Varer fra Kabaya

Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Kabaya Frog Gummy Candy 50 g
  Available
  Kabaya Frog Gummy Candy
  50 g

  Nuttet og oplysende vingummislik for enhver! Disse lækre vingummislik er formede som forskellige faser af en frøs udvikling, fra æg til haletudse til frø, hvoraf de fuldvoksne frøstykker smager af grøn æble, smager haletudsen og ægstykkerne af vindrue. Brug disse slik til at lære dine børn, hvordan frøer vokser op. Alternativt kan du selv spise dem.

  19,95 DKK
 • KABAYA Hello Kitty Strawberry Chocolate Pretzel Sticks 22 g
  Available
  KABAYA Hello Kitty Strawberry Chocolate Pretzel Sticks
  22 g

  Disse Hello Kitty Pretzel sticks er omgivede af en supersød jordbærfrosting og har en perfekt knasende tekstur, der komplimenterer den søde smag på fantastisk vis. Den nuttede Hello Kitty dækker indpakningen, og på bagsiden finder du en tegneserie med Hello Kitty og hendes venner. 

  19,95 DKK
 • Kabaya Jyu-C Fruit Drops 35 g
  Available
  Kabaya Jyu-C Fruit Drops
  35 g

  En plastik beholder med en flip-top låg fyldt med slik med frugtsmag. Fra konfektur mesteren Kabaya kom dette Iyu-C udvalg, der har udbredt sig fra bolsjer til disse lækre blandede frugtdrops. 

  19,95 DKK
 • Kabaya Panda Chocolate Biscuits 20 g Kabaya Panda Chocolate Biscuits 20 g
  Available
  Kabaya Panda Chocolate Biscuits
  20 g

  Snacks behøver ikke at være nuttede for at være lækre, men det er simpelthen for fornøjeligt, når de er det! Denne enkelportion pakke indeholder en lækker, mundfuldstor, sød pandaformet kiks omgivet af creamy hvid og  mælkechokolade. En herlig lille snack der passer lige ind i børns madkasser eller i din egen for den sags skyld. 

  14,95 DKK
 • Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g
  Available
  Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits
  42 g

  Denne genforseglelige pakke er fyldt med sprøde chokoladekiks toppet med et vidunderligt lag af hvid og mørk chokolade formet som en af de 70 forskellige pandaansigter. Disse mundfuldstore lækkerier er fantastiske til at dele ud eller til at nyde alene, eller hvorfor ikke bruge dem som dekorationer på dine hjemmebag? 

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Kabaya Puchi Pudding 34 g
  Available
  Kabaya Puchi Pudding
  34 g

  Giv mig en lille pudding! Denne yndige, lille beholder indeholder dusiner af små, søde chokolader med vaniljekaramelpuddingsmag. Formet som små chokoladedækket pudding er der ingen tvivl om, hvorvidt disse vil være de mest nuttede lækkerier, du nogensinde vil kunne spise. 

  21,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere