Varer fra Haribo

Viser 1 - 8 af 8 produkter
 • Haribo Gold-Bears Watermelon
  Available
  Haribo Gold-Bears Watermelon
  113 g

  Når du tænker på lækker tygbar og frugtige vingummibamser, tænker du Haribo. Disse mundfuldstore Haribo Gold-Bears vingummier er fyldt med vandmelonsmag. Grib en håndful af disse bløde, lyserøde vingummibamser og nyd den nye og spændende vandmelonsmag. 

  19,95 DKK
 • Haribo Milkshakes Haribo Milkshakes
  Available
  Haribo Milkshakes
  160 g

  Denne sjove pose af milkshakes er fuld af åh-så-gode milky smag: jordbær, vanille og banan.

  19,95 DKK
 • Haribo Minions Haribo Minions
  Available
  Haribo Minions
  160 g

  En blanding af frugtvingummier og skumstykker med forbrugeres yndlings Haribo-smag: jordbær, kirsebær, hindbær, æble og blåbær. Hver pose indeholder en blanding af 5 unikke Minions karakterer i de ikoniske blå og gule farver: Carl, Dave, Jerry, Tim, såvel som den lilla Evil Minion

  21,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo Starmix Haribo Starmix
  Available
  Haribo Starmix
  160 g

  En fantastisk blanding af vingummislik med frugt- og colasmag fra Haribo i én pose. Posen indeholder evig-favoritterne: bamser, ringe, spejlæg, hjerter og colaflasker.

  19,95 DKK
 • HARIBO Super Mix
  Available
  HARIBO Super Mix
  160 g

  Gummi, blød og glat tekstur, der giver en unik smagsoplevelse leveret i et sortiment af sjove former herunder favoritten vingummimænd og mælkeflasker. 

  19,95 DKK
 • HARIBO Tangfastics
  Available
  HARIBO Tangfastics
  160 g

  Den originale sure blanding. Omgivet af sukker, supersure vingummier, der kommer i forskellige former og størrelser, inklusiv Fizzy Cola Bottles, Sour Cherries og Crocs. 

  19,95 DKK
 • HARIBO Tangfastics Stixx
  -50%
  Available
 • Haribo The Smurfs Haribo The Smurfs
  Available
  Haribo The Smurfs
  160 g

  Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Udover en uovertruffen smag er disse vingummier således spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.

  23,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere