Liste over varer fra brand Jif

Der hvor der er Jif, er kærlighed også at finde. Opdag den cremede smag af friskristede jordnødder, der er essensen af Jif, på hvilken som helst måde, du måtte ønske det.

Mere
Jif To Go Creamy Peanut Butter Cups 8 Pack - 344 g Jif To Go Creamy Peanut Butter Cups 8 Pack - 344 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Jif To Go Creamy Peanut Butter Cups

Jif
8 Pack - 344 g
49,95 kr.
Få dig selv en lille lækker cremet Jif Peanut Butter, nok til at smøre dig selv et hurtigt mellemmåltid, lige når du har brug for det. Du kan også bruge den som dip til din yndlingssnack! Den går godt til kiks, saltkringler, selleri, æbler, eller en hvilken som helst frugt eller snacks. Den passer også perfekt til madpakken, til udflugten eller til...
Jif Reduced Fat Creamy Peanut Butter 454 g
Tilgængelig
49,95 kr.
Jif cremet jordnøddesmørepålæg med reduceret fedtindhold. Nyd den friskristede jordnøddesmag. Denne jordnøddesmør er glutenfri, og indeholder ingen konserveringsmidler. Denne Jif jordnøddesmør har hele 25 % mindre indhold af fedt end normalt jordnøddesmør. 25 % lavere fedtindhold end normalt jordnøddesmør. 60 % jordnødder. Smagen af friskristede jordnødder.
Jif Peanut Butter Extra Crunchy 454 g
Tilgængelig
Kolonial

Jif Peanut Butter Extra Crunchy

Jif
454 g
49,95 kr.
Jif Peanutbutter er den perfekte kombination af en ekstra sprød tekstur med den smag af friskristede jordnødder, du elsker.
Jif Peanut Butter Creamy 454 g Jif Peanut Butter Creamy 454 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Jif Peanut Butter Creamy

Jif
454 g
49,95 kr.
Jif Peanutbutter er den perfekte kombination af en cremet tekstur med den smag af friskristede jordnødder, du elsker. 
Jif Omega-3 Creamy Peanut Butter 454 g
Tilgængelig
49,95 kr.
Tag dig en sund og velsmagende snack med denne cremede peanut butter! Den indeholder hele 32 mg DHA og EPA omega-3, så du kan holde dig sund og frisk hele dagen.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.