Liste over varer fra brand Cow Tales

Goetzes lancerede Cow Tales i 1984 som en tyggekaramel formet som stænger og fyldt med fløde. Cow Tales er tyggevenlige stænger af karamel og fyldt med fløde. De er i virkeligheden slet ikke lavet af kohaler. Cow Tales Fire varianter. Har du prøvet alle fire smagsvarianter af Cow Tales?

Mere
Cow Tales Caramel Apple 28 g Cow Tales Caramel Apple 28 g 2
Tilgængelig
Slik

Cow Tales Caramel Apple

Cow Tales
28 g
5,95 kr.
Caramel Apple Cow Tales er lavet af den samme lækre, tyggevenlige karamel som Goetze's Vanilla Cow Tales. Hvis du kan lide at bide i et surt Granny Smith æble omgivet af karamel, vil du simpelthen elske Goetze's Caramel Apple Cow Tales!
Cow Tales Chocolate 28 g Cow Tales Chocolate 28 g 2
Tilgængelig
Slik

Cow Tales Chocolate

Cow Tales
28 g
5,95 kr.
Tyggevenlig karamel omkring et vidunderlig cremet indre med chokoladesmag. Cow Tales er lange, tyggevenlige og lækre. Prøv en stang med det samme!
Cow Tales Vanilla 28 g Cow Tales Vanilla 28 g 2
Tilgængelig
Slik

Cow Tales Vanilla

Cow Tales
28 g
5,95 kr.
2 Anmeldelser
Vanilla Cow Tales er lavet efter den samme, lækre opskrift som Original Caramel Creams. De er bløde, tyggevenlige karameller omkransende en fyldig, cremet kerne. Den første smag Cow Tales producerede var vaniljesmag, og den blev lanceret i 1984.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.