Liste over varer fra brand Ice Breakers

Ice Breakers er den kølige, forfriskende terningformede tyggegummi, hvis smagskrystaller giver dig en stærk vinter-mint følelse, der bringer liv til din mund. Ice Breakers er kendte på grund af den stærke mint og langtidsholdbare smag, der er perfekt til at give dig en forfriskende mint-ånde.

Mere
Ice Breakers Berry Sours 42 g Ice Breakers Berry Sours 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Berry Sours

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Ice Breakers Berry Sours er intenst sure og lækre søde sukkerfrie mints med krystalsmag - forfriskende god smag, du rent faktisk kan se! 
Ice Breakers Fruit Sours 42 g Ice Breakers Fruit Sours 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Fruit Sours

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Du kan tage en lille pause fra mints og tyggegummi og stadig forfriske din mund med ICE BREAKERS Sours! Oplev den intenst sure og behageligt søde kombination af bær, meloner og citrussmag, valgt specielt for at give dine smagsløg en saftig fornøjelse, der får dine tænder til at løbe i vand.
 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Peppermint Ice Cubes Gum

Ice Breakers
23 g
14,95 kr.
Opfrisk din ånde når som helst, hvor som helst med dette ICE BREAKERS ICE CUBES- tyggegummi med pebermyntesmag. Dette minttyggegummi holder smagen i lang tid og er spækket med kølende krystaller, som vækker dine smagsløg med et brag af styrkende smag. ICE CUBES sukkerfri tyggegummi er anerkendt af den amerikanske sammenslutning af tandlæger, og det kan...