Liste over varer fra brand Jelly Belly

Jelly Belly er den ultimative jelly bean producent. Deres udvalg af smag er kæmpe, kvaliteten af beans er enestående, og smagen er urørlig! Importeret direkte fra USA for din skyld, du har med at prøve en, to, tre eller flere af disse lækre jelly beans. 

Mere
Jelly Belly WonderWoman 60 g Jelly Belly WonderWoman 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly WonderWoman

Jelly Belly
60 g
24,95 kr.
Jelly Belly har premiere på deres Super Hero Collection, hvor de lancerer en DC Comics Wonder Woman i en 60 grams pose. Grab & Go Bag, som gør den ideel til snacks, eller som gave. Propfyldt med et farverig udvalg af Jelly Belly vingummibønner i denne Super Hero-blanding, som indeholder skinnende og blanke versioner af populære smagsvarianter som Berry...
Jelly Belly Very Cherry 70 g
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Very Cherry

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
Den allermest populære Jelly Belly jelly bean-smag NOGENSINDE. "Meget" er overhovedet ikke beskrivende nok for mængden af kirsebærsmag, som springer frem ved hver eneste bid. Det er grunden til at kirsebær virkelig er kirsebærret på toppen. Da de er lavet med ægte kirsebærsaft, får denne klassiske bønne den ægte smag. Der er ikke noget, som kommer tættere...
Jelly Belly Strawberry Cheesecake 70 g
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Strawberry Cheesecake

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
Kan du ikke få nok cheesecake? Så er det heldigt for dig, at vi har jordbærcheesecake-bønner! Hele smagen men uden, du hverken får brug for en gaffel eller afkøling. Perfekt til eventur eller skovturen.
Jelly Belly Lollipops 17 g Jelly Belly Lollipops 17 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Lollipops

Jelly Belly
17 g
4,95 kr.
Oplev på egen hånd de fantastiske varianter, som findes i disse Jelly Belly-slikkepinde formet som en bønne! Jelly Belly-fans vil elske smagen af disse frugtslikkepinde. Jelly Belly-slikkepindevarianterne inkluderer klassiske varianter som: “Bubble Gum, Very Cherry, Berry Blue, Green Apple, Grape samt Tangerine”.
Jelly Belly Liquorice 70 g
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Liquorice

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
Det allerførste lakridsslik, der blev opfundet, var i virkeligheden en engelsk apotekers forsøg på at skjule den bitre medicinsmag. Det smagte så godt, at han fjernede medicinen for at lave slik i stedet.
Jelly Belly Juicy Pear 70 g
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Juicy Pear

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
Sød pærejuice fra koncentrat er hjørnestenen i denne bønnes femstjernede smag. Selv den særlige pære-tekstur skinner igennem ved hver eneste bid. Saftig, frisk og fuld af kraft.
Jelly Belly Jewel Collection Mix 70 g Jelly Belly Jewel Collection Mix 70 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Jewel Collection Mix

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
100 grams luksuriøse bling bling Beans slik med syv forskellige smagsvarianter: Blåbær, brombær, tyggegummi, cream soda, appelsin, æble og kirsebær.
Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix 70 g Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix 70 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
1 Anmeldelser
Jelly Belly er blevet partner med Cold Stone Creamery, og har produceret denne geniale Ice Cream Parlour mix!! Disse jelly beans kommer i følgende smagsvarianter: Chocolate devotion, our strawberry blonde, birthday cake remix, apple pie a la cold stone, mint mint chocolate chocolate chip.
Jelly Belly Hot Cinnamon 70 g
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Hot Cinnamon

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
Får smagsløgene til at syde. Nogen holder af det stærke – så vær forberedt på en eksplosion! Hvis du kun kunne vælge Hot Cinnamon som den eneste smag, du nogensinde skulle spise, ville du aldrig få noget søvn. Du ville ende med at danse natten lang og vække naboerne!
Jelly Belly Harry Potter Ron Weasley Milk Chocolate Wand 42 g Jelly Belly Harry Potter Ron Weasley Milk Chocolate Wand 42 g 2
Tilgængelig
69,95 kr.
Ind kommer troldmandsverdenen fra Harry Potter med en fantastisk mælkechokolade-efterligning af Ron Weasleys tryllestav. Hver tryllestav leveres med et ark med magiske besværgelser, så du kan øve dine troldmandsevner inden, du kan nyde denne lækre mælkechokoladesnack. Besværgelserne vil beskytte dig for magiske skabninger fra den forbudte skov eller...
Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs 56 g Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs 56 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs

Jelly Belly
56 g
29,95 kr.
Jelly Belly har pisket lidt magi i deres slik og har nu bragt dig Harry Potter Jelly Slugs! Sjove at spise. Jelly Slugs er så lækre, som de er underholdende! Pakket med fem intense frugtsmage: Banan, pære, surt kirsebær, mandarin og vandmelon.
Jelly Belly Harry Potter Hermione Granger Milk Chocolate Wand 42 g Jelly Belly Harry Potter Hermione Granger Milk Chocolate Wand 42 g 2
Tilgængelig
Ind kommer troldmandsverdenen fra Harry Potter med en fantastisk mælkechokolade-efterligning af Hermione tryllestav. Hver tryllestav leveres med et ark med magiske besværgelser, så du kan øve dine troldmandsevner inden, du kan nyde denne lækre mælkechokoladesnack. Besværgelserne vil beskytte dig for magiske skabninger fra den forbudte skov eller imponere...
Jelly Belly Harry Potter Gummi Creature 42 g Jelly Belly Harry Potter Gummi Creature 42 g 2
Tilgængelig
29,95 kr.
Når du åbner en pose af Harry Potters vingummivæsener, vil du finde en af seks magiske væsener og kæledyr indeni. Du kan måske finde Harrys ugle Hedwig, som blinker til dig, Hagrids hund Fang, den ulækre edderkop Aragog, den trehovede hund Fluffy, hippogriffen Buckbeak eller måske endda katten Crookshanks. Alle disse væsener fås formet i vingummi med en...
Jelly Belly Harry Potter Chocolate Frog 15 g Jelly Belly Harry Potter Chocolate Frog 15 g 2
Tilgængelig
39,95 kr.
Harry Potter fans vil elske denne lækre mælkechokoladefrø med sprøde ris. Hver frø kommer med et kort med en troldmand på, som du kan samle. Der er 16 kort i alt - saml dem alle!
Jelly Belly Harry Potter Chocolate Creatures 15 g Jelly Belly Harry Potter Chocolate Creatures 15 g 2
Tilgængelig
39,95 kr.
Chokolade med puffede ris formet som en af seks skabninger eller kæledyr, som er inspireret af troldmandsverdenen: Aragog, Crookshanks, Fang, Fluffy, Hedwig, Thestral. Lavet af skøn mælkechokolade. En af seks forskellige, eksklusive samleklistermærker. Pakkerne er gemt, så skabningen indeni forbliver et mysterium indtil, pakken åbnes. En unik gave til...
Jelly Belly Harry Potter Bertie Bott's Gift Box 125 g Jelly Belly Harry Potter Bertie Bott's Gift Box 125 g 2
Tilgængelig
99,95 kr.
Vi introducerer vores fantastiske Harry Potter gaveæske, som indeholder hele 125g. 10-rums stor æske med de berømte Harry Potter Bertie Botts-varianter – konfektionsmagi når det er bedst!
Jelly Belly Harry Potter Bertie Bott's Beans 34 g Jelly Belly Harry Potter Bertie Bott's Beans 34 g 2
Tilgængelig
29,95 kr.
1 Anmeldelser
Harry Potters foretrukne slik er vendt tilbage! Få en pakke med velsmagende jelly beans blandet med underlige Harry Potter bønner!
Jelly Belly Fruit Mix 70 g Jelly Belly Fruit Mix 70 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Fruit Mix

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
De mest populære 16 frugtsmagsvarianter, herunder: Jelly belly, very cherry, juicy pear, luscious peach og green apple er blandt de mest saftige varianter, der er til at finde i denne pose blanding. Værsgo og snack direkte fra posen.
Jelly Belly Extreme Bean Boozled 125 g Jelly Belly Extreme Bean Boozled 125 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Extreme Bean Boozled

Jelly Belly
125 g
89,95 kr.
Denne EKSTREME oplevelse er udelukkende for de modige og dristige. Der er ingen sikkerhedsnet. Der er ingen gode varianter. Ingen lettelse. Er du modig nok til at smage disse mærkelige Jelly Belly jelly beans, som ikke er for kyllinger eller tudefjæsene. Hver eneste gaveæske indeholder KUN de underlige og vilde BeanBoozled smagsvarianter, ti i alt. Kom...
Jelly Belly Donut Shoppe Mix 70 g
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Donut Shoppe Mix

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
Har du nogensinde ønsket, at du kunne tage smagen af en donutbutik med dig? Dette guf er perfekt at transportere og i en praktisk størrelse. Vores Donut Shoppe Mix giver dig alle dine yndlingsdonuts-smage ..... bare uden de klistrede fingre!
Jelly Belly Bubble Gum 70
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Bubble Gum

Jelly Belly
70
24,95 kr.
Her er en til tyggegummi-gumlerne iblandt os. Forestil dig lyserødt tyggegummi, der aldrig løber tør for smag. Du vil aldrig nogensinde spytte dette tyggegummi ud, som man gør med andre mærker. Det er meget mere stilfuldt.
Jelly Belly Batman 60 g Jelly Belly Batman 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Batman

Jelly Belly
60 g
24,95 kr.
Blanding af farverige Super Hero Jelly Belly jelly beans, der omfatter skinnende versioner af populære smagsvarianter som: Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Sour Lemon, Very Cherry and Wild Blackberry.
Jelly Belly 20 Flavours 70 g Jelly Belly 20 Flavours 70 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly 20 Flavours

Jelly Belly
70 g
24,95 kr.
1 Anmeldelser
Jelly Bellys topsælgende varianter i en pose! Perfekt til at tage med overalt! Smagsvarianter: Blåbær, tyggegummi, popcorn, kokos, candy floss, æble, limonade, lakrids, appelsin, fersken og ananas.
Harry Potter Hogwarts House Crest Tins Jelly Beans 28 g Harry Potter Hogwarts House Crest Tins Jelly Beans 28 g 2
Tilgængelig
44,95 kr.
Gå forrest i kampen for dit kollegie på Hogwarts med disse slikbeholder til multismagsbønner! Men hvilket kollegie tilhører du? Grøn æblesmag til Slytherin, Blåbær til Ravenclaw, Solrig citron til Hufflepuff, og det Røde kirsebær til Gryffindor. Hver slikbeholder er fyldt til randen med 28 gram multismagsbønner! 

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.