Liste over varer fra brand Kellogg's

Vi giver det bedste til verdenen. Kellogg´s spænder bredt over produkter som snacks, frosne fødevarer og berømte morgenmadsprodukter, og de er passionerede omkring denne produktfamilie og det marked, de manøvrerer rundt i. Hos Kellogg ELSKER de morgenmad. Det er meget mere end blot et måltid. Kellogg’s tror fuldt og helt på ”kraften”, og de garanterer, at denne kraft kommer af at spise det rigtige til morgenmad.

Mere
Froot Loops 345 g Froot Loops 345 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Froot Loops

Kellogg's
345 g
64,95 kr.
1 Anmeldelser
Kellogg’s Froot Loops er fyldt med skøn smag af frugt, frugtagtig duft og klare farver. Det er et hit hos amerikanske børn, og vil helt sikkert også blive populært i din familie! Lavet af fuldkorn, som bliver sødet let, og derfor er Froot Loops den sjove del af et komplet morgenmåltid samt en god kilde til fiber.
Froot Loops Cup 42 g Froot Loops Cup 42 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Froot Loops Cup

Kellogg's
42 g
21,95 kr.
Froot Loops er en morgenmadstype både børn og voksne elsker. De er lavet af lettere forsødede hele korn. Deres frugtsmag sammen med deres lyse farver vil med sikkerhed tiltrække dig.
Froot Loops Marshmallow 357 g
Tilgængelig
Kolonial

Froot Loops Marshmallow

Kellogg's
357 g
64,95 kr.
Kelloggs Froot Loops morgenmad leveres i en 357 g pakke, og er sødet til med frugtformede skumfiduser. Den er ideel til såvel børn som voksne. Start din morgen med dette multikerne-kornprodukt sødet til med lækre skumfiduser.
Kellogg's Apple Jacks 42 g Kellogg's Apple Jacks 42 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Kellogg's Apple Jacks

Kellogg's
42 g
21,95 kr.
Disse lækre Apple Jacks fra Kelloggs sikrer hele familien en perfekt balanceret morgenmad. De indeholder tre typer af korn og en lækker æble- og kanelsmag.
Kellogg's Coco Pops Bar 20 g Kellogg's Coco Pops Bar 20 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kellogg's Coco Pops Bar

Kellogg's
20 g
9,95 kr.
Kelloggs coco pops-barer har en knasende chokoladesmag med et tykt mælkelag. Kelloggs har ændret måden, folk spiser morgenmad på med denne innovative snackvariant. En af disse vidundere fra sortimentet er Kelloggs Coco Pops Bars, hvilket er et sundt morgenmadsprodukt bestående af ris, mælk og chokolade. Den er lavet af det højt elskede Kelloggs choco pops...
Kellogg's Rice Krispies Treats Double Chocolatey Chunk 85 g
Tilgængelig
24,95 kr.
Kelloggs Rice Krispies Treats Chocolatey Chip. Rice Krispies Treats i bar-form med den originale morgenmad med puffede riskorn. Rice krispies snackbar med chokoladestykker giver dig lækker smag i hver eneste bid. Rice Krispies er en elsket familiefavorit, og det er en sød, lækker snack når som helst. Introducér en helt ny type sjov til din snack!!
Kellogg's Super Mario Cereal 238 g Kellogg's Super Mario Cereal 238 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Kellogg's Super Mario Cereal

Kellogg's
238 g
64,95 kr.
Stjerneformet morgenmadsprodukt med Super Mario-inspirerede skumfiduser. Tag på en morgenmadsrejse med denne begrænsede udgave af knasende, sødede skumfidus-morgenmad, som er proppet med den lækre smag af blandede bær og den sunde havre i hver eneste mættende skefuld. Gør morgenmad til en leg med den begrænsede udgave af Super Mario Odyssey morgenmadsæske.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.