Liste over varer fra brand eFrutti

Siden sin introduktion i 2002, har mærket efrutti været kendt for at udvikle innovative produkter og smage ud fra deres dedikation til den etablerede kvalitet. De udvikler og optimerer omhyggeligt produktrækkevidden år efter år. Er du parat til at få frugt?

Mere
E Frutti Gummi Cupcakes 8 g E Frutti Gummi Cupcakes 8 g 2
Tilgængelig
Slik

E Frutti Gummi Cupcakes

eFrutti
8 g
3,95 kr.
Du vil forelske dig i denne vidunderlige Mini-Cupcake. Et tofarvet, lækkert vingummilåg er placeret på en basis af  en luftig, skumfidus-vingummi. De duftende versioner af vingummi-topping, fra solbær, via banan, appelsin, jordbær, hindbær lige til ananas, er smukt rundet af med en lille smule cremet vanilje.
eFrutti Gummi Mini Burger 9 g eFrutti Gummi Mini Burger 9 g 2
Tilgængelig
Slik

eFrutti Gummi Mini Burger

eFrutti
9 g
3,95 kr.
Disse miniburgere af vingummer medfølges ikke af pomfritter, men der medfølger til gengæld en sød smag! Disse vingummiburgere ligner miniburgere, og er fuldendt med salat, tomat, ketchup og sennep mellem de to bunde (det hele er lavet af vingummi selvfølgelig). Alle børn vil elske disse sjove former og den søde smag i vingummiburgeren

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.