Liste over varer fra brand Kabaya

Få de lækre drømme til at gå i opfyldelse. Lige siden oprettelsen i 1946, har Kabaya produceret konfekture efter mottoet: “Dreams for Kids”.

Mere
Kabaya Frog Gummy Candy 50 g Kabaya Frog Gummy Candy 50 g 2
Tilgængelig
Slik

Kabaya Frog Gummy Candy

Kabaya
50 g
19,95 kr.
Nuttet og lærerigt vingummislik for enhver! Dette lækre vingummislik er formet som forskellige faser af en frøs udvikling, fra æg til haletudse til frø. Hvor de fuldvoksne frøstykker smager af grønt æble, smager haletudsen og ægstykkerne af vindrue. Brug dette slik til at lære dine børn, hvordan frøer vokser op. Alternativt kan du selv spise dem.
KABAYA Jyu-C Soda Drops 35 g
Tilgængelig
Slik

KABAYA Jyu-C Soda Drops

Kabaya
35 g
19,95 kr.
Lækre bløde og dog knasende sodavandsbolcher i fem forskellige varianter. En lille, praktisk plastikbeholder, som indeholder bolcher med smag af sodavand. De produceres hos konfekturemestrene Kabaya, som har udvidet deres Jyu-C udvalg fra sherbet slik til også at producere denne, skønne blanding af sodavandsbolsjer
Kabaya Pokemon Karipori 30.6 g Kabaya Pokemon Karipori 30.6 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Kabaya Pokemon Karipori

Kabaya
30.6 g
24,95 kr.
Kabaya Pokemon Karipori slikpakken indeholder et spændende udvalg af sodavand og appelsinbolsjer, der bruser i munden. Hver pakke indeholder tre blå pakker med sodavandsslik og tre appelsinpakker med appelsinsmag. Hver, individuelt indpakket, pakke indeholder to tynde bolsjestænger med sodavandssmag, der nemt kan brækkes og spises!
Kabaya Puchi Pudding 34 g Kabaya Puchi Pudding 34 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kabaya Puchi Pudding

Kabaya
34 g
21,95 kr.
Giv mig en lille pudding! Denne yndige, lille beholder indeholder dusiner af små, søde chokolader med vaniljekaramelpuddingsmag. Formet som små chokoladeovertrukne puddinger er der ingen tvivl om, hvorvidt disse er de mest nuttede lækkerier, du nogensinde vil spise. 

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.