Liste over varer fra brand Fruittella

Fruittella forbedrer konstant den umiskendelige frugtsmag med mere! Fruittella opskrifterne blev med en kærlig hånd tilpasset, så de udelukkende benyttede naturlige farvestoffer, smag og ægte frugtjuice for at opnå en endnu bedre frugtsmag. Fruittella frugtelskere inspirerer Fruittella til at skabe et udvalg af smage. Opdag Fruittellas sortiment.

Mere
Fruittella Blackcurrant 41 g
Tilgængelig
Slik

Fruittella Blackcurrant

Fruittella
41 g
9,95 kr.
Vi synes, at solbær smager skønt med deres modige smag - faktisk så meget at vi har skabt en frugtstang dedikeret specielt til dem. Vores stang med solbærsmag er spækket med frugtjuice, og perfekt at dele og nyde. Frugtelskere inspirerede Fruittella til at skabe lækre stykker slik lavet med rigtig frugtjuice og udelukkende naturlige smags- og farvestoffer.
Fruittella English Fruits 41 g
Tilgængelig
Slik

Fruittella English Fruits

Fruittella
41 g
9,95 kr.
At tage på skovtur med sine nærmeste er noget af det, vi holder allermest af. Det er bare en skam, at det engelske vejr så ofte stikker en kæp i hjulet for det, hvilket er grunden til, at vi har kombineret vores yndlingsfrugtsmage fra England i én smagfuld stang. Nyd og del en traditionel kombination af æble-, pære-, hindbær- og solbær-smag. 
Fruittella Strawberry 41 g
Tilgængelig
Slik

Fruittella Strawberry

Fruittella
41 g
9,95 kr.
Vi synes, at jordbær er seriøst lækre, hvilket er grunden til, at vores berømte jordbærstang er spækket med rigtig jordbærjuice. Perfekte at dele og nyde. Frugtelskere inspirerede Fruittella til at skabe lækre stykker slik lavet med rigtig frugtjuice og udelukkende naturlige smags- og farvestoffer. 
Fruittella Summer Fruits 41 g
Tilgængelig
Slik

Fruittella Summer Fruits

Fruittella
41 g
9,95 kr.
Nu er den opfriskende smag af sommer mulig at nyde hele året rundt. Vores Summer Fruits-stænger er spækkede med rigtig frugtjuice, og de formår at samle et udvalg af jordbær, appelsin og citron sammen til et enkelt stykke slik. Perfekt at nyde hele året rundt.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.