Varer fra eFrutti

Siden sin introduktion i 2002, har mærket efrutti været kendt for at udvikle innovative produkter og smage ud fra deres dedikation til den etablerede kvalitet. De udvikler og optimerer omhyggeligt produktrækkevidden år efter år. Er du parat til at få frugt?

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • E Frutti Gummi Cupcakes 8 g E Frutti Gummi Cupcakes 8 g
  Available
  E Frutti Gummi Cupcakes
  8 g

  Du vil forelske dig i denne vidunderlige Mini-Cupcake. Et tofarvet, lækkert vingummilåg er placeret på en basis af  en luftig, skumfidus-vingummi. De duftende versioner af vingummi-topping, fra solbær, via banan, appelsin, jordbær, hindbær lige til ananas, er smukt rundet af med en lille smule cremet vanilje.

  3,95 DKK
 • E Frutti Pizza 15.5 g E Frutti Pizza 15.5 g
  Available
  E Frutti Pizza
  15.5 g

  Mini Gummi Pizza fra E. Frutti er en vidunderlig, detaljeret pizza lavet med blødt vingummislik. En lunefuld, lækker slikvariant til alle aldre! Perfekt til halloween, fester og promos. Hvert stykke er individuelt indpakket, og hver pizza har fem stykker.

  3,95 DKK
 • e Frutti Sea Critters 9 g e Frutti Sea Critters 9 g
  Available
  e Frutti Sea Critters
  9 g

  Gummi Sea Critters er en af de mest nuttede kreationer fra vingummiguruen E. Frutti. Det er vidunderlig lækkert, farverigt slik! De leveres i farverne: Blå, lilla, gul, orange, grøn og pink. Disse søvæsner af vingummi kommer med søde smil og søde, fristende lækkerier. Det perfekte sommerslik til pool- og strandfester. De vil svømme ind i dit hjerte med...

  3,95 DKK
 • eFrutti Gummi Hot Dog 10 g eFrutti Gummi Hot Dog 10 g
  Available
  eFrutti Gummi Hot Dog
  10 g

  Børn vil med garanti elske disse hot dogs lavet af vingummi! Vingummi-hot dogs leveres komplet med en vingummibund, sennep og ketchup, og er den ultimative snack! Kombinér disse med resten af fast foodvingummierne for at lave en lækker, sød sommer picnic.

  3,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere