Liste over varer fra brand Fruittella

Fruittella forbedrer konstant den umiskendelige frugtsmag med mere! Fruittella opskrifterne blev med en kærlig hånd tilpasset, så de udelukkende benyttede naturlige farvestoffer, smag og ægte frugtjuice for at opnå en endnu bedre frugtsmag. Fruittella frugtelskere inspirerer Fruittella til at skabe et udvalg af smage. Opdag Fruittellas sortiment.

Mere
Fruittella Blackcurrant 41 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Fruittella Blackcurrant

Fruittella
41 g
4,98 kr. 9,95 kr.
Vi synes, at solbær smager skønt med deres modige smag - faktisk så meget at vi har skabt en frugtstang dedikeret specielt til dem. Vores stang med solbærsmag er spækket med frugtjuice, og perfekt at dele og nyde. Frugtelskere inspirerede Fruittella til at skabe lækre stykker slik lavet med rigtig frugtjuice og udelukkende naturlige smags- og farvestoffer.
Fruittella Strawberry 41 g
Tilgængelig
Slik

Fruittella Strawberry

Fruittella
41 g
9,95 kr.
Vi synes, at jordbær er seriøst lækre, hvilket er grunden til, at vores berømte jordbærstang er spækket med rigtig jordbærjuice. Perfekte at dele og nyde. Frugtelskere inspirerede Fruittella til at skabe lækre stykker slik lavet med rigtig frugtjuice og udelukkende naturlige smags- og farvestoffer. 

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.