Varer fra Jelly Belly

Jelly Belly er den ultimative jelly bean producent. Deres udvalg af smag er kæmpe, kvaliteten af beans er enestående, og smagen er urørlig! Importeret direkte fra USA for din skyld, du har med at prøve en, to, tre eller flere af disse lækre jelly beans. 

Viser 1 - 17 af 17 produkter
 • Jelly Belly Blandet smag 20 smagsvarianter
  Available
  Jelly Belly 20 Assorted Jelly Bean Flavors
  100 g

  Jelly Belly's top varianter i en pose! Perfekt til at tage med overalt!  Smagsvarianter : Blåbær, tyggegummi, popcorn, kokos, candy floss, æble, lemonade, lakrids, appelsin, peach og ananas. 

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly All American Mix
  Available
  Jelly Belly All American Mix
  99 g

  Jelly Belly saluterer flaget og USA med denne sjove pose. Hver 99g pose er fyldt med patriotiske farver: Kirsebær, Kokosnød og Blåbær. Det er den perfekte slik til din næste grillfest. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Batman
  Available
  Jelly Belly Batman
  80 g

  Blanding af farverige Super Hero Jelly Belly jelly beans, der omfatter skinnende versioner af populære smag som Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Sour Lemon, Very Cherry and Wild Blackberry.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Cocktail Mix
  Available
  Jelly Belly Cocktail Mix
  100 g

  Disse mocktail, der er inspireret af klassikerne, består af et udvalg af lækre smag og blandinger, der får tænderne til at løbe i vand, mens manglen på alkohol sikrer, at du får al smagen og intet af tømmermændene. Smag omfatter en frisk Pina Colada, en frugtig Jordbær Daiquiri, en myntet Mojito, en saftig Peach Bellini og en chik Pomegranate Cosmo. 

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Disney Princess Collection
  Available
  Jelly Belly Disney Princess Collection
  80 g

  Hver pose er fyldt med en fortryllende blanding. Syv af vores mest populære smag med en farvestrålende og skinnende polering. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Dr. Pepper Jelly Belly Dr. Pepper
  Available
  Jelly Belly Dr. Pepper
  99 g

  Den ubeskrivelige smag af Dr Pepper klemt ind i lækre Jelly Belly jelly beans for at tilbyde dig en fantastisk og unik slikoplevelse. Værsgo, forkæl dig selv med pose eller to. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Finding Dory
  Available
  Jelly Belly Finding Dory
  80 g

  Fyldt med en Finne-tastisk blanding af lækre Jelly Belly jelly beans, der efterligner koralrevets glans: strålende versioner af Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Grape Soda, Orange, Sour Lemon, og Very Cherry.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Harry Potter Bertie Bott's Beans Jelly Belly Harry Potter Bertie Bott's Beans
  Available
  Jelly Belly Harry Potter Bertie Bott's Beans
  34 g

  Harry Potters foretrukne slik er vendt tilbage! Få en pakke med velsmagende jelly beans blandet med underlige Harry Potter bønner!

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Harry Potter Chocolate Frog Jelly Belly Harry Potter Chocolate Frog
  Available
  Jelly Belly Harry Potter Chocolate Frog
  15 g

  Harry Potter fans vil elske denne lækre mælkechokoladefrø med sprøde ris. Hver frø kommer med et kort med en Troldmand på, som du kan samle. Der er 16 kort i alt – saml dem alle!

  39,95 DKK
 • Jelly Belly Hello Kitty 87g
  Available
  Jelly Belly Hello Kitty 87g
  87 g

  Den velkendte Jelly Belly med din søde udgave af Hello kitty slik ! Den ultra søde udseende samt smag med de forskellige smagsvarianter i en enkel pose! En blanding af tyggegummi smag, candy floss, æble, jordbær og cheesecake smag. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix
  Available
  Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix
  100 g

  Jelly Belly er blevet partner med Cold Stone Creamery og har produceret denne geniale Ice Cream Parlour mix!! Disse jelly beans kommer i følgende smag: Chocolate Devotion, Our Strawberry Blonde, Birthday Cake Remix, Apple Pie a la Cold Stone, Mint Mint Chocolate Chocolate Chip.

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Juicy Pear
  Available
  Jelly Belly Juicy Pear
  99 g

  En af vores mest populære smag. Vi bruger rigtig pærejuice fra koncentrat til at lave vores Juicy Pear jelly beans. Klædt på som den sande vare med en grøn ydre og en hvid indre, så du næsten ikke kan kende forskel på de to!

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Kids Mix
  Available
  Jelly Belly Kids Mix
  99 g

  20 smag designet kun for børn. The Jelly Belly Kids Mix er fantastisk for børnebørnenes fødselsdagsfester som en gave eller som forfriskning. Smag omfatter Bær Blå, Blåbær, Tyggegummi, Popcorn med smør, Chokolade Pudding, Candyfloss, Grøn æble, Lemon Lime, Appelsin bolsje, Fersken, Hindbær, Rød Æble, Sur Æble, Sur Kirsebær, Jordbærmarmelade, Sunkist...

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Pink Camo Beans
  Available
  Jelly Belly Pink Camo Beans
  99 g

  Der er faktisk et svagt bevis på at pink camouflage har været brugt på flådeskibe (først brugt af Lord Mountbatten!). Der er til gengæld et meget mere bevisbar sag i jelly beans! Disse pink camo jelly beans fra Jelly Belly ser ikke blot fantastiske ud, de smager også herlige. Grib en pose i dag og forkæl dig selv. 

  24,95 DKK
 • Jelly Belly Tabasco Bottle Jelly Belly Tabasco Bottle
  Available
  Jelly Belly Tabasco Bottle
  42 g

  Til alle Tabasco-elskere! Du ved at intet forbedrer din mad bedre end et par dråber af Louisiana's velkendte røde pebersovs, og nu kan du nyde dets unikke smag i høj-kvalitets Jelly Belly Jelly Beans. Jelly Belly TABASCO Jelly Beans er krydret med rigtig TABASCO krydderi for en lækker, stærk slik. 

  24,95 DKK
 • Jelly Belly Trolls
  Available
  Jelly Belly Trolls
  80 g

  En smagspakke der vil tilfredsstille dine frugtsliks-trang, samtidig med at imødekomme din kærlighed for trolde, Jelly Belly DreamWorks© Trolls Jelly Beans er næsten for gode til at være sande. Smag omfatter Berry Blue, Jewel Very Cherry, Orange Sherbet, Lemon, og Lime.

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere