Liste over varer fra brand Hostess

Fra den verdenskendte Hostess Twinkies til Zingers, Cupcakes, Donettes og mange, mange andre, her i iKiosk stræber vi efter at levere det bedste af, hvad Hostess Brands har at byde på. Ser du, det handler ikke kun om Twinkie – Hostess producerer mange flere lækre kager og lækkerier. Vi elsker Hostess, vi elsker deres produkter, vi elsker Twinkie (selvfølgelig) og vi ønsker, at DU elsker dem ligesådan.

Mere
Hostess Brownies M&M's 43 g Hostess Brownies M&M's 43 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Brownies M&M's

Hostess
43 g
14,95 kr.
1 Anmeldelser
Unik, eftergivende brownie der kombinerer den dekadente Hostess brownie med en M & Ms chokoladebars bløde glathed
 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Dark Chocolate Raspberry Cupcakes

Hostess
45 g
9,95 kr.
Denne mørke chokoladekage med hindbærsmag er her kun i en begrænset periode. Den består af en mørk chokoladekage, som er toppet med chokoladeglasur og fyldt med magenta-farvet fyld med smag af hindbær. Få fat i nogle af dem i dag inden, de forsvinder!
Hostess Ho Hos Hostess Ho Hos 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Ho Hos

Hostess
28 g
9,95 kr.
Ho Hos er så søde, vi blev nødt til at navngive dem to gange. Fakta: De er flade på undersiden, så de ikke ruller væk. Og fakta: Du tænker, du vil gøre hvad som helst for at få fingre i disse cremefyldte, chokoladerullede kager.
 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Mint Chocolate CupCakes

Hostess
45 g
9,95 kr.
Disse Hostess chokolade cup-kager er en variation af de klassiske smagsvarianter, som kun fås i en begrænset periode. Den klassiske chokoladekage er fyldt med grøn creme med mintsmag og overtrukket med et tykt lag af overdådigt og grønt glasur. På toppen af denne chokolade cup-kage med glasur finder du den hvide krusedulle, du allerede kender fra Hostess....
Hostess Peanut Butter HoHos 31 g Hostess Peanut Butter HoHos 31 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Peanut Butter HoHos

Hostess
31 g
4,98 kr. 9,95 kr.
Hostess New Peanut Butter HoHo, en svampet chokoladekage med et cremet lag af jordnøddesmør, rullet og omgivet af chokoladekaramel.
 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Strawberry CupCakes

Hostess
45 g
9,95 kr.
Individuelt indpakkede kager, som kun fås i en begrænset periode. Kage med cremet fyld og glasur med smag af jordbær. Amerikanernes yndlings cup-kag
Hostess Twinkies Banana 38 g Hostess Twinkies Banana 38 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Twinkies Banana

Hostess
38 g
9,95 kr.
Twinkie og al dens cremede, kageagtige, gyldne herlighed har ikke brug for en introduktion, da denne cremede, kageagtige, gyldne herlighed har fortryllet masserne i generationer. Én sød bid ad gangen. Prøv denne Twinkies med banan smag
 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Twinkies Chocolate

Hostess
38 g
9,95 kr.
1 Anmeldelser
Efter en tidsbegrænset version af denne lækkerbisken, der var på markedet sidste forår, har Irving, den Texas-baserede Hostess, producenten af Amerikas mest ikoniske snackkager lanceret Chocolate Crème Twinkies, en gylden, svampet kage med chokoladecremefyld, som heldigvis forbliver på markedet nu.
Hostess Twinkies Original 38 g Hostess Twinkies Original 38 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Twinkies Original

Hostess
38 g
9,95 kr.
1 Anmeldelser
Twinkie og al dets creamy, cakey, gyldne herlighed har ikke brug for en introduktion, da denne creamy, cakey, gyldne herlighed har fortryllet masserne i generationer. Én sød bid ad gangen. 
Hostess Twinkies Peanut Butter 38.5 g Hostess Twinkies Peanut Butter 38.5 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Twinkies Peanut Butter

Hostess
38.5 g
9,95 kr.
Twinkie og al dens cremede, kagefyldte, gyldne lækkerhed har ikke brug for en yderligere introduktion. Det er fordi, denne cremede, gyldne, lækre kage har fortryllet masserne i flere generationer - én sød mundfuld af gangen. Chokoladekage med fyld af jordnøddesmør og creme.
 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Valentine Ding Dongs

Hostess
33 g
11,95 kr.
Hostess hjerteformede Ding Dongs fås kun i en begrænset periode her til Valentins dag. Chokoladekage med cremet fyld. Individuelt indpakkede med Valentin-relaterede billeder på. Skøn at dele ud i skolen, til festen eller mennesker, du holder af.
Hostess White Fudge Ding Dongs 36 g Hostess White Fudge Ding Dongs 36 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess White Fudge Ding Dongs

Hostess
36 g
4,98 kr. 9,95 kr.
White Fudge Ding Dongs er en vidunderlig nyfortolkning af en gammel favorit! Du ved, du elsker Ding Dongs, hvis lyden af dørklokken får dig til at savle. Og hvis det sker, så vid, at du ikke er alene. Ding Dong er kongen over alle kager. Og i dette majestætiske land af snacks, er det Ding Dong, som enevældigt regerer over de mange, loyale undersåtter.
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Zingers Strawberry

Hostess
3 Pack - 108 g
29,95 kr.
Hostess lancerer nu deres populære snack-kager "Zingers" med en helt ny smag af jordbær, du kan nyde! Denne glasurovertrukne chokoladekage er proppet med flødecreme og er toppet med et generøst lag af glasur med jordbærsmag!
Tilgængelig
Kolonial

Post Hostess Honey Bun Cereal

Hostess
326 g
64,95 kr.
Morgenmaden der leverer den søde smag af amerikanernes yndlingswienerbrød lige ned i din morgenmadsskål, så du kan få en sød start på dagen. Det er en Honey Bun-morgenmadsdag i dag! Elsker du også den søde smag af Honey Bun fra Hostess? Ruller af honningglaserede stykker kage pakket i cirkler og med en let smag af kanel. Nu kan du nyde hele den klassiske...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.