Liste over varer fra brand Haribo

Haribo har opnået status som en af de mest elskede og velkendte mærker i hele konfektureindustrien. Kvaliteten af de konsekvent fremragende, og gentagende præmievindende HARIBO’s frugtvingummier, gelé, skumfiduser samt lakrids har altid været det samme. HARIBO promoverer et stort udvalg af vingummmislik, men GULDBAMSEN tager førstepladsen som den bedst sælgende vingummibamse i Amerika.

Mere
Haribo Twin Snakes 142 g Haribo Twin Snakes 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Twin Snakes

Haribo
142 g
19,95 kr.
Hver tvillingeslange har en sød side og en sur side. Disse vingummier med frugtsmag er den perfekte kombination af sød og sur i hvert eneste stykke. Skil delene fra hinanden eller spis dem sammen, det er op til dig! Nyd seks unikke frugtsmage i hver pose med ca. 28 gram. Perfekt at dele eller bare at nyde for sig selv.
Haribo The Smurfs 160 g Haribo The Smurfs 160 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo The Smurfs

Haribo
160 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Ud over en uovertruffen smag er disse vingummier således også spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.  HARIBO Smølfer inkluderer NY, sur Gargamel med kirsebærsmag - dine...
HARIBO Tangfastics 160 g HARIBO Tangfastics 160 g 2
Tilgængelig
Slik

HARIBO Tangfastics

Haribo
160 g
21,95 kr.
Den originale, syrlige blanding. Omgivet af sukker, supersure vingummier, der er i forskellige former og størrelser, inklusiv Fizzy Cola Bottles, Sour Cherries og Crocs. 
Tilgængelig
Slik

Haribo Squidglets

Haribo
140 g
19,95 kr.
Dette bløde mix af Squidge er fyldt med stykker af legende pastel og lækker frugt- og colasmag. Hver eneste bløde skumform bærer en af seks nuttede udtryk. “Leder af Squidgy Squad” er forfriskende hindbær. Lige bagefter kommer “Amusing Apple”, “jokeren” og “Cheeky Cherry, the explorer”. Desuden “Quirky Cola, the performer”, “Smitten Strawb, the caregiver”...
Haribo Sour S'ghetti 142 g Haribo Sour S'ghetti 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Sour S'ghetti

Haribo
142 g
19,95 kr.
HARIBOs køkken har haft travlt med at skabe en ny og spændende ret med vingumminudler. Sour S'ghetti vil få din tunge til at sitre med de syrlige smage af blåbær, grønt æble og jordbær. Tilfredsstil din trang med Haribo Sour Spaghetti slik. Smagen starter med at være skrap men mildnes i takt med, at du sutter på det eller tygger det.
Haribo Sour Gold Bears 127 g Haribo Sour Gold Bears 127 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Sour Gold Bears

Haribo
127 g
19,95 kr.
Når du tænker på lækre tyggevenlige vingummier med frugtsmag, kan du ikke undgå at tænke på Haribo. Disse mundrette bidder af Haribos syrlige guldbamser er proppet med syrlig frugtsmag. Snup en håndfuld af disse bløde vingummier i forskellige farver, og nyd sukkersandets syrlighed. 
Tilgængelig
9,95 kr.
Haribos Rhubarb & Custard Z!ng slik kombinerer de to klassiske smage med et tungesnurrende brus! Stykkerne er gumlelige, brusende og spækket med smag i denne 70 grams pose, der lige passer ned i en lomme, og er perfekte til den lille sult. Børn og voksne elsker dem så meget. HARIBOS lykkelige verden!
Haribo Rattle Snakes 142 g Haribo Rattle Snakes 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Rattle Snakes

Haribo
142 g
19,95 kr.
To-farvede vingumi-klapperslanger i smagsvarianterne: Citron, appelsin, ananas, hindbær og jordbær, som gør det til en perfekt snakt når som helst på dagen. Vingummiorme ses ofte i staterne. Haribo Rattle Snakes vingummislik er lidt mere unikt, men vil helt sikkert glæde selv den mest loyale fan af vingummiorme.
Haribo Pontefract Cakes 140 g Haribo Pontefract Cakes 140 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Pontefract Cakes

Haribo
140 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Pontefract Cakes er stadig en stor del af hjertet af UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids, og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake. Haribo's Pontefract Cakes er blødt slik, som indeholder den fyldige og unikke smag af lakrids....
Tilgængelig
Slik

Haribo Jelly Men

Haribo
70 g
9,95 kr.
Haribos jellymænd er frugtagtige og lækre. Smagsvarianter inkluderer ananas, solbær, appelsin, jordbær og limefrugt, og indeholder tilmed heller ingen kunstige farvestoffer. De er perfekte at dele, til festen, til brylluppet, andre fejringer, som gaver, til halloween eller simpelthen bare som en snack. Uanset hvad årsagen er, har du ikke brug for en...
Tilgængelig
Slik

HARIBO Jelly Beans

Haribo
140 g
19,95 kr.
Haribo Jelly Beans er en af Haribos mest populære typer slik. Lækre jelly beans med frugtsmag i et utal af farvevarianter. De traditionelt formede jelly beans er større end gourmet-bønnerne men de er meget frugtagtige og meget saftige. Vi har svært ved at holde fingrene fra dem. Fantastisk til fester, til slikskålen og til at dele. Også velegnede for...
Tilgængelig
19,95 kr.
HARIBO Double Trouble vingummibabyerne holder hinanden i hånden med disse spændende, seks forskellige NYE smagsvarianter. Spis dem hver for sig eller prøv dem sammen. Du vil opleve en saftig eksplosion af smag. Dobbelt så meget ballade, dobbelt så meget smag! Smagsvarianterne inkluderer: Kirsebær, banan, mango, abrikos, rabarber samt æble med hyldeblomst....
Haribo Jelly Babies 180 g Haribo Jelly Babies 180 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Jelly Babies

Haribo
180 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Alles Haribo favorit-vingummibamser kommer i ananas, solbær, appelsin, jordbær og lime smag.
 2
Tilgængelig
Slik

HARIBO Fruitilicious

Haribo
155 g
19,95 kr.
HARIBO Fruitilicious er lækre stykker slik med seks frugter og glade ansigter samt populære frugtagtige smagsvarianter som jordbær, ananas, æble, citron, appelsin og hindbær. Haribo fruitilicious indeholder 30% mindre sukker, men bibeholder den samme smag.
Haribo Fizzy Bubblegum Bottles 160 g Haribo Fizzy Bubblegum Bottles 160 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Fizzy Bubblegum Bottles

Haribo
160 g
19,95 kr.
Haribo brusende tyggegummi er sjove tyggegummier med fantastiske smage og en syrlig sukkerskal, der er vidunderlige til, når du er på farten og som snack
Tilgængelig
Slik

Haribo Dummies Z!ng

Haribo
70 g
9,95 kr.
Fra Tangfastics kommer nu en hel pose af de berømte sutteformede stykker. Smagsvarianter inkluderer: Hindbær, solbær, citron, appelsin, ananas og jordbær.
 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Bear Buddies

Haribo
180 g
19,95 kr.
Haribos bjørnevenner er jellybjørne, som sidder sammen, og som smager af frugt. Skønne bjørnevenner fra Haribo i en blanding af søde og syrlige smagsvarianter. De syrlige: Appelsin, citron, solbær. De søde: Æble, kirsebær, blåbær.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.