Liste over varer fra brand Juicy Twists

Disse fantastiske, snoede stykker slik, vil få din tunge til at sno sig!Den saftige Twist har produceret dejlig lakrids-konfekture i årtier. Det har de for, at du kan få lov til at smage twist efter twist af den lyse smag af frugt i alle regnbuens farver og smagsvarianter. Den saftige Twist har været en klassisk favorit helt fra begyndelsen, hvor de kun producerede de røde og sorte Twists. Vi er stadigvæk helt vilde med de klassiske røde og sorte, men hvem elsker ikke, at have flere valgmuligheder? Prøv nogle af dem i dag.

Mere
Tilgængelig
Slik

Juicy Twist Lemon Lime Sour Bites

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Det er lavet med ægte frugtjuice og et syrligt twist, hvilket gør det til en perfekt kombination af frugtslik og surt slik – alt sammen samlet i et enkelt stykke slik! Lækre syrlige bidder af skøn citron-lime konfekture med et saftigt centrum. Dette smagfulde citron-lime slik er produceret med ægte frugtjuice og et syrligt twist!
Juicy Twists Blue Raspberry 141 g Juicy Twists Blue Raspberry 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Blue Raspberry

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med blå hindbær er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og BLUE RASPBERRY Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.