Varer fra eFrutti

Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • E Frutti Bracelet E Frutti Bracelet
  Available
  E Frutti Bracelet
  18 g

  Hvis du elsker slikarmbånde, vil du elske disse eFrutti slik! Disse vingummi armbånd kommer med en blanding af jordbær, mango, æble, blåbær, appelsin og hindbærsmag. Hver armbånd er individuelt indpakket og kan bruges til dit næste fest, frokost eller som en piñata slik. 

  4,45 DKK
 • e Frutti Sea Critters e Frutti Sea Critters
  Available
  e Frutti Sea Critters
  9 g

  Gummi Sea Critters, en af de mest nuttede kreationer fra vingummi guruen e.frutti, er vidunderlig lækre, farverige slik! De kommer i blå, lilla, gul, orange, grøn og pinkfarver. Disse vingummi søvæsner kommer med søde smil og søde, fristende lækkerier. Den perfekte sommerslik til pool- og strandfester, der vil svømme ind i hjertet på dig med deres charme...

  3,95 DKK
 • eFrutti Gummi Hot Dog eFrutti Gummi Hot Dog
  Available
  eFrutti Gummi Hot Dog
  9 g

  Børn vil med garanti elske disse vingummi hot dogs! Vingummi hot dogs kommer komplet med en vingummi bund, sennep og ketchep og er den ultimative snack! Kombiner disse med resten af fast food vingummierne for en sød sommer picnic lækkeri.

  4,95 DKK
 • eFrutti Gummi Mini Burger eFrutti Gummi Mini Burger
  Available
  eFrutti Gummi Mini Burger
  9 g

  Disse vingummi miniburgere kommer ikke med pomfritter, men de kommer til gengæld med en sød smag! Disse vingummiburgere ligner miniburgere og er fuldendt med salat, tomat, ketchup og sennep mellem de to bunde (det hele er lavet af vingummi selvfølgelig). Alle børn vil elske disse sjove former og den søde smag i vingummiburgeren.

  4,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere