmagende, hvid chokolade
Kinder Country 23.5 g Kinder Country 23.5 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Country

Kinder
23.5 g
4,95 kr.
Vores lækre Kinder Country giver dig den herlige smag af mælkecremefyldt chokolade med oppustede ris. Nu kommer denne traditionelle, tyske slik til verdensmarkedets kunder og bringer dermed Tysklands uimodståelige søde smag direkte til dig.
Kinder Happy Hippo 20.7 g Kinder Happy Hippo 20.7 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Happy Hippo

Kinder
20.7 g
6,95 kr.
1 Anmeldelser
Kinder Happy Hippo er en sprød, flodhesteformet kiks med dobbelt cremefyld. Sprød vaffelkiks med fyld af mælk og hasselnødder.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.