Varer fra Kabaya

Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • Kabaya Frog Gummy Candy
  Available
  Kabaya Frog Gummy Candy
  50 g

  Nuttet og oplysende vingummislik for enhver! Disse lækre vingummislik er formede som forskellige faser af en frøs udvikling, fra æg til haletudse til frø, hvoraf de fuldvoksne frøstykker smager af grøn æble, smager haletudsen og ægstykkerne af vindrue. Brug disse slik til at lære dine børn, hvordan frøer vokser op. Alternativt kan du selv spise dem.

  19,95 DKK
 • Kabaya Jyu-C Fruit Drops
  Available
  Kabaya Jyu-C Fruit Drops
  35 g

  En plastik beholder med en flip-top låg fyldt med slik med frugtsmag. Fra konfektur mesteren Kabaya kom dette Iyu-C udvalg, der har udbredt sig fra bolsjer til disse lækre blandede frugtdrops. 

  19,95 DKK
 • Kabaya Panda Chocolate Biscuits Kabaya Panda Chocolate Biscuits
  Available
  Kabaya Panda Chocolate Biscuits
  20 g

  Snacks behøver ikke at være nuttede for at være lækre, men det er simpelthen for fornøjeligt, når de er det! Denne enkelportion pakke indeholder en lækker, mundfuldstor, sød pandaformet kiks omgivet af creamy hvid og  mælkechokolade. En herlig lille snack der passer lige ind i børns madkasser eller i din egen for den sags skyld. 

  14,95 DKK
 • Kabaya Puchi Pudding
  Available
  Kabaya Puchi Pudding
  34 g

  Giv mig en lille pudding! Denne yndige, lille beholder indeholder dusiner af små, søde chokolader med vaniljekaramelpuddingsmag. Formet som små chokoladedækket pudding er der ingen tvivl om, hvorvidt disse vil være de mest nuttede lækkerier, du nogensinde vil kunne spise. 

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere