Varer fra Combos

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Combos 7 Layer Dip Tortilla
  Available
  Combos 7 Layer Dip Tortilla
  178 g

  Nyd den pikante smag af Combos Baked Snacks Tangy Fiesta Flavor Tortilla til enhver tid. De er lavet med friske kerner og har et tilfredsstillende knas. Disse Combos tortilla er egnede til at spise direkte ud af posen. Hæld nogle i en skål, så vennerne kan snacke til, mens i ser fodboldkampen. Denne Combos 7-layer dip snack er lavet til at blive spist som...

  34,95 DKK
 • Combos Buffalo Blue Cheese Pretzel
  Available
  Combos Buffalo Blue Cheese Pretzel
  178 g

  Den umiskendelige smag af buffalo blå ost bagt direkte ind i saltkringle snack ved brug af RIGTIG ost! Combos har gjort det igen med denne smag – den er rig, cheesy og lækker! Grib en pose allerede i dag!

  34,95 DKK
 • Combos Sweet & Salty Caramel Creme Pretzel
  Available
  Combos Sweet & Salty Caramel Creme Pretzel
  170 g

  Combo's Baked Snacks er en lækker og overvældende fornøjelse, der kan nydes som en del af en balanceret kost og sund livsstil. En perfekt snack til fester, tilgængelig med så mange smag at der er noget for enhver! Består af en sprød saltkringel ydre, omkring en lækker karamelcreme indre. 

  34,95 DKK
 • Combos Sweet & Salty Chocolate Fudge Pretze
  Available
  Combos Sweet & Salty Chocolate Fudge Pretze
  170 g

  De gode folk hos Combo’s har taget et skridt tilbage fra deres almindelige udvalg af lækre, saltede smag og ladt deres søde tand gå løs! Ny Combo's Sweet 'n' Salty kombinerer kraftig sød smag med en saltstangs knas og en lækker chokolade-fudge indre! 

  34,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere