Liste over varer fra brand Dr Pepper

Dr Pepper er det ældste, større mærke af sodavand i USA. Det er en af de ”indfødte” fra Texas, og har sin oprindelse i Morrison's Old Corner Drug Store i byen Waco, hvor den blev opfundet i 1885. Dr Pepper voksede, og blev med tiden en af Amerikanernes største mærker inden for læskedrik-segmentet.Dr Pepper er stadigvæk en favorit rundt omkring i verdenen, og den har altid bibeholdt sin originalitet.

Mere
Dr Pepper 330 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Dr Pepper

Dr Pepper
330 ml
9,95 kr.
1 Anmeldelser
En unik blanding af 23 smagsstoffer gør hver slurk af en Dr. Pepper til en unik oplevelse. Der er ingenting som en Dr. Pepper. Hvad er det værste, der kan ske? Dr Peppers unikke, brusende blanding af 23 smagsstoffer har været på markedet mere end 100 år, og har stadigvæk den samme, letgenkendelige smag, som du ikke helt kan sætte din tunge på. Brusende...
Dr Pepper Bites 113 g Dr Pepper Bites 113 g 2
Tilgængelig
Slik

Dr Pepper Bites

Dr Pepper
113 g
24,95 kr.
Lavet af ægte Dr Pepper er vores bløde & tyggelige bidder den perfekte med-i-lommen snack! Nu kan du nyde din yndlingsdriks smag i form af snoet lakridsslik!
Dr Pepper Cherry Vanilla 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Dr Pepper Cherry Vanilla

Dr Pepper
355 ml
11,95 kr.
Hvis du leder efter en læskedrik med en autentisk, anderledes smag, vil intet tilfredsstille som en Dr. Pepper. Dr. Pepper Cherry Vanilla leverer den originale opskrift med 23 signatursmage med et hint af kirsebær og vaniljesmag, og du får en lækker, unik læskedrik.
Dr Pepper Gummy Soda Bottles 128 g Dr Pepper Gummy Soda Bottles 128 g 2
Tilgængelig
Slik

Dr Pepper Gummy Soda Bottles

Dr Pepper
128 g
24,95 kr.
Nu kommer Dr Pepper Gummy Soda Bottles - endnu en blød slik i form af ikoniske, amerikanske sodavandsflasker tilført Dr Pepper's herlige smag. Fedt! Grib en pose!
Dr Pepper Twist 142 g Dr Pepper Twist 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Dr Pepper Twist

Dr Pepper
142 g
24,95 kr.
Dr Pepper's autentiske blanding af 23 smage er nu tilgængelig i en chewy sliktwist. Prøv en pakke i dag
Dr Pepper Vanilla Float 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Dr Pepper Vanilla Float

Dr Pepper
355 ml
11,95 kr.
Sprød og blød vaniljecreme blandet med den legendariske Dr Pepper-smag bliver til en enestående sodavandsoplevelse. Den originale opskrift fra Dr Pepper får et løft af den søde, fyldige vaniljesmag og bliver til en nyfortolkning af en af sommerens yndlingsforkælelser. Køb den mens, du kan, for den vil ikke være i handlen længe. DR PEPPER, VANILLA FLOAT...
Dr Pepper Zero 330 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Dr Pepper Zero

Dr Pepper
330 ml
9,95 kr.
Brusende sodavand med sødestoffer og lavt indhold af kalorier men højt indhold af frugtsmag. Dr Peppers unikke, brusende blanding af 23 frugter og krydderier har været på markedet i mere end et århundrede, og den er stadig den samme. Nu er den bare også tilgængelig i en variant uden kalorier eller sukker, men stadig med den karakteristiske smag, man ikke...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.