Liste over varer fra brand Jolly Rancher

Er der en eneste amerikansk slik, der kommer i så mange forskellige smag og typer? Er der en slik, der gør det for fuld kraft?! Det tror vi næppe! Jolly Rancher slik (eller Jolly Rancher hvis du ved, hvad vi snakker om) har det største udvalg af bolsjer, tyggegummier, vingummier, slikpinde, jelly beans og endda drikke, som vi ved af! Og vi har hentet så mange, som vi kunne… tag løs!  

Mere
Jolly Rancher Sour Surge 42 g Jolly Rancher Sour Surge 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Sour Surge

Jolly Rancher
42 g
14,95 kr.
Jolly Rancher Sour Surge er en ny slags syrligt slik fra Jolly Rancher. Hvad enten du bedst kan lide kirsebær, grønt æble, vandmelon eller blåt hindbær, så vil du komme til at elske JOLLY RANCHER SOUR SURGE bolcherne. Udpak, sut og forbered dig på det sure puddercentrum, som helt sikkert vil sprænge dine smagsløg med kraften fra det sure.
Jolly Rancher Original Hard Candy 198 g Jolly Rancher Original Hard Candy 198 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Original Hard Candy

Jolly Rancher
198 g
34,95 kr.
2 Anmeldelser
Få vækket dine smagsløg med Untamed Fruit Flavor! JOLLY RANCHER bolsjer findes i smagsvarianterne: Æble, blå hindbær, kirsebær, vandmelon og vindruesmag.
Jolly Rancher Gummies 198 g Jolly Rancher Gummies 198 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Gummies

Jolly Rancher
198 g
34,95 kr.
Lad ikke deres bløde tekstur narre dig! Disse vingummier indeholder et slag af Untamed Fruit Flavor! JOLLY RANCHER Gummies Candy kommer med vandmelonsmag, æblesmag, appelsinsmag, kirsebærsmag, vindruesmag og citronsmag.
Jolly Rancher Fruit N Sour 184 g Jolly Rancher Fruit N Sour 184 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Fruit N Sour

Jolly Rancher
184 g
34,95 kr.
Fruit n' Sour slik leveres med en modig smag med et surt kick! Smag omfatter grøn æble, vandmelon, kirsebær, blå hindbær og vilde jordbær.
Jolly Rancher Fruit Chews 184 g Jolly Rancher Fruit Chews 184 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Fruit Chews

Jolly Rancher
184 g
34,95 kr.
Hold en fest i din mund! JOLLY RANCHER Chews har al den modige JOLLY RANCHER smag uden noget af knaset. Smag omfatter grøn æble, blå hindbær, kirsebær og vandmelon.
Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops 16 g Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops 16 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops

Jolly Rancher
16 g
1,98 kr. 3,95 kr.
Frugtsmagen eksploderer fra disse lækre Jolly Rancher tyggevenlige slikkepinde! Frugtfyldt bolsje der omgiver et tyggevenligt slikindre og skaber en fantastisk smagsoplevelse. Sortimentet omfatter fire vidunderlige smagsvarianter: Æble, kirsebær, vindrue, vandmelon. 
Jolly Rancher Crunch N Chew 184 g Jolly Rancher Crunch N Chew 184 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Crunch N Chew

Jolly Rancher
184 g
34,95 kr.
1 Anmeldelser
Med den nye JOLLY RANCHER CRUNCH 'N CHEW slik kan du have din CRUNCH og CHEW'e den op. Det har et tyggevenligt indre med en knasende slikskal - tilgængelig i smagsvarianterne: Kirsebær, grøn æble, vandmelon og blå hindbærsmag.
Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Cinnamon Fire

Jolly Rancher
198 g
34,95 kr.
Få varmet op med en langtidsholdbar kanelsmag! JOLLY RANCHER Cinnamon Fire! Bolsjer med en modig, brændende smag, der vil tænde dine smagsløg.
Jolly Rancher Cherry Singles to Go 6 Pack - 16 g Jolly Rancher Cherry Singles to Go 6 Pack - 16 g 2
Tilgængelig
Drikkevarer

Jolly Rancher Cherry Singles to Go

Jolly Rancher
6 Pack - 16 g
19,95 kr.
Nu kan du tage den forfriskende smag af Jolly Rancher med dig, uanset hvorhen du går. Med seks pakker i hver Jolly Rancher Cherry Singles to Go! æske. Drikken kan nydes som en hurtig og lækker forfriskning, når du er i gymnasiet, skolen, på arbejde eller på farten.
Jolly Rancher Blue Raspberry Singles to Go 18.4 g
Tilgængelig
Drikkevarer

Jolly Rancher Blue Raspberry Singles to Go

Jolly Rancher
18.4 g
19,95 kr.
Nu kan du tage den forfriskende smag af Jolly Rancher med dig, uanset hvorhen du går. Med seks pakker i hver Jolly Rancher Blue Raspberry Singles to Go! æske. Drikken kan nydes som en hurtig og lækker forfriskning, når du er i gymnasiet, skolen, på arbejde eller på farten.
Jolly Rancher Blue Raspberry Bubble Gum 10 Pack - 80 g
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Blue Raspberry Bubble Gum

Jolly Rancher
10 Pack - 80 g
21,95 kr.
BUBBLE YUM JOLLY RANCHER tyggegummiet med smag af blå hindbær er blødt, så det er let at tygge, og smagen af blå hindbær holder længe, så du får mere tid til at tygge og skabe større bobler. Dette tyggegummi med de syrlige undertoner hjælper dig med at forbedre dine boble-pustende evner og bringe barnet frem i dig påny!
Jolly Rancher Awesome Twosome Chews 184 g Jolly Rancher Awesome Twosome Chews 184 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Awesome Twosome Chews

Jolly Rancher
184 g
34,95 kr.
Dril dine smagsløg med AWESOME TWOSOMES modige frugtsmag! Disse søde og syrlige, bløde bolsjer leveres i en kirsebær/appelsin- og vandmelon/grøn æble-smag.
Jolly Rancher All Watermelon 198 g Jolly Rancher All Watermelon 198 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher All Watermelon

Jolly Rancher
198 g
34,95 kr.
Pak et bolsje op og nyd den klassiske og friske smag af sommer og vandmelon. Posen med bolsjer med frisk vandmelonsmag er helt perfekt til fester, slikskålen og til kollegerne ovre på kontoret!
Jolly Rancher All Blue Raspberry 198 g Jolly Rancher All Blue Raspberry 198 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher All Blue Raspberry

Jolly Rancher
198 g
34,95 kr.
Pak et bolsje op og nyd den klassiske og friske smag af blå hindbær. Posen med bolsjer med frisk blå hindbærsmag er helt perfekt til fester, slikskålen og til kollegerne ovre på kontoret!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.