Liste over varer fra brand Kellogg's

Vi giver det bedste til verdenen. Kellogg´s spænder bredt over produkter som snacks, frosne fødevarer og berømte morgenmadsprodukter, og de er passionerede omkring denne produktfamilie og det marked, de manøvrerer rundt i. Hos Kellogg ELSKER de morgenmad. Det er meget mere end blot et måltid. Kellogg’s tror fuldt og helt på ”kraften”, og de garanterer, at denne kraft kommer af at spise det rigtige til morgenmad.

Mere
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Kiks & Kager

Kellogg's Famous Amos Chocolate Chip

Kellogg's
56 g
5,98 kr. 11,95 kr.
Famous Amos chokoladesmåkager i mundrette bidder er som skabt til underholdning i hobetal med sin uimodståelige, hjemmelavede smag og en sjov form, som lige passer med en mundfuld. Bagt med kærlighed og af lækre ingredienser. Ligesom ægte semi-sød chokolade er disse små småkager ideelle til en sød dessert når som helst på dagen.
Tilgængelig
Kolonial

Kellogg's Frosted Flakes Cinnamon

Kellogg's
60 g
24,95 kr.
Start din dag ordentligt med Tigeren Tony og Kelloggs cornflakes med kanel— en skønt produceret morgenmad, som hjælper dig med at få dit br-r-øl ud ved hver eneste, knasende, kanelagtige mundfuld. Hver eneste appetitlige skål med sprøde cornflakes leverer en gnist af sødme og antydningen af kanelsmag i hver eneste bid, og er derfor en overdådig start på...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.