Liste over varer fra brand Juicy Twists

Disse fantastiske, snoede stykker slik, vil få din tunge til at sno sig!Den saftige Twist har produceret dejlig lakrids-konfekture i årtier. Det har de for, at du kan få lov til at smage twist efter twist af den lyse smag af frugt i alle regnbuens farver og smagsvarianter. Den saftige Twist har været en klassisk favorit helt fra begyndelsen, hvor de kun producerede de røde og sorte Twists. Vi er stadigvæk helt vilde med de klassiske røde og sorte, men hvem elsker ikke, at have flere valgmuligheder? Prøv nogle af dem i dag.

Mere
Juicy Twists Blue Raspberry 141 g Juicy Twists Blue Raspberry 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Blue Raspberry

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med blå hindbær er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og BLUE RASPBERRY Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Cherry 141 g Juicy Twists Cherry 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Cherry

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med kirsebær er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og CHERRY Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Grape 141 g Juicy Twists Grape 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Grape

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med drue er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og GRAPE Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Green Apple 141 g Juicy Twists Green Apple 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Green Apple

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med grøn æble er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og GREEN APPLE Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Orange 141 g Juicy Twists Orange 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Orange

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med appelsin er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og ORANGE Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Peach 141 g Juicy Twists Peach 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Peach

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med fersken er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og PEACH Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Raspberry 141 g Juicy Twists Raspberry 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Raspberry

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med hindbær er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og RASPBERRY Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Strawberry 141 g Juicy Twists Strawberry 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Strawberry

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med jordbær er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og STRAWBERRY Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Watermelon 141 g Juicy Twists Watermelon 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Watermelon

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med vandmelon er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og WATERMELON Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.