Varer fra eFrutti

Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • E Frutti Bracelet 18 g E Frutti Bracelet 18 g
  Available
  E Frutti Bracelet
  18 g

  Hvis du elsker slikarmbånde, vil du elske disse eFrutti slik! Disse vingummi armbånd kommer med en blanding af jordbær, mango, æble, blåbær, appelsin og hindbærsmag. Hver armbånd er individuelt indpakket og kan bruges til dit næste fest, frokost eller som en piñata slik. 

  4,45 DKK
 • E Frutti Pizza 15.5 g E Frutti Pizza 15.5 g
  Available
  E Frutti Pizza
  15.5 g

  Mini Gummi Pizza fra E. Frutti, vidunderlig detaljeret pizza lavet med bløde vingummislik. En lunefuld, lækker slik til alle aldre! Perfekt til Halloween, fester og promos. Hvert stykke er individuelt indpakket, og hver pizza har 5 stykker. 

  3,95 DKK
 • e Frutti Sea Critters 9 g e Frutti Sea Critters 9 g
  Available
  e Frutti Sea Critters
  9 g

  Gummi Sea Critters, en af de mest nuttede kreationer fra vingummi guruen e.frutti, er vidunderlig lækre, farverige slik! De kommer i blå, lilla, gul, orange, grøn og pinkfarver. Disse vingummi søvæsner kommer med søde smil og søde, fristende lækkerier. Den perfekte sommerslik til pool- og strandfester, der vil svømme ind i hjertet på dig med deres charme...

  3,95 DKK
 • eFrutti Gummi Hot Dog 9 g eFrutti Gummi Hot Dog 9 g
  Available
  eFrutti Gummi Hot Dog
  9 g

  Børn vil med garanti elske disse vingummi hot dogs! Vingummi hot dogs kommer komplet med en vingummi bund, sennep og ketchep og er den ultimative snack! Kombiner disse med resten af fast food vingummierne for en sød sommer picnic lækkeri.

  4,95 DKK
 • eFrutti Gummi Mini Burger 9 g eFrutti Gummi Mini Burger 9 g
  Available
  eFrutti Gummi Mini Burger
  9 g

  Disse vingummi miniburgere kommer ikke med pomfritter, men de kommer til gengæld med en sød smag! Disse vingummiburgere ligner miniburgere og er fuldendt med salat, tomat, ketchup og sennep mellem de to bunde (det hele er lavet af vingummi selvfølgelig). Alle børn vil elske disse sjove former og den søde smag i vingummiburgeren.

  4,95 DKK