Varer fra Flipz

Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Flipz Birthday Cake Pretzel 141 g Flipz Birthday Cake Pretzel 141 g
  Available
  Flipz Birthday Cake Pretzel
  141 g

  Hvad har de nu gjort?! De har omgivet en saltet saltkringle dyppet med en fantastisk hvid fudge og drysset med regnbuedrys. Det er, hvad de har gjort! Pretzel Flipz Birthday Cake er en fornøjelse for dem, der elsker den søde/saltede kombination – og ikke kun på deres fødselsdage! Grib en pose med det samme! 

  39,95 DKK
 • Flipz Caramel Sea Salt Pretzel 141 g Flipz Caramel Sea Salt Pretzel 141 g
  Available
  Flipz Caramel Sea Salt Pretzel
  141 g

  Knasende saltstænger som vi kender dem… nu som en FLIPPING lækker snack… Disse små saltkringler er omgivet af en lækker tyk, saltet karamel og drysset med chokolade lækkerhed! Demet’s har på en eller anden måde skabt den mest FANTASTISKE lækkeri egnet til karamel-elskere. De her er rimelig forkælende!

  39,95 DKK
 • Flipz Dark Chocolate Pretzel 113 g Flipz Dark Chocolate Pretzel 113 g
  Available
  Flipz Dark Chocolate Pretzel
  113 g

  Flipz Dark - saltkringle omgivet af mørk chokolade med rigtig Nestlé mørk chokolade der gør den til en sand fornøjelse. Flipz Dark saltkringle omgivet af mørk chokolade indeholder 50% kakao. Saltkringlen er langsom bagt og derefter omhyllet i mørk chokolade, hvilket gør den uimodståelig.  

  29,95 DKK
 • Flipz Milk Chocolate 141 g Flipz Milk Chocolate 141 g
  Available
  Flipz Milk Chocolate
  141 g

  Flipz mælkechokolade omgivet af saltkringler er en herlig eftermiddagssnack for unge såvel som ældre. Det er et lækkert valg, når du trænger til noget sødt og saltet. Den cremede mælkechokolade balancerer på perfekt vis den saltede, sprøde saltkringle. Hold Flipz chokolade saltkringler tæt ved hånden, når du har brug for en hurtig snack eller et sødt...

  39,95 DKK
 • Flipz White Fudge Pretzel 141 g Flipz White Fudge Pretzel 141 g
  Available
  Flipz White Fudge Pretzel
  141 g

  DeMets har taget saltkringlen til et helt nyt level ved at omgive det saltede bagværk med en lækker hvid karamel og produceret Pretzel Flipz White Fudge. En snack som du med sikkerhed vil elske!

  39,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere