Varer fra Haribo

Viser 1 - 8 af 8 produkter
 • Haribo Berries Haribo Berries
  Available
  Haribo Berries
  142 g

  Haribo Berries er et vingummiprodukt, hvori en raffineret sagte indpakket vingummiindre er omdannet af farverige sukkerkugler. For den aromatiske, friske smag garanterer den populære smag af hindbær og brombær. Disse røde og sorte lækkerier er favoritter blandt voksne såvel som børn. Vingummiindren er omgivet af sukker for en knasende og tygbar slik. 

  19,95 DKK
 • Haribo Jelly Babies Haribo Jelly Babies
  Available
  Haribo Jelly Babies
  180 g

  Alles Haribo favorit vingummibamser kommer i ananas, solbær, appelsin, jordbær og lime smag.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo Minions Haribo Minions
  Available
  Haribo Minions
  160 g

  En blanding af frugtvingummier og skumstykker med forbrugeres yndlings Haribo-smag: jordbær, kirsebær, hindbær, æble og blåbær. Hver pose indeholder en blanding af 5 unikke Minions karakterer i de ikoniske blå og gule farver: Carl, Dave, Jerry, Tim, såvel som den lilla Evil Minion

  21,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo Pontefract Cakes Haribo Pontefract Cakes
  Available
  Haribo Pontefract Cakes
  160 g

  Pontefract Cakes danner stadig hjertet i UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo Starmix Haribo Starmix
  Available
  Haribo Starmix
  160 g

  En fantastisk blanding af vingummislik med frugt- og colasmag fra Haribo i én pose. Posen indeholder evig-favoritterne: bamser, ringe, spejlæg, hjerter og colaflasker.

  19,95 DKK
 • HARIBO Super Mix
  Available
  HARIBO Super Mix
  160 g

  Gummi, blød og glat tekstur, der giver en unik smagsoplevelse leveret i et sortiment af sjove former herunder favoritten vingummimænd og mælkeflasker. 

  19,95 DKK
 • HARIBO Tangfastics
  Available
  HARIBO Tangfastics
  160 g

  Den originale sure blanding. Omgivet af sukker, supersure vingummier, der kommer i forskellige former og størrelser, inklusiv Fizzy Cola Bottles, Sour Cherries og Crocs. 

  19,95 DKK
 • Haribo The Smurfs Haribo The Smurfs
  Available
  Haribo The Smurfs
  160 g

  Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Udover en uovertruffen smag er disse vingummier således spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.

  23,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere