Liste over varer fra brand Combos

COMBOS Stuffed Snacks er kiks, saltkringler eller tortillas i mundrette bidder, som er fyldt med ren lækkerhed. COMBOS Brand er en trend-setter, som leverer modige og lækre varianter.

Mere
Combos Seven Layer Dip Baked Tortilla 178.6 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Combos Seven Layer Dip Baked Tortilla

Combos
178.6 g
34,95 kr.
Combos 7 Layer Dip Tortilla Baked Snacks er lækkerhed fyldt med fantastisk knasende, ovnbagte tortillaskaller lavet af stenmalet majsmel og fyldt med fiesta-fyld fuld af smag. De er lige så gode som dippen til festen men bare uden besværlighederne.
Combos Honey Sriracha Pretzel 178.6 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Combos Honey Sriracha Pretzel

Combos
178.6 g
34,95 kr.
Så er det tid til at feste med disse Honey Sriracha Pretzel Baked snacks fra COMBOS! Denne pose med 178g knasende, sprøde saltkringler fyldt med smagen af sriracha honning indeholder nok dejlig smag til at dele med vennerne. Hvis du er ved at forberede en fest eller en eventur med vennerne, så snup en af disse poser, så du kan dele med vennerne.
Combos Buffalo Blue Cheese Pretzel 178 g Combos Buffalo Blue Cheese Pretzel 178 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Combos Buffalo Blue Cheese Pretzel

Combos
178 g
34,95 kr.
Den umiskendelige smag af blå, buffaloost bagt direkte ind i en saltkringle ved brug af RIGTIG ost! Combos har gjort det igen med denne smag - den er fyldig, osteagtig og lækker! Grib en pose allerede i dag!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.