Liste over varer fra brand Flipz

Det er aldrig kedeligt at tage sig en snack, når udvalget inkluderer FLIPZ. Find FLIPZ her, så du også kan nyde den fantastiske blanding af det søde og det knasende af vores saltkringler, som er overtrukket med chokolade. “Flippin' awesome deliciousness” er tættere på end, du tror.

Mere
Flipz White Fudge 90 g Flipz White Fudge 90 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Flipz White Fudge

Flipz
90 g
24,95 kr.
Sulten kan melde sin ankomst når som helst, så du må hellere sikre dig, at du altid har Flipz inde for rækkevidde! Flipz er den mest flippede og fantastiske snack nogensinde! Det er fordi, de kombinerer de sprøde saltkringler med et overtræk med smag af blød, hvid fudge, som gør det til en fantastisk snack, du kan nyde når som helst. Når som helst er det...
Flipz Salted Caramel Pretzel 90 g Flipz Salted Caramel Pretzel 90 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Flipz Salted Caramel Pretzel

Flipz
90 g
24,95 kr.
Knasende saltstænger som vi kender dem... Nu som en VIRKELIG lækker snack... Disse små saltkringler er omgivet af en lækker, tyk, saltet karamel og drysset med chokoladeoverdådighed! Demets har på en eller anden måde skabt den mest FANTASTISKE lækkerbisken for karamelelskere. De her er rimelig forkælende!
Flipz Milk Chocolate Coated Pretzels 100 g Flipz Milk Chocolate Coated Pretzels 100 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Flipz Milk Chocolate Coated Pretzels

Flipz
100 g
24,95 kr.
Flipz mælkechokolade omgivet af saltkringler er en herlig eftermiddagssnack for unge såvel som ældre. Det er et lækkert valg, når du trænger til noget sødt og saltet. Den cremede mælkechokolade balancerer på perfekt vis den saltede, sprøde saltkringle. Hav Flipz chokolade-saltkringler tæt ved hånden, når du har brug for en hurtig snack eller en sød...
Flipz Dark Chocolate Coated Pretzels 100 g Flipz Dark Chocolate Coated Pretzels 100 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Flipz Dark Chocolate Coated Pretzels

Flipz
100 g
24,95 kr.
Flipz Dark - saltkringle indkapslet i mørk chokolade med rigtig Nestlé mørk chokolade, der gør den til en sand fornøjelse. Flipz Dark saltkringle indkapslet i mørk chokolade indeholder 50 % kakao. Saltkringlen er langtidsbagt og derefter indhyllet i mørk chokolade, hvilket gør den uimodståelig.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.