Varer fra Ice Breakers

Ice Breakers er den kølige, forfriskende terningformede tyggegummi, hvis smagskrystaller giver dig en stærk vinter-mint følelse, der bringer liv til din mund. Ice Breakers er kendte på grund af den stærke mint og langtidsholdbare smag, der er perfekt til at give dig en forfriskende mint-ånde.

Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • Ice Breakers Berry Sours 42 g Ice Breakers Berry Sours 42 g
  Available
  Ice Breakers Berry Sours
  42 g

  Ice Breakers Berry Sours er intenst sure og lækre søde sukkerfrie mints med krystalsmag - forfriskende god smag, du rent faktisk kan se! 

  24,95 DKK
 • Ice Breakers Fruit Sours 42 g Ice Breakers Fruit Sours 42 g
  Available
  Ice Breakers Fruit Sours
  42 g

  Du kan tage en lille pause fra mints og tyggegummi og stadig forfriske din mund med ICE BREAKERS Sours! Oplev den intenst sure og behageligt søde kombination af bær, meloner og citrussmag, valgt specielt for at give dine smagsløg en saftig fornøjelse, der får dine tænder til at løbe i vand.

  24,95 DKK
 • Ice Breakers Ice Cubes Peppermint 27 g Ice Breakers Ice Cubes Peppermint 27 g
  Available
  Ice Breakers Ice Cubes Peppermint
  27 g

  Du vil altid have den kølende, opkvikkende smag af pebermynte i nærheden med disse pakker fyldt med Ice Breakers Ice Cubes Sukkerfri Pebermynte tyggegummi. Kubeformede tyggegummistykker fyldt med forfriskende krystaller, som hver især er en brag af smag. 

  24,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere