Liste over varer fra brand Haribo

Haribo har opnået status som en af de mest elskede og velkendte mærker i hele konfektureindustrien. Kvaliteten af de konsekvent fremragende, og gentagende præmievindende HARIBO’s frugtvingummier, gelé, skumfiduser samt lakrids har altid været det samme. HARIBO promoverer et stort udvalg af vingummmislik, men GULDBAMSEN tager førstepladsen som den bedst sælgende vingummibamse i Amerika.

Mere
 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Ghostly Gummies

Haribo
113 g
21,95 kr.
Denne lækre bunke af tyggegummi og vingummi med Halloweentema kan blive delt ud til hvilken som helst troldmand eller heks, som banker på døren, men kan også serveres til små monstre til festerne. Og hvis al denne snak om flagremus og mus skræmmer dig fra vid og sans, må du hellere passe på produkterne i denne pose.
Haribo Pontefract Cakes 140 g Haribo Pontefract Cakes 140 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Pontefract Cakes

Haribo
140 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Pontefract Cakes er stadig en stor del af hjertet af UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids, og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake. Haribo's Pontefract Cakes er blødt slik, som indeholder den fyldige og unikke smag af lakrids....
Tilgængelig
Slik

Haribo Squidglets

Haribo
140 g
19,95 kr.
Dette bløde mix af Squidge er fyldt med stykker af legende pastel og lækker frugt- og colasmag. Hver eneste bløde skumform bærer en af seks nuttede udtryk. “Leder af Squidgy Squad” er forfriskende hindbær. Lige bagefter kommer “Amusing Apple”, “jokeren” og “Cheeky Cherry, the explorer”. Desuden “Quirky Cola, the performer”, “Smitten Strawb, the caregiver”...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.