Liste over varer fra brand Kabaya

Få de lækre drømme til at gå i opfyldelse. Lige siden oprettelsen i 1946, har Kabaya produceret konfekture efter mottoet: “Dreams for Kids”.

Mere
Tilgængelig
34,95 kr.
1 Anmeldelser
Denne genforseglelige pakke er fyldt med sprøde chokoladekiks, som er toppet med et vidunderligt lag af hvid og mørk chokolade, formet som en af de 70 forskellige pandaansigter. Disse lækkerier i mundrette bidder er fantastiske at dele ud eller til at nyde alene. Eller hvorfor ikke bruge dem som dekorationer på din egen hjemmebag?
Kabaya Puchi Pudding 34 g Kabaya Puchi Pudding 34 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kabaya Puchi Pudding

Kabaya
34 g
21,95 kr.
Giv mig en lille pudding! Denne yndige, lille beholder indeholder dusiner af små, søde chokolader med vaniljekaramelpuddingsmag. Formet som små chokoladeovertrukne puddinger er der ingen tvivl om, hvorvidt disse er de mest nuttede lækkerier, du nogensinde vil spise. 
Tilgængelig
24,95 kr.
Dette nuttede og farverige slik fås i fem forskellige farver af knasende “is”-kage og 15 stilarter af den smagfulde chokolade-”vaffel”. Prøv at se hvor mange is og vaffelkombinationer, du kan finde! Som et ekstra plus, så er der et sjovt spil på indersiden af pakken, som du kan spille, når du er færdig.
Kabaya Pokemon Karipori 30.6 g Kabaya Pokemon Karipori 30.6 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Kabaya Pokemon Karipori

Kabaya
30.6 g
24,95 kr.
Kabaya Pokemon Karipori slikpakken indeholder et spændende udvalg af sodavand og appelsinbolsjer, der bruser i munden. Hver pakke indeholder tre blå pakker med sodavandsslik og tre appelsinpakker med appelsinsmag. Hver, individuelt indpakket, pakke indeholder to tynde bolsjestænger med sodavandssmag, der nemt kan brækkes og spises!
Kabaya Jyu-C Fruit Drops 35 g
Tilgængelig
Slik

Kabaya Jyu-C Fruit Drops

Kabaya
35 g
19,95 kr.
En plastikbeholder med et flip-top låg fyldt med slik med frugtsmag. Fra konfektur-mesteren Kabaya kom dette Iyu-C udvalg, der har udbredt sig fra bolsjer til disse lækre, blandede frugtdrops.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.