Varer fra Jolly Rancher

Er der en eneste amerikansk slik, der kommer i så mange forskellige smag og typer? Er der en slik, der gør det for fuld kraft?! Det tror vi næppe! Jolly Rancher slik (eller Jolly Rancher hvis du ved, hvad vi snakker om) har det største udvalg af bolsjer, tyggegummier, vingummier, slikpinde, jelly beans og endda drikke, som vi ved af! Og vi har hentet så mange, som vi kunne… tag løs!  

Viser 1 - 16 af 16 produkter
 • Jolly Rancher Awesome Reds 184 g Jolly Rancher Awesome Reds 184 g
  Available
  Jolly Rancher Awesome Reds
  184 g

  Servér Jolly Rancher Awesome Reds bolsjers modige frugtsmag til din næste fest, familiesammenkomst eller andre events! Forkæl folk med disse sjove og lækre festgodter, skab farverige borddesign eller lok folk til med en sød lækkerbisken til dit næste handelsshow. Jolly Rancher Awesome Reds bolsjer. Sortimentet omfatter: Kirsebær-, vandmelon-, jordbær- og...

  34,95 DKK
 • Jolly Rancher Awesome Twosome Chews 184 g Jolly Rancher Awesome Twosome Chews 184 g
  Available
  Jolly Rancher Awesome Twosome Chews
  184 g

  Dril dine smagsløg med AWESOME TWOSOMES modige frugtsmag! Disse søde og syrlige, bløde bolsjer leveres i en kirsebær/appelsin- og vandmelon/grøn æble-smag.

  34,95 DKK
 • Jolly Rancher Blue Raspberry Gelatin Jelly 79 g
  Available
  Jolly Rancher Blue Raspberry Gelatin Jelly
  79 g

  Nyd den søde og pikante smag af Jolly Ranchers – men som gelé! Jolly Rancher gelé med smag af blå hindbær er let at lave og sjovt at spise! Hver skefuld af den pikante Jolly Rancher gelé vil minde dig om den modige smag, du finder i det originale slik.

  21,95 DKK
 • Jolly Rancher Cherry Gelatin Jelly 79 g
  Available
  Jolly Rancher Cherry Gelatin Jelly
  79 g

  Nyd den søde og pikante smag af Jolly Ranchers – men som gelé! Jolly Rancher gelé med smag af kirsebær er let at lave og sjovt at spise! Hver skefuld af den pikante Jolly Rancher gelé vil minde dig om den modige smag, du finder i det originale slik.

  21,95 DKK
 • Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g
  Available
  Jolly Rancher Cinnamon Fire
  198 g

  Få varmet op med en langtidsholdbar kanelsmag! JOLLY RANCHER Cinnamon Fire! Bolsjer med en modig, brændende smag, der vil tænde dine smagsløg.

  34,95 DKK
 • Jolly Rancher Freezer Bars 10 Pack - 283.5 g Jolly Rancher Freezer Bars 10 Pack - 283.5 g
  Available
  Jolly Rancher Freezer Bars
  10 Pack - 283.5 g

  Hvis du elsker den søde og skarpe smag i Jolly Ranchers slik, vil du elske Jolly Rancher Freezer barer! Nyd to smagsvarianter, der vil få tænderne til at løbe i vand: Vandmelon og grønt æble.

  24,95 DKK
 • Jolly Rancher Green Apple Gelatin Jelly 79 g
  Available
  Jolly Rancher Green Apple Gelatin Jelly
  79 g

  Nyd den søde og pikante smag af Jolly Ranchers – men som gelé! Jolly Rancher gelé med smag af grønt æble er let at lave og sjovt at spise! Hver skefuld af den pikante Jolly Rancher gelé vil minde dig om den modige smag, du finder i det originale slik.

  21,95 DKK
 • Jolly Rancher Gummies 198 g Jolly Rancher Gummies 198 g
  Available
  Jolly Rancher Gummies
  198 g

  Lad ikke deres bløde tekstur narre dig! Disse vingummier indeholder et slag af Untamed Fruit Flavor! JOLLY RANCHER Gummies Candy kommer med vandmelonsmag, æblesmag, appelsinsmag, kirsebærsmag, vindruesmag og citronsmag.

  34,95 DKK
 • Jolly Rancher Hotties Hard Candy 184 g Jolly Rancher Hotties Hard Candy 184 g
  Available
  Jolly Rancher Hotties Hard Candy
  184 g

  Bolsjer med et spændende smagsparadoks, der med sikkerhed vil fornøje dine smagsløg, og tilføje en unik kombination af sød og krydret. De er konfektionsuniversets yin og yang! Sortimentet omfatter: Vandmelon, cayenne, blå hindbær, sriracha, kirsebær, habanero, grønt æble, ingefær.

  34,95 DKK
 • Jolly Rancher Misfits 226 g Jolly Rancher Misfits 226 g
  Available
  Jolly Rancher Misfits
  226 g

  To af de fire, modige frugtsmage fra JOLLY RANCHER most sammen til et enkelt stykke slik – med tre forskellige smagskombinationer! Prøv den lækre smag af grønt æble og kirsebær, blåt hindbær og vandmelon eller jordbær og citron. Disse skønne freak-shows præsenterer mærkelige former og unikke smagskombinationer, som vil overraske og begejstre dine smagsløg...

  39,95 DKK
 • Jolly Rancher Misfits King Size 96 g Jolly Rancher Misfits King Size 96 g
  Available
  Jolly Rancher Misfits King Size
  96 g

  To af de fire, modige frugtsmage fra JOLLY RANCHER most sammen til et enkelt stykke slik – med tre forskellige smagskombinationer! Prøv den lækre smag af grønt æble og kirsebær, blåt hindbær og vandmelon eller jordbær og citron. Disse skønne freak-shows præsenterer mærkelige former og unikke smagskombinationer, som vil overraske og begejstre dine smagsløg...

  24,95 DKK
 • Jolly Rancher Original Hard Candy 198 g Jolly Rancher Original Hard Candy 198 g
  Available
  Jolly Rancher Original Hard Candy
  198 g

  Få vækket dine smagsløg med Untamed Fruit Flavor! JOLLY RANCHER bolsjer findes i smagsvarianterne: Æble, blå hindbær, kirsebær, vandmelon og vindruesmag.

  34,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jolly Rancher Sour Bites 184 g Jolly Rancher Sour Bites 184 g
  Available
  Jolly Rancher Sour Bites
  184 g

  Nye, mundfuldstore, tyggevenlig frugtballade. Blødt og tyggevenligt surt slik i din yndlings JOLLY RANCHER smag: Grøn æble, appelsin, vandmelon og kirsebær.

  34,95 DKK
 • Jolly Rancher Sour Surge 42 g Jolly Rancher Sour Surge 42 g
  Available
  Jolly Rancher Sour Surge
  42 g

  Jolly Rancher Sour Surge er en ny slags syrligt slik fra Jolly Rancher. Hvad enten du bedst kan lide kirsebær, grønt æble, vandmelon eller blåt hindbær, så vil du komme til at elske JOLLY RANCHER SOUR SURGE bolcherne. Udpak, sut og forbered dig på det sure puddercentrum, som helt sikkert vil sprænge dine smagsløg med kraften fra det sure.

  14,95 DKK
 • Jolly Rancher Sugar-Free Original Hard Candy 102 g Jolly Rancher Sugar-Free Original Hard Candy 102 g
  Available
  Jolly Rancher Sugar-Free Original Hard Candy
  102 g

  JOLLY RANCHER sukkerfrie bolsjer gør enhvers dag sødere. Nyd de modige smagsvarianter, som du elsker, men uden sukkeret! Smagsvarianterne er æble, hindbær, vandmelon og drue. Den ideelle slik til dem, der holder øje med sit indtag af sukker. Bolsjer indpakket enkeltvis.

  39,95 DKK
 • Jolly Rancher Watermelon Gelatin Jelly 79 g
  Available
  Jolly Rancher Watermelon Gelatin Jelly
  79 g

  Nyd den søde og pikante smag af Jolly Ranchers – men som gelé! Jolly Rancher gelé med smag af vandmelon er let at lave og sjovt at spise! Hver skefuld af den pikante Jolly Rancher gelé vil minde dig om den modige smag, du finder i det originale slik.

  21,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere