Liste over varer fra brand Haribo

Haribo har opnået status som en af de mest elskede og velkendte mærker i hele konfektureindustrien. Kvaliteten af de konsekvent fremragende, og gentagende præmievindende HARIBO’s frugtvingummier, gelé, skumfiduser samt lakrids har altid været det samme. HARIBO promoverer et stort udvalg af vingummmislik, men GULDBAMSEN tager førstepladsen som den bedst sælgende vingummibamse i Amerika.

Mere
Haribo The Smurfs 160 g Haribo The Smurfs 160 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo The Smurfs

Haribo
160 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Ud over en uovertruffen smag er disse vingummier således også spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.  HARIBO Smølfer inkluderer NY, sur Gargamel med kirsebærsmag - dine...
HARIBO Tangfastics 160 g HARIBO Tangfastics 160 g 2
Tilgængelig
Slik

HARIBO Tangfastics

Haribo
160 g
21,95 kr.
Den originale, syrlige blanding. Omgivet af sukker, supersure vingummier, der er i forskellige former og størrelser, inklusiv Fizzy Cola Bottles, Sour Cherries og Crocs. 
HARIBO Super Mix 140 g
Tilgængelig
Slik

HARIBO Super Mix

Haribo
140 g
19,95 kr.
Gummiagtig, blød og glat tekstur, der giver en unik smagsoplevelse. Leveret i et sortiment af sjove former, herunder favoritten vingummimænd og mælkeflasker.
 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Sour Cubes Zing

Haribo
127 g
19,95 kr.
Producenterne af den bedst sælgende vingummibamse i Amerika præsenterer nu HARIBO ZING Sour Cubes. En asorteret blanding af syrlige vingummier med en sjov form og blød tekstur! Hver pose indeholder seks eksotiske smagsvarianter fra hele verden. Nyd den syrlige blodappelsin, den syrlige passionsfrugt, de syrlige stikkelsbær, syrlige dragefrugt, syrlige...
Haribo Pontefract Cakes 140 g Haribo Pontefract Cakes 140 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Pontefract Cakes

Haribo
140 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Pontefract Cakes er stadig en stor del af hjertet af UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids, og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake. Haribo's Pontefract Cakes er blødt slik, som indeholder den fyldige og unikke smag af lakrids....
 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Fairyland

Haribo
180 g
19,95 kr.
Eventyr bliver virkelige med Haribo Fairyland. Det lækre vingummiprodukt i form af feer og enhjørninge er blevet skabt af Haribo med stor omhyggelighed. Fire fortryllende karakterer i to magiske smagsvarianter. Jordbær og fløde, og jordbær candyfloss.
Tilgængelig
Slik

Haribo Dummies Z!ng

Haribo
70 g
9,95 kr.
Fra Tangfastics kommer nu en hel pose af de berømte sutteformede stykker. Smagsvarianter inkluderer: Hindbær, solbær, citron, appelsin, ananas og jordbær.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.