Varer fra Crush

Da Crush lancerede deres udvalg af læskedrikke i USA, blev de øjeblikkeligt et hit! Deres appelsin sodavand blev så hurtig kendt for dens stærke frugtige smag, at de besluttede sig for at udvide deres udvalg ved at inkluderes mange andre frugtsmag.

Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Crush Peach
  Available
  Crush Peach
  355 ml

  Synk ind i en rig og fløjlsblød Crush Peach og slå dig løs med dets savl-fremkaldende modenhed. Sød og juicy koffeinfri Crush Peach's lækre smag transporterer dig til en udendørs sommerdag. 

  11,95 DKK
  Læg i kurv

  +pant 1,00 DKK

 • Crush Singles to Go Berry Punch
  Available
  Crush Singles to Go Berry Punch
  6 Pack - 15.5 g

  Nu kan du tage den forfriskende smag af Crush med dig, uanset hvor du går. Med seks pakker i hver Crush Berry Punch Singles to Go! boks. Drikken kan nydes som en hurtig og lækker forfriskning, når du er i gymnasiet, skolen, på arbejde eller på farten. 

  19,95 DKK
 • Crush Singles to Go Grape
  Available
  Crush Singles to Go Grape
  6 Pack - 13.7 g

  Nu kan du tage den forfriskende smag af Crush med dig, uanset hvor du går. Med seks pakker i hver Crush Grape Singles to Go! boks. Drikken kan nydes som en hurtig og lækker forfriskning, når du er i gymnasiet, skolen, på arbejde eller på farten. 

  19,95 DKK
 • Crush Singles to Go Orange
  Available
  Crush Singles to Go Orange
  6 Pack - 15.6 g

  Nu kan du tage den forfriskende smag af Crush med dig, uanset hvor du går. Med seks pakker i hver Crush Orange Singles to Go! boks. Drikken kan nydes som en hurtig og lækker forfriskning, når du er i gymnasiet, skolen, på arbejde eller på farten. 

  19,95 DKK
 • Crush Singles To Go Pakke Crush Singles To Go Pakke
  -10%
  Available
 • Crush Singles to Go Pineapple
  Available
  Crush Singles to Go Pineapple
  6 Pack - 12.8 g

  Nu kan du tage Crushs forfriskende ananas smag med dig, uanset hvor du går. Nyd en hurtig og lækker drik, når du er til træning, på arbejde, i din bil eller hvor som helst du befinder dig. 

  19,95 DKK
 • Crush Singles to Go Strawberry
  Available
  Crush Singles to Go Strawberry
  6 Pack - 14.1 g

  Nu kan du tage den forfriskende smag af Crush med dig, uanset hvor du går. Med seks pakker i hver Crush Strawberry Singles to Go! boks. Drikken kan nydes som en hurtig og lækker forfriskning, når du er i gymnasiet, skolen, på arbejde eller på farten. 

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere