Liste over varer fra brand eFrutti

Siden sin introduktion i 2002, har mærket efrutti været kendt for at udvikle innovative produkter og smage ud fra deres dedikation til den etablerede kvalitet. De udvikler og optimerer omhyggeligt produktrækkevidden år efter år. Er du parat til at få frugt?

Mere
eFrutti Sour Geckos 19.2 g eFrutti Sour Geckos 19.2 g 2
Tilgængelig
Slik

eFrutti Sour Geckos

eFrutti
19.2 g
4,95 kr.
Den sure gekko er det mest smagfulde reptil i hele vingummijunglen, uden sammenligning. Den er meget farvestrålende, så det er muligt at tilfredsstille din trang efter den – selv om natten. Så snart du har fanget den og taget en bid, vil du øjeblikkeligt være lysvågen på grund af det syrlige sukker. 
eFrutti Sour Fruity Fries 15.5 g eFrutti Sour Fruity Fries 15.5 g 2
Tilgængelig
Slik

eFrutti Sour Fruity Fries

eFrutti
15.5 g
7,95 kr.
Denne sure slik i pomfritstørrelse med frugtsmag kommer i en sød lille pomfritbeholder, som de kender dem fra burgerbaren! De er sure, de er frugtagtige og de er pomfritter! Det kommer i tre forskellige smagsvarianter: Citron, abrikos og hindbær.
eFrutti Playmouse 15 g eFrutti Playmouse 15 g 2
Tilgængelig
Slik

eFrutti Playmouse

eFrutti
15 g
4,95 kr.
Bliv ikke bange for vores vingummimus! Playmouse og hans venner har tre forskellige kombinationer af farve og smag. Deres ekstra lange haler gør, at de ikke “bare” er lækre men også meget sjove at lege med. Prøv dem, du vil helt sikkert elske dem!
E-Frutti Pizza 15.5 g E-Frutti Pizza 15.5 g 2
Tilgængelig
Slik

E-Frutti Pizza

eFrutti
15.5 g
3,95 kr.
Mini Gummi Pizza fra E. Frutti er en vidunderlig, detaljeret pizza lavet med blødt vingummislik. En lunefuld, lækker slikvariant til alle aldre! Perfekt til halloween, fester og promos. Hvert stykke er individuelt indpakket, og hver pizza har fem stykker.
E-Frutti Bracelet 18 g E-Frutti Bracelet 18 g 2
Tilgængelig
Slik

E-Frutti Bracelet

eFrutti
18 g
4,45 kr.
Hvis du elsker slikarmbånd, vil du elske dette E. Frutti slik! Disse vingummiarmbånd leveres med en blanding af jordbær-, mango-, æble-, blåbær-, appelsin- og hindbærsmag. Hvert armbånd er individuelt indpakket, og kan bruges til din næste fest, frokost eller som piñataslik.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.