Liste over varer fra brand Herr's

Herr's er den virksomhed, der tog den almindelige kartoffelchips og forvandlede den til en smagfuld eksplosion, der kun bliver bedre ved hvert bid. Hver chip er omgivet af et lag af den perfekte mængde krydderi og smag. Det er derfor Herr’s er kendt for at være kongen af chips. I modsætning til mange andre chips-producenter har Herr's smag aldrig været oplevet andetsteds

Mere
Herr's Fire Roasted Sweet Corn 78 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Fire Roasted Sweet Corn

Herr's
78 g
19,95 kr.
Nyd dette lækre twist til de klassiske popcorn med Herrs Fire Roasted popcorn med smag af søde majs. Disse smagfulde popcorn er luftpoppede og ristet over åben ild, hvorefter krydderierne med smag af sød majs er tilføjet for at transportere dig til en grillfest, hvor du kan nyde smage af friske, søde majs. Tag smagen af sommeren med hjem, så du kan nyde...
Herr's Crisp n Tasty Potato Chips 28 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Crisp n Tasty Potato Chips

Herr's
28 g
9,95 kr.
Herrs originale Crisp 'N Tasty kartoffelchips er udelukkende produceret af de fineste ingredienser, og indeholder essentielle næringsstoffer som C-vitamin og kalium. Først koges chipsene i majs og/eller bomuldskerneolie, hvorefter chipsene pakkes i folie-agtige poser for at forsegle C-vitaminen samt for at bevare friskheden og sprødheden.
Herr's Creamy Onion Dip 105 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Creamy Onion Dip

Herr's
105 g
19,95 kr.
Giv nyt liv til dine chips og snacks med denne dip med smag af dejlig cremet løg! Dippen smager fantastisk med både chips, nachos, tortillas og en masse andre gode snacks, der har brug for en hjælpende til at opnå den perfekte smag!
Herr's Cheese Fries Potato Chips 198.5 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Cheese Fries Potato Chips

Herr's
198.5 g
41,95 kr.
Forestil dig pommesfritter med et kæmpe bjerg af ost på toppen – Disse chips er de mest ostespækkede ostesnacks overhovedet! Herrs Cheese Fries kartoffelchips vil med sikkerhed give dig et grinende osteansigt.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.