Liste over varer fra brand Jack Link's

Jack Links er de bedste, når det kommer til at lave jerky produkter. Hver bid af den lækre, røgede, tørrede kød giver en ekstraordinær slag af smag, der ikke kan findes hos andre jerky produkter. Tilgængelig som både oksekød og kalkun og i et udvalg af forskellige størrelser og former.

Mere
Jack Links Teriyaki 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Teriyaki

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Jack Links Beef Jerky er det fineste oksekød, spicy krydret, frugtagtig med asiatiske toner. Produktet indeholder et højt proteinindhold, er velsmagende og har lavt kulhydrat- og fedtindhold.
Jack Links Sweet n Hot 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Sweet n Hot

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Den behageligt stærke Jack Links beef jerky med let sødme. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig og med kun 3 % fedt, er Jack Links Beef Jerky den perfekte snack til, når du er på farten eller dyrker sport.
Jack Links Biltong Original 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Biltong Original

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Den ægte smag af Syd Africa. Eventyrlystne ånd. Krydret, marineret og lufttørret, særlig udvalgte stykker af kvalitetskød, som sikrer en dejlig og unik smagsoplevelse.
Jack Link's Original Beef & Cheese 34 g
Tilgængelig
Snacks

Jack Link's Original Beef & Cheese

Jack Link's
34 g
24,95 kr.
Hvad ville Jack gøre? Jack ville pakke sin madpakke med krydrede stænger af 100% rent oksekød og et stykke lækkert ægte Wisconsin ost. Jack ved nemlig, at det kræver den helt store combination af lækre ingredienser for at lave den bedste snack til efter skoletid, til madpakken eller til den store udflugtsture! Sådan skal det være, Jack! Jack ved bedst.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.