Varer fra Kabaya

Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Kabaya Frog Gummy Candy 50 g Kabaya Frog Gummy Candy 50 g
  Available
  Kabaya Frog Gummy Candy
  50 g

  Nuttet og lærerigt vingummislik for enhver! Dette lækre vingummislik er formet som forskellige faser af en frøs udvikling, fra æg til haletudse til frø. Hvor de fuldvoksne frøstykker smager af grønt æble, smager haletudsen og ægstykkerne af vindrue. Brug dette slik til at lære dine børn, hvordan frøer vokser op. Alternativt kan du selv spise dem.

  19,95 DKK
 • KABAYA Hello Kitty Strawberry Chocolate Pretzel Sticks 22 g
  Available
  KABAYA Hello Kitty Strawberry Chocolate Pretzel Sticks
  22 g

  Disse Hello Kitty Pretzel sticks er omgivede af en supersød jordbærfrosting og har en perfekt knasende tekstur, der komplimenterer den søde smag på fantastisk vis. Den nuttede Hello Kitty dækker indpakningen, og på bagsiden finder du en tegneserie med Hello Kitty og hendes venner. 

  19,95 DKK
 • Kabaya Panda Chocolate Biscuits 20 g Kabaya Panda Chocolate Biscuits 20 g
  Available
  Kabaya Panda Chocolate Biscuits
  20 g

  Snacks behøver ikke at være nuttede for at være lækre, men det er simpelthen for fornøjeligt, når de er det! Denne enkeltportionspakke indeholder en lækker, mundfuldsstor, sød pandaformet kiks omgivet af cremet, hvid og mælkechokolade. En herlig lille snack der passer lige ned i børns madkasser eller i din egen for den sags skyld.

  14,95 DKK
 • Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g
  Available
  Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits
  42 g

  Denne genforseglelige pakke er fyldt med sprøde chokoladekiks toppet med et vidunderligt lag af hvid og mørk chokolade formet som en af de 70 forskellige pandaansigter. Disse mundfuldstore lækkerier er fantastiske til at dele ud eller til at nyde alene, eller hvorfor ikke bruge dem som dekorationer på dine hjemmebag? 

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Kabaya Puchi Pudding 34 g Kabaya Puchi Pudding 34 g
  Available
  Kabaya Puchi Pudding
  34 g

  Giv mig en lille pudding! Denne yndige, lille beholder indeholder dusiner af små, søde chokolader med vaniljekaramelpuddingsmag. Formet som små chokoladeovertrukne puddinger er der ingen tvivl om, hvorvidt disse er de mest nuttede lækkerier, du nogensinde vil spise. 

  21,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere